Asijs Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Šodien labs garīgais: 1) Maz stundu skolā (4) 2) No rīta dabūju atpakaļ steam'u 3) Šodien nenotika kontroldarbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Drots! p.s. Goodij, es neticu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) gruzons pēdējo nedēļu! 1. pakāsu pokerā 2. skolā sūdi 3. dators visu laiku restartējās 4. rīt pie zobārsta 5. 5dien balle, bet nauda 0, nevarēs dzert! 6. izdzēsa no draugiem PSC Edited February 10, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 kevin, kaut ko jau sakasīs ballei. nopērc iepriekš pārdošanā pa 1 ls biļeti i vsjo. kaut ko sazīmēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) kaut ko sazīmēs. Tu iesi? ZBAAAAL, man nav skaips ne steams, jo esmu pie delsi datora, :@ jāaiziet pie doublet, lai tas aizdo naud, jauzvāra pokera kādi 20 lati tad jāiet kost rita ~ 12:00 doublet gaiid būšu klāt kas ta tur 1 lats vai arī 5dien nopirkšu pa 1.50 baiga šķirba E, ja es rīt dabūš to naud, ta ejam rit arī uz balli kost, kcv un tur nodzers, tad ies maja gules pa dien ies lauka dzers talak un ta uz balli vakara sorry par čatu nē, betwaya idioti spelē tur ahuni viegli dabut, tik jāmāk apstāties to es nemakuj, tape nac tu ari lidzi lai varu aapstaties ;DD pa 5 lat no grasmaņ IENĀAAAAC DR ELVE DELSIS ATNACA mājās es to laižu, bb Edited February 10, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 ir šķirba un tu toč neuzvārīsi 20 ls. nopirksim no grasmaņa 0.7 pa 4 ls un buus ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 tikko biju pie zobaarsta, iztirija kanaalu un nakam 5dien jaiet un taisis ciet. a es varu dzeert, ja man tur kautkadas kjipa "stipras" zales ir uzliktas? ah, eju no zobarsta majas ieeju pie krustmates parunat, ta kautko kunkst ka esmu smiga, smirdot visa maja, atnaku majas, SAME! :DDD zheel ah, tagad jaiet nomazgaat pakalja un tad jadabu drauga pc garumzimes, lai nerakstu ka piduas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Heh rīt atkal tikai 5 stundas. Šodien trīs kontroldarbi... Atklāju, ka mans epasts man jau ir 6 gadus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Man ir jauna privichka Katru dienu pa pifčikam virtuvē ēst gatavojot Pifčiks piedod asumiņu,manām kulinārijas spējām Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 parunā parunā Vistiņu ar frī ,šampiņjonu mērcē,es vairs neuzņemos gatavot un jā arī tad tika lietots alus Neuzplēs manas sadzījušās brūces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 HAHA šodien bija spēle LU open līgā pret mācībspēkiem. HAHA Teteris lielākais ir pilnīgs daunis , žēl ka no zvaigznēm visi nenokāpj pirms 8 gadiem esot viens no LBL labākajiem spēlētājiem. Spēlē nesportiski un daudz čīkst. Žēl viņu, zinot , ka viņa abi brāļi ir daudz maz sakarīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Tu par kuru Teteri runā? Edgaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Jā to pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 tu labaak atrodi veceny:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Kili kili Ja kāds ir GIGN rīdzinieks, tad droši var padot ziņu, ja iet tusēt bulku Mēs SAKOPOSIMIES, rullēsim ballīti kādas divas niennaktis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Nu Valentīni, dabūjāt jau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) loģiski, sīkumos neizplūdīšu, jūtos labi Edited February 14, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Iespējams Lab es pihāt tālāk,šodien tač mīlestības svētki,japihā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 sen neesmu nekadas speles spelejis un tgd atkal gribas kko uzbombiit.. cs, tf2 nee.. varetu pameginat wow bet ja kads iedotu labu pamacibu iesacejam + ari kko citu varetu ieteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 ohh shobrid esmu loti pohains liekas ka atstiepshu katus. 6dienas nakts bij traka... 4 reizes +/- gandriz sakavos visu laiku kads pa vidu ielida labi ka ta. Parasti neesmu agresivi noskanjots dzeruma bet ehh... aizgaja laikam ciet. Vispar tik reti sanak dzert tagad un pec shitada atgadijuma vel ilgak nedzershu. Parasti esmu mieriigs un chilloju apkart bet redz ka sanak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 'Eseja' par šo pasākumu pieveikta, divi Tērvetes Senču arī lēnā garā iztukšoti, jādodas pie miera. Saņēmu uzaicinājumu 5dien braukt izklaidēties uz kojām, laikam būs jāizmanto šī iespēja. Sen nav būts, naudas arī maz, bet kaut ko incantu pasākt gribās LU/RTU Teikas koju iemītnieki droši drīkst uzmest PM P.S. GAIDU TREŠDIENAS HOĶI, mlje!!1 Kak raz brīva diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Jums tiešām nav kauns , rakstīt galīgi huiņu šeit ? Es saprastu, būtu mazi bērni... Bet nu šīs pārvēršas par degradējošo twiteri.. Kāpēc jūs nenahrenizējāt tādus lohus kā - pleasure, likztikz( vai kā tam mazajam idiotam bija niks) , garsho alus , waplet, utt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Es saprastu, būtu mazi bērni... Bet nu šīs pārvēršas par degradējošo twiteri.. Kāpēc jūs nenahrenizējāt tādus lohus kā - pleasure, likztikz( vai kā tam mazajam idiotam bija niks) , garsho alus , waplet, utt.... Ahh, piedod MAINĪŠOS, nerakstīšu vairs sūdu. Edited February 15, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Ar mani kaut kas shodien nav kartiibaa... varbut pie vainas ir tas ka vakar nedaudz iekapaju nu cik nu nedaudz paaris alus,un vakar lidz 2:00 skatijos olimpiadi, lidz 3:00 nevareju aizmigt nu tas saistibaa ar HOKEJU un shodien piecelos 6:45 vakar zolidi uz balkona saliku alinjus man tur shobrid standartaa ap 0 graadiem ,jo leduskapii nebiaj vietas Nu vo kaa iemetiens,taa arii man bundzha pec bundzhas valjaa,faking auxts bet bija labs Nu vo pa starplaikiem normali vel uzkuriju noravu patikamu komu,un taa lidz speles beigaam iztukshoju savas 4 bunzhas un uz veikalu veel pec 4 pakas aizgaaju,bet ziniet ko es tikai 1nu aliti no taas 4pakas esmu izdzeris,jo faking sudigi... Man tur kur sauliite spiezh,tada sajuta ka iekshaa kaut kas butu uzspradzis,jo es negribu ne est,ne ko dariit,ne pipaat,ne dzert...Tas ir dirsaa.... Okej nedaudz jau arii esmu nogruzijies jo no 9:00 kad beidzas hokejs sezhu pie neta,nee nu pamiizhu ik pa laikam uzvelku duumu,bet visu laiku slikti...Tas nav forshi.... Tas nozimee to ka es vairs nedrixtu dzert... hujnja jau vel tada ka izlemu 5dien aiziet iepoteties pret difteriju ko man jau vajadzeja vasaraa izdariiit Tas nozimeee ka 3 dienas nedrixtot dzert,lab pox manaa gadijumaa 24h taas buuus,bet tak 5dienas nakt HOKEJS, vot tagad es esmu strupceljaa Da pox gan jau nekas jau nebuus ja peec potes kodiiishu paaris alinjus Daudz jau nee Pārīti vai divus pārīšus Lab iešu meiģināt uzpīpāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Kā angliski ir figa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now