cash^ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Draugos lasīju, ka trāpīja kaut kādā sniegā un instruktors ātri parāva stūri. Vairāk neko nezinu, pati kaskadiere vēl nav satikta. Tas bija uz Salu tilta? Pēc stundas jābrauc uz Vecrīgu žūpot ar vecajiem klasesbiedriem. Baigais slinķis, bet mājās arī negribu sēdēt. Dzīve ir skarba. Un vēl ir skarbi, ka youtube linkus bez nosaukuma uzreiz attēlo kā video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Cash es to avāriju redzēju, braucu garām uzreiz pēc notikuma. tur bij jābūt masķeram flomasķeram lai tā izdarītu. tur a bij iesaistīta velviena mašīna, kurai pa durvīm bij uzšauts. edīte: jā, uz Salu tilta. aa un jā, es pihāju, tu pihā? Edited January 8, 2011 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Tik tizli kaa shodien sen nav bijis! Kaa jau ierasts devos uz darbu un naaca mikrinsh domaju shas paskrieshu un paspeshu un lidz ko saaku meigjinaat skriet pastiepu laikam muguru! Nu ir zhopnjiks pat normali paelpot nevaru un kur nu vel kaadu strauju kustibu uztaisiit! Juutos kaa paralizeets pa pusei! Tas it nemaz nav forshi Es parspeeju sevi velreiz! Man ir uzlikts laasts! Es eju araa no majaam kaa ierasts ar savu klibojosho muguru,kuru daudz maz esmu saarstejis,bet nu veel jau saap protams nedaudz! Izeju no pogjiisha un man taadas paaugstas trepes! Kaa speeru 1mo soli taa OPAA aiziet,domaju ka shas sprandu salauziishu bet nekaa,izradaas es maaku sliipaa shpagataa ieseesties Kaaja taa izlodziijaas ka nelikaas maz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Panjem kaadu operatoru liidzi, kas tevi visu laiku filmees! Realitaates shovs - How many lives does GooD MaN have? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Taa ir ka skaidraa praataa iet kau kur aaraa no maajas, domaa ko dari. Dzer pirms ej. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Es eju araa no majaam kaa ierasts ar savu klibojosho muguru,kuru daudz maz esmu saarstejis,bet nu veel jau saap protams nedaudz! nē, es neesmu uz dirsas 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Kur var dabūt rūfijas? Kolēģe draudzene grib pamēģināt un ja es dabūšu, tad viņa parakstās uz grupņiku (it kā viņai pēc tam būtu izvēle...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Biju atkal kafejužņikā tiko Baigi pēdējā laikā izklaidējos pa kafejužņikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 vakar redzeju 2 shluhas pur4ika IKI, kazhoks, treninbikses un zabaki lidz celim ar normalu papedi, otra riktigi pec maukas, dirsa spideja ara, biju ar draudzeni taja bridi, bijam uz dirsas no skata palaujoties uz miiljaas zinashanaam parfimerijaa, taa smaka, kas vilka no vinam 5m attaluma un vinam aizejot smakai turoties vel 5min taja vieta, kur vinas bija, vinja man teica, ka smarzhas suuds, letas, bet nu ko var gribet, tada daudzuma dorogo & glupa utml. jau negazh virsuu cerams saprotami uzrakstiju, baigais slinkums piedomat ;D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 vakar redzeju 2 shluhas pur4ika IKI, kazhoks, treninbikses un zabaki lidz celim ar normalu papedi, otra riktigi pec maukas, dirsa spideja ara, biju ar draudzeni taja bridi, bijam uz dirsas no skata palaujoties uz miiljaas zinashanaam parfimerijaa, taa smaka, kas vilka no vinam 5m attaluma un vinam aizejot smakai turoties vel 5min taja vieta, kur vinas bija, vinja man teica, ka smarzhas suuds, letas, bet nu ko var gribet, tada daudzuma dorogo & glupa utml. jau negazh virsuu cerams saprotami uzrakstiju, baigais slinkums piedomat ;D varbūt tavējai skauda, ka tu uz viņām ļoti flirtējoši blenzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 pavisam noteikti nee. pie tam, lai es uz tadam leetaam sievietem kaaptu ar litru nepietiks, apsveru arii iespeeju, ka elpcelju bojaajumu delj varetu iestaaties naave, ilgstosi atrodoties vinu tuvuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Tas ir kārtējais fufelis, ka feisbūku aizvērs 15.martā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Nē, tas ir ļoti nopietni, tāpēc backupo visas vēstules, kontaktus, galerijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 LABRIT! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Tas ir kārtējais fufelis, ka feisbūku aizvērs 15.martā? 100% fufelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Vel tik 2vas stundinjas un vareshu doties majaas pixat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Tas ir kārtējais fufelis, ka feisbūku aizvērs 15.martā? haha, kārtējais "Sīpolu ziņu" upuris :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 ŠODIEN MAN IR DZIMENE,tas ir d1rsāāāā! Sjo man bails,es eju gulēt xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Apsveicu, Good Men! Tagad noteikti ceļā uz Liepāju ir vairāki furgoni ar šmigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Sumināts goodij.. lai tev daudz, daudz laimes un vesalības.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Apsveicu goodmen, noveelu shaja gadaa daudz mazaak "pixaat", a to foruma title tev jamaina no forum addict uz alcohol addict 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) Paldies paldies Shodien esmu uzcirties, gribu justies skaists,bet uzkaapjot intereses pec uz svariem es biju shokaa papildus 4 lieki kg ir pienjemushies spekaa! Apaac, DZIMSHANAS DIENAA JAU JAKRIIT DEPRESIJAA Edited January 11, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Kad varam gaidīt pixāšanas atskaiti? P.S. sveicu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Apsveicu, vecīt arī te! Esi prātīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Baigās bučas saldumiņam Goodmenam jumbelī. Vēlu visu to labāko. Arī vakar uzkāpu uz svariem, joprojām esmu kārtīgs latvietis ar 104kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now