LAVRx Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Afigena jauki. Veeljoprojaam nevaru beigt priecaaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Wtf is dubstep? Pēdējā laikā to tik vienu dzirdu kā dubstep. Mūzikas stils, kaut kas līdzīgs drumandbass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Good Man priekš tevis http://buheriem.lv/login.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Good Man priekš tevis http://buheriem.lv/login.php Ur too slow - Janvāris jau pusē, tas laiks vienkārši nejēgā skrien, līdz vasarai spļāviens vien palicis. Prieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Nečīkstiet par ceļiem, man vispār pie darba normāli stāvošā mašīnā meiča iestūrēja. Bija man jauna nesista mašīna, tagad bļe spārns jāmaina, durvis jākrāso, slieksnis jāmaina. Pārbaudīšu cik labi Wess Select man viņu saremontēs. Bļe baidos par to, ka melnam krāsa var atšķirties remontētajām daļām. tu viņu jaunu biji paņēmis vai arī lietotu pircis, ja nav nekādas saistības ar wessu, tad var aizšaut uz permalatu, lai šie savu tāmi sastāda(noteikti nebūs maza) vai arī bm auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Un atkal nav cilvēku, kas serverī varētu karti nomainīt... besīīī Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Blin liiidz 4 nospeeleeju cs, tagad 6;45 jaaceljas bij, 8 uz braukshanu uz Jelgavu, zadrots nelaimiigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Es slidoju, pa slidotavu... Gandrīz jau autobuss ar saslīdējušo pakaļu mani izsmērēja pa apmali, maz trūka, bet nu reaģēt paspēju, mazliet apskādēju kalpaku un riepu paberzēju pret bortu, toties izkļuvu sveikā cauri. Ir rudens, ir ziema, ir pavasaris, ir vasara un ir ŠIS! Cerams, ka atkusnis nevilksies līdz pat martam, jo tad daudzi plāni dirsā :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 tu viņu jaunu biji paņēmis vai arī lietotu pircis, ja nav nekādas saistības ar wessu, tad var aizšaut uz permalatu, lai šie savu tāmi sastāda(noteikti nebūs maza) vai arī bm auto Es ņēmu 2006 gada autiņu. Vienkārši man KASKO visu segs, tapēc arī gribēju lai wessā remontē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Panjemu 6alus hokjim izpixaju ja upirms hokja! Tagad vel 4tri ali un 2trais jau atkal tukshs! Koma saak peizagties un hokjim nepietiks! DOOOH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 maz ceriibu, bet varbut kads zin intro dziesmu? zr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Panjemu 6alus hokjim izpixaju ja upirms hokja! Tagad vel 4tri ali un 2trais jau atkal tukshs! Koma saak peizagties un hokjim nepietiks! DOOOH! Nekas, nekas. Paņem vēl savas Tallinas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Iztikshu bez tallinas jo man vel ir 1/4 alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Bishkinj cs atkal uzspeeleeju, gn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 eju gulēt 6 no rīta (as usual) tā arī nenoskatījies Golden Globe awards, bet Charlie Brooker ir iesākts skatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Shodien suudiigi,tas nav FORSHI Aij aij aij! Shodien toch nedzershu un doshu prieksh roku sausam likumam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Wow kaut kas nedzirdēts no Good mena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Wow, sēdošais invalīds ir atpakaļ Klau, šon tūkstošus vērtu kombainu atdzina, tas tevi drošvien grauž, ņemot vērā, ka zemnieki ir lošaras un tev ir iphone4 bļe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 nait nu bet nebija smuki, tu tagad izraisi kashkji un pec tam hajvu nobanos par dirshanos bet principaa aiziet, bus vismaz ko palasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Shodien suudiigi,tas nav FORSHI Aij aij aij! Shodien toch nedzershu un doshu prieksh roku sausam likumam! FAIL! Pēc darba tomēr alu izdzēru un tam sekoja vēl viens un tagad lai pieveiktu savu Van TALLINAS 1/2 pudeli, sataisiji zaptsuudeni ar mangaliiti,un kokchikaaa! Njengrs bet labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Es jau nojautu, ka vakarā būs posts par to, ka sanāca izdzert pāris aliņus vai otrs variants - rītdienas posts par to, ka moka pohas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) Par to ka aizgaju uz veikalu nopirkt vakarinjas nopelniju sev 2alinjus Juhuuu! Jaiet griezt CS talak P.s. LAL es esmu ranka 1majaa vietaa wtf? Edited January 19, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) FUUUUUU, kur youtube var uzlikt atpakaļ angļu valodu? EDIT: Atradu. Rītdien būs beidzot jādodas ievērtēt kvalitatīvie Latvijas ceļi, savādāk pēc atkušņa sākšanās neesmu mēģinājis sēsties pie stūres. Manā pusē ceļi gan jau kā vienmēr būs "labā" līmenī un varēs droši pārvietoties Edited January 19, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ja nekļūdos, tad pie zaļā auto jau sākas photshops... Jādodas slidināties pa ielām. Skatos, ka kaimiņš jau savas mašīnas sānus diezgan jauki apstrādājis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now