Pusdzīvais Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 jep, es i ar majas.. un jā, mani vajag nošaut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Lol , plkst 6.50 un kads leja pie manas majas uz pilnas kartoshkas radio skonto klausas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 kurmis vai kaamis, bet deadalive nošaut vajag. kāpēc? P.S. es mīlu pulkveža apsargus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Esmu veelaizvien piedzeerusies, izcils vakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 bReeTz, jautrība sākās tieši tad, ka tu vairs netiki atpakaļ.. vai tiešām neviens nevar mani nošaut un aizmirsts vakardienas joku cereza, man gan vis normāli, drusku gan rūķi ir iedirsuši rīklē. aa un jā, tas apsargs bija awesomīgs, ejot prom viņš vienu meiteni aiz matiem vilka arā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 bReeTz, jautrība sākās tieši tad, ka tu vairs netiki atpakaļ.. es tač ir viens ballīšu bendētājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 vakar bija vienkārši awesōmīgs. man tagad ar uz pulkvedi vairs negribas iet. tagad jāiet uz latvijas cilvēku reģistru un vaļīgā jāsameklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Kamoon, chiksa bija IZCILA, vienkaarshi wtf. Izlej man uz dekoltee alu un naakoshajaa mirklii metas man to laiziit nost, good girl Upd - kaads atceras vaardu? es zinu tikai to, ka no latgales, dziivo ilghuciema kojaas un studee Alberta koledzaa Izklaides industrijas vadību un producēšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 vārdu es atceros, bet blje reģistrā ar tādu vārdu ir 10433 cilvēki būs ilga meklēšana.. aa un uzvārds ļoti liekas sākas ar k un bija krievu uzvārds. betnublje.. nošaujiet mani. es tagad skaļi klausos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Man vakar arī bija aizraujošs turpinājums. Šorīt tiku informēts, ka naktī nākot no WC, esmu sajaucis guļamvietas un apgūlies blakus čoma čiksei. Šī no sākuma nesaprata, ka tas esmu es un sāka čamdīties, es, protams, parādā nepaliku No rīta pamodos blakus kaut kādai citai random meitenei (autora piezīme Cerezai - viņai bija 23) ar biksēm pusmastā. Kā viņu sauc un ko mēs īsti esam sadarījuši es neatceros. Zinu tikai to, ka man patika Pizdu, lai nolādēts 1l Absolut. Vēl joprojām esmu totālā pimpī un šo postu rakstīju kādas 30min. P.S. Paspēju arī kārtīgi nokorķēties. Runā, ka divas reizes. Katrā ziņā godam pavadīts pasākums P.P.S. LOL, ap diviem naktī esmu zvanījis muterei. Labi, ka neesmu runājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Es lasu visu ko jus esat saraxtiijushi un smejos pie sevis Redz kaa jus visi esat beidzot naakushi pie praata un kljuvushi par alkoholikjiem,taads kaads REIZ ES BIJU Es tak zinaju ka visiem aatraak vai velaak tam visam cauri jaiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 aaaa, cash tu ar esi vecis, tāpat kā es Sazvanījos ar vaļīgo, tomer atceras pasākumu nolēmām šodien ar iedzert WIN!! interesanti visnotal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 nolēmām šodien ar [insert other word] WIN! UPD: Pamodos otrreiz, ir labaak nedaudz, jaapadzer kafija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Kamoon, chiksa bija IZCILA, vienkaarshi wtf. Izlej man uz dekoltee alu un naakoshajaa mirklii metas man to laiziit nost, good girl Upd - kaads atceras vaardu? es zinu tikai to, ka no latgales, dziivo ilghuciema kojaas un studee Alberta koledzaa Izklaides industrijas vadību un producēšanu tu viņā reāli pat klausījies? es piefiksēju tikai epizodes, kad jums abām bija orālie prieki. un es tikko atskārtu, ka man ir kompromāts pret breetz. ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 tu viņā reāli pat klausījies? es piefiksēju tikai epizodes, kad jums abām bija orālie prieki. un es tikko atskārtu, ka man ir kompromāts pret breetz. ha! Visa mana dzīve ir viens liels kompromāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 tu viņā reāli pat klausījies? es piefiksēju tikai epizodes, kad jums abām bija orālie prieki. un es tikko atskārtu, ka man ir kompromāts pret breetz. ha! Man uz mirkli ljoti intereseeja vinjas dziives staasts, es gribeeju konfirmot, ka vinja noteikti ir no laukiem un noteikti maacaas kaut kaadaa kultuuras/shmurtuulas koledzhaa, es taadas paziistu pa kilometru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Man uz mirkli ljoti intereseeja vinjas dziives staasts, es gribeeju konfirmot, ka vinja noteikti ir no laukiem un noteikti maacaas kaut kaadaa kultuuras/shmurtuulas koledzhaa, es taadas paziistu pa kilometru tu droši varēji izpētīt viņas vadītāja apliecību or whatever, ko viņa tur vicināja apkārt vienu brīdi. un "tādas pazīstu pa kilometru", kas ir "tādas"? breetz, tu bez šalles nenosalsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 tu droši varēji izpētīt viņas vadītāja apliecību or whatever, ko viņa tur vicināja apkārt vienu brīdi. un "tādas pazīstu pa kilometru", kas ir "tādas"? Ai, nekaadas, es vienkaarshi esmu iedomiigs burzhujs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Kā var mikrafonam skaļumu lielāku uztaisīt, caur tiem visiem setingiem ? Es zinu, es nejēdzu elementāras lietas, bet ko darīt, nav tik daudz laika, lai meklētu u.t.t. šodien nopirku mikrafonu, bet izrādās baigi klusais, mikrafons ir kvalitatīvs, jau pārbaudīts veikalā. Edited February 26, 2011 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Es lasu visu ko jus esat saraxtiijushi un smejos pie sevis Redz kaa jus visi esat beidzot naakushi pie praata un kljuvushi par alkoholikjiem,taads kaads REIZ ES BIJU Es tak zinaju ka visiem aatraak vai velaak tam visam cauri jaiziet tu sevi mierini? iedzershana piektdienaa nav alkoholisms, alkoholoikjis tu esi veljoprojam, jo cik lasu dzert tu neesi atmetis, viss turpinas kaa jau katru dienu un vispar tu aretu pastastit kaa Vaacijaa gaaja, ko dariji bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 breetz, tu bez šalles nenosalsi? Nelaimes nemirst Šalle atradās vai palika pulkvedī kā suvenīrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Kā var mikrafonam skaļumu lielāku uztaisīt, caur tiem visiem setingiem ? Es zinu, es nejēdzu elementāras lietas, bet ko darīt, nav tik daudz laika, lai meklētu u.t.t. šodien nopirku mikrafonu, bet izrādās baigi klusais, mikrafons ir kvalitatīvs, jau pārbaudīts veikalā. Control panel -> Sound, tālāk meklējam Recording aili: kad esam atvēruši Recording aili, izvēlamies ierīci Microphone un atveram Properties. ailē Levels ir iespējams izmainīt mikrofona skaļumu ar bīdāmo sūdiņu (wtf, kā viņu sauc?) palīdzību. atkarībā no bīdāmā sūdiņa stāvokļa, blakus esošajā lodziņā uzrādīsies tekošais skaļums ciparu formā: ja maksimālais skaļums (100) nepanāk vēlamo rezultātu, tad ir iespējams izmantot Microphone Boost funkciju, taču šī funkcija var izraisīt dažāda rakstura problēmas. šalle ir mans kompromāts pret tevi. ķīlnieks. Edited February 26, 2011 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Nelaimes nemirst Šalle atradās vai palika pulkvedī kā suvenīrs? Tava shalle aizgaaja maajaas kopaa ar kaami, ja pareizi atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Kāmi, rūpējies par viņu, man viņa ir dārga un svarīga. Baro, aprūpē, nerunā pretī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) tu sevi mierini? iedzershana piektdienaa nav alkoholisms, alkoholoikjis tu esi veljoprojam, jo cik lasu dzert tu neesi atmetis, viss turpinas kaa jau katru dienu un vispar tu aretu pastastit kaa Vaacijaa gaaja, ko dariji bla bla bla... Ritaa iespejams tad kad buus kada iedvesma Tagad dzeru alu,skatos tv3play ugunsgreeku jo 4d un 5d neredzeeju! chekoju kas un kaaa! visu iekaveeto censhos nokjert P.s. Shovakar gadijumaa nav eirovizijas finals?? bet nav laika Jaskataas bus HOKJIS ar hvz cik OVERTIME buus Kaadaa 3 shaa tikai domaju iemetiiis pec tam DSDS (Deutschland Sucht Den Superstar) Edited February 26, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now