Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Oij neatceros kaa tas bija jadara...Vakar bija reals relaxing... Biju ar frienden aizgajis uz tejniicu kur normali kaljanu vaREJa njemt smokot :) Tiri labs chillinsh sanaca taadaa turku muzikas pavadiiibaa un taaas veder dejotajas no Grobinjas kas ariii ZELTA TALANTOS piedaliijaas :) naijsiiigs vakars bez dzershanas bet vnk iechillot... Lab tagad jataisas,jalaizh uz OKARTES AKADEMIJAS konci :) Jauzmet ace dzivajaaa,kas tie pa fruktiem taadiem :)

Link to comment
Share on other sites

Klau, varbūt ir kāda programma ar kuras palīdzību var redzēt visu par sava interneta setingiem un caur kuru var uzzināt, vai kaut kas kompī nezīž netu. Es jūtu, ka man jau vairāk kā nedēļu diezgan normāli bremzē nets. Vai atkal ir uznācis kaut kāds brīnums, kas Lattelekoma attālinātos klientus aprobežo ar sūdīgu netu? (man it ķipa ltc nets caur citu firmu, kuriem par kvalitāti uzdirst, jo tāpat neko labāku es nevaru dabūt ^_^)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Tas ir normāli, ja man skaidrā cigaretes dod pa galvu? Gan tinamās, gan parastās. Agrāk tā nebija. Pīpēju kādus trīs gadus. Šitie brīnumi sākās pēc tam, kad atmetu lielo dzeršanu un sāku sportot. Alkohols griež tāpat, kā grieza agrāk.

Link to comment
Share on other sites

Vakardiena: ideala! nostrādājos un tad pēc darba ar visu savu darba brigādi gājām spēlēt futeni pret citu darba vietu. kr4 auto serviss pret auto servisu uz 2alus kastēm! :)

Forši visi tur veci krabji pāri 40gadiem a mans iefiltrējjies tādā barā :D bet nu vecie mužiki parādija ktvai ir veci futbolu spēlē godam! :)

Šodien: Atkal darbs, bet šodien tik ideala diena bija kad man pat patika izdzīt mašīnu ārā no boksinga un taisīt viņu saulītē! iedegums bišk ir dabūts mugura jau sarkana, sūrst, āda nāk nost!

Bet nu forša ideala darba diena, no 9:00 līdz 00:00 jo pirmo reizi šajā vasarā tik daudz mašīnu vienā dienā.. citas dienas vispār nav neviena mašīna ko taisīt, bet šodien kkāds uzplūdums :)

Link to comment
Share on other sites

Īsti nemācēšu teikt, jo pats tur tikai tagad kādu nedēļu strādāju kā palīgstrādnieks, piepelnos bik naudu!

Ja tas tev kko izsaka: Kuldīgā nedaudz aiz zemsardzes ir pirmspēdējais līkums labajā pusē un pēc līkuma 15-20m tālāk ir viens serviss!

Visu ko vien var sataisīt mašīnai, to arī taisu! :)

Šodien dabuju krāsot mašīnu! Tagad esmu pusdienās tikai :D Un tulīt kad paedu dodos atpakaļ uz servisu!

Link to comment
Share on other sites

:muahaha:

Es vienkārši mācos profenē :)

Vakar traks vakars bija - eju mājās, pavadu meitenes mājās un man zvana, ka draugus kaut kādi p1dari bombī ārā. Aizeju, skatos, reku šeku šie paņēmuši bruģīti un bombī visiem virsū. Bilance - man ievilka ar vienu kluci, 3 mašīnām izsisti logi un daži labi normāli dabūja ierīt pa degunu.

Edited by Garsho alus
Link to comment
Share on other sites

Bleeee....Tiko parnesos majaas ar ceriibu atrast kaadu alinju leduskapiii.....,bet faq FAIL>... Alus nav....Cereju arii ka draudzenei kaads sidrs leduskapii bus aizkjeeries,un nu jau 2trai FAIL... tas ir prosta ŠAIZE ..... Ko tagad dariiit.... gmm.... Bet starp citu es nedzeru,nu taa lai pielietos... Zaliti arii nekur nevaru atrast savaas sleptuvees no senajiem laikiem... tas ir zhopnjiks... Moshk braukt atpakalj uz KLUBU? gmmmmmm!

Link to comment
Share on other sites

Piektdiena, 11.06.2010

Divas mašīnas, 9 cilvēki. Izbraucam 9:00 no Rīgas uz Ozolniekiem, neatceros kā to vietu sauc, varbūt pat nesauc, bet plānā bija izmēģināt ko nedaudz ekstrēmāku no ūdensporta kā peldēšana vietās, kur pāri galvai, peldēšanai ar pūsli un tml. Visu to sauc par veikbordu un ūdenslēpēm, mums protams palaimējās, jo tā visa iniciātors bija draugs, veikbordists ar pieredzīti. Saku uzreiz, ka ar slēpēm var iesākt, bet jau ar to arī pietika, piešauties var ļoti ātri un pēc stundas jau bija garlaicīgi. Es gan tikai vienu reizi esmu braucis un nu jau zinu, ka veiks ir must have sporta ekipējuma arsenālā, izskatās mega, braukt ir MEGA.

Tālāk braucām uz Elejas CCCP pamesto raķešu bāzi, kas atrodas zem zemes, loģiski. Cilvēki, kas grib braukt un baidās nosmērēties, uzreiz varu pateikt, var sēdēt mājās, tas nav pasākums jums. Tiesa nedaudz neparēķinājām laiku un aizbraucām, kad paši apakšējie(3,4, kas zin varbūt pat 5) stāvi bija zem ūdens, bijām pirmajos divos. Jābrauc ir augustā, tad it kā varot tikt arī zemāk, cik palasiju. Marodieri protams visu ir izzaguši un no inventāra tur nekā nav, vienīgais atradu kasti ar dīvainu marķējumu, tā arī netiku skaidrs granātas vai lodes. Sienas dažās vietās tādas kā dedzinātas, lai gan vairāk izskatās, ka spridzinātas kāpnes aizejot krievu karaspēkam. Raķešu šahtas bija pilnas ar ūdeni, bet runā, ka līķīši tur arī esot :muahaha: Viens slims prikols, viens vienā vietā tur tā ļauni pajokojis, uz tāda kā pakāpiena uztaisīts bija guļošas sievietes līķis un trepēs, kas ved zemāk un bija applūdušas bija uztaisīts noslīcis bērns, nezinot un tumsā ejot ar lukturīti to skatu ieraugot sirds sāk sisties apmēram desmit reizes ātrāk.

Pēc tam nekā īpaša, sašlik, peldes ezerā un sarunas pie ugunskura blaa blaa blaa...pa mājām.

p.s. rakstot atcerējos, tur elejā ir pilns ar ērcēm, 3 džoriki atrada uz sevis, diviem palaimējās, nebija iesūkusies, viens nedaudz par vēlu atrada, tā ka laikam tomēr potēties ir vajadzība.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...