DoubleT Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 sēžu un ēdu būlku un štukoju vai iet uz balli vai nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxDEEf Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 šodien pilsetā visur bales, bet visās balēs jāiet zolīdajā! Tapēc neiešu, bet savukārt šodien uzzināju, ka gadā man ir 2 nesekmīgās :@ Esmu tik dusmīgs, bet garīgais labs. matemātikā: 2 ķīmijā: 2 :@ Rīt vel uz skolu jāiet un tas pofig, ka atzīmes izliktas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Dārgais Ziemassvētku vecīti! Tā laikam tev nav pierasta lieta, saņemt vēstules šādā dienā, otrajā janvārī, bet es gribētu noskaidrot kādu domstarpību, kas radusies mūsu starpā. Pagājušā mēneša sākumā es tev uzrakstīju vēstuli, kurā lūdzu no tevis velosipēdu, elektriso dzelzceļu, skrituļslidu pāri un futbolista formu. Visu gadu es mācījos kā vājprātīgs, man bija labākās atzīmes ne tikai klasē, bet arī visā skolā. Goda vārds, neviens neuzvedās tik labi kā es ar vecākiem, brāļiem un draugiem. Es pastāvīgi skrēju uz veikalu un pat divas reizes palīdzēju večiņai pāriet pāri ielai. Nav palicis neviens labs darbs, ko es nebūtu izdarījis. Un kāda mārrutka pēc tu atnesi man šito debīlo krūzīti, idiotisko svilpīti un to pretīgo, atbaidošo zeķu pāri? Ko tu, āpsi, vispār esi no sevis iedomājies, šādi liekot man visu gadu uzvesties, un atstājot visu šo mēslu čupu zem eglītes? Un, kā ņirgājoties, tu atnesi tā-ā-ā-ādu dāvanu kaudzi tam kretīnam, kas dzīvo kaimiņu mājā, ka viņš ar tām visām pat pa durvīm nevarēja ieiet? Tā ka nemaz neiedomājies nākošgad bāzt savu resno, smirdīgo pakaļu man pie loga! Es tevi turpat uz vietas izdrāzīšu, es ar akmeņiem nomētāšu tavus apdirsušos briežus tā, ka viņi aizbēgs no tevis un tev kājām nāksies iet atpakaļ uz savu nedataisīto Ziemeļpolu, apmēram tā kā man, tādēļ, ka tu man neuzdāvināji to nolādēto velosipēdu! Ej dirst, Ziemassvētku vecīt! Šogad tu tiešām uzzināsi, cik es slikts varu būt, tu resnais, taukainais, smirdīgais briežu drātētājs! Vienmēr tavs, Pēterītis. pa teemu - bljajajaja, nokaveeju vilcienu, naacaas gaidiit :D uu, riit lieciibas ehh. klausos muuziku un kaut kad jaataisa eest Edited December 17, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Tikko secināju, ka OxDEEf ir netikai nika zaglis, bet arī pajoliņš Vispār aizvakar atlidoju no Japānas, tagad esmu nedaudz apslimis, jāsāk beidzot kravāt koferi ārā un jāsakārto sava cūku kūts (istaba)! Nezinu vispār kādas man atzīmes semestrī būs, cerams nesekmīgās nebūs Uzzēdīšu pelmeņus un sākšu smago darbu Edit: ā un Megapīle laikam šovakar pa galvu dabujusi! Edited December 17, 2008 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 piekrītu Šodien beidzot tika uzliktas visas atzīmes...eh, cerēju, ka būs labāk, bet kopumā vērtējot ir diezgan normāli (vidējā ~6,5). Vismaz nākošajā gadā būs mērķis uzlabot sekmes. Tagad gan došos ārā iztukšot pudeli, ko sencim darbā atnesa kaut kāds vecis par padarīto darbu (jamesonu ). by the way jaunie logo xmas konkursā sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 kur? Anyway, ar atzīmēm esmu samērā apmierināts. Šodien skrienot pāri ielai, paslīdēju un parāvu uz gurķi. Sasitos stipri, kliboju kā hauss, un man uz gūžas ir vēlviens dibena vaigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 jep,man arī izlika atzīmes nekur nav zemāka atzīme par 7 izņemot man krievu valodā ir 4 esmu apmierināts,istenība man tur sanāca pēc atzīmēm 5 ,bet nekas man prieks ka visur citur ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 ES ESMU PIEDZEERIES, KK ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) 3! (matenee) šito negaidīju mamma dusmīga Tētis arī o_0 nevarēšu braukt uz nometni. UN ARAA AR VAIRS NEDRIIKST IET un riit tak tuss :/ esmu zubrz0rkjeee- he he Edited December 17, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 skaisti....vidējā visur kopsumā 6,2 fak biju plānojis uz 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Uz liecības būs 2 nesekmīgas, un es esmu +/- apmierināts. Izklausās jau stulbi, ka esmu apmierināts ar 2 nesekmīgajām, bet nu pirms tam bija piecas. Un es esmu sapratis, ka fizika nav tik neiespējama kā man šķita. Audzinātāja izdomājusi vienkārši fantastisku ideju - piektdien tā vietā lai mierīgi pa dienu aizietu uz skolu un paņemtu liecības, klasei 8:30 būs jāiet uz mežu rotāt egli un cept desas. Es vēl uz to parakstītos, ja tas notiktu kaut kad uz vakara pusi, bet šājā gadījumā.. es vienkārši palikšu mājās čučēt. Edited December 17, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Nu ko biju nupat veikala nopirku 5litrus alus + vel chalis atnesis alinju un vakars varees sakties Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Vispār aizvakar atlidoju no Japānas, tagad esmu nedaudz apslimis, jāsāk beidzot kravāt koferi ārā un jāsakārto sava cūku kūts (istaba)! Nezinu vispār kādas man atzīmes semestrī būs, cerams nesekmīgās nebūs Uzzēdīšu pelmeņus un sākšu smago darbu Edit: ā un Megapīle laikam šovakar pa galvu dabujusi! kapeec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 gar zemi es darītu pilnīgi to pašu ko tu ;D A liecības pie egles vai skolā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Laikam, ka skolā. Būs kādam jāpasaka, lai pēc tam ienes viņu pie manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 damn, sen nekas nav rakstīts... nemaz laika nebij. 1 nesekmigs priekshemts isteniba tas mani apmierina jo skolu ipashi biezi apmeklet nesanaca. aizbraucu uz centru nopirku shuuzus. chillzzz... 5dien jaiedzer bus. Labi man tagad nekas galva nenak no uzskrebelet precizak slinkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Blin atkal karteja neguleta nakts, kartejais darbs uz kuru ierasties Shodien palidzeju vienam meitietim iekartoties dzivokli, tada patika sajuta, visu saakt no jauna, viss sakartots, nekas nekur nav piemetaas, prieks ienaakt dziivokliti Ceru, kad visiem jau davanas iepirktas, jo esmu atklajis taadu sikumu, kad man nebus naudas davanam, forshi ne ? Kartejo reizi esmu sapratis, kad xmas nav sveetki prieksh manim, ja godigi man reali besi shie svetki ar vissam davanu pikrshkana sedeshanam pie egles, reala huinja, par ko izteret daudz naudas, kuru var pielietot savadak, noderigaak Kaut kaa taa... Arlabunakti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Shodien palidzeju vienam meitietim iekartoties dzivokli, tada patika sajuta, visu saakt no jauna, viss sakartots, nekas nekur nav piemetaas, prieks ienaakt dziivokliti Ceru, kad visiem jau davanas iepirktas, jo esmu atklajis taadu sikumu, kad man nebus naudas davanam, forshi ne ? Kartejo reizi esmu sapratis, kad xmas nav sveetki prieksh manim, ja godigi man reali besi shie svetki ar vissam davanu pikrshkana sedeshanam pie egles, reala huinja, par ko izteret daudz naudas, kuru var pielietot savadak, noderigaak Kaut kaa taa... Arlabunakti ! Tu netici ziemassvētku vecītim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JW8M Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Šodien skola sakās pus deviņos un beidzās pus vienpacmitos. Rīt liecības un pašlaik zinu, ka ir viena nesekmīgā matemātika ceru, ka vairs arī nebūs RJ8 no kā tad megapīle izķēra? pilsētas urlām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 The same! Gaju ara un uz ielas stura ka paravu uz sana, tagad nenormali sap! Okej, jaiziet ara, shodien ari uz skolu neaizgaju. GG gl jums ar sho dieninju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) Šodien uzzināju, ka izmeta no skolas edit by DoubleT : bļin aivīt nelieto manu profil u:@ lo*s Edited December 19, 2008 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Ļauj minēt, Kristai E.? Nesen uzcēlos. Uz lekcijām negāju - nav iedvesmas. Jāiedzer kafija, jāuzpīpē un jāsāk taisīt prezentācija par VoIP angliski uz rītdienu. Uz sesiju savākušies baigi daudz parādi, bet gan jau kaut kā. Šo svētdien ar kaami un flashiju jābrauc uz vidusskolas klases pirti netālu no Siguldas. Līdzi esmu uzaicinājis vienu citu meiteni, redzēs kā tur izies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 papaļ beņčik ev benār, davai Ziemassvētku vakarā ejam kost Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) Pēc 20 min nokačāsies filma (American Teen). Noskatīšos to un sākšu taisīt savu prezentāciju. Esmu nodrošinājies ar 1l Red Devil energy drink (bija atlaides, nespēju pretoties), lielo Fazer šokolādi (ar 8% rozīnēm un 6% pizdu* riekstiem), Marlboro Flavor Plus, labu house music un apņemšanos bliezt kaut visu nakti. Domājāms, ka vajadzētu izdoties.. Parasti naktīs uznāk radošās domas lidojums, kas šoreiz tiks ielikts prezervācijā par VoIP. Aufīderzēen. Ih ainen gūten prezentācion mahen gegangen hāben. _________ *no vārda "pizdec". važnās vietas šovakar liksim mierā. UPDATE @ 3:19 Filma patika. Iesāku savu garadarbu, bet nepabeigšu, jo nejēgā sāk sāpēt ķirbis also known as galva. Jāiet gulēt. Ap 12 celšos un pabeigšu to sūdu, jo 16 jānodod. Iespējams, pēc tam satikšos ar kaami un izšaušu kādu alu. Jau tagad jūtos nopelnījis. Arghhh, man sāp galva.. Edited December 19, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 aj tiko piecelos. Tads nogurums jaiet pakal liecibai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now