Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vakar biju uz Undercover Moonlight Party, vispār pasākums pēc manām domām bija izdevies. Vienīgais mīnuss bija tas, ka tur iekšā lai kaut ko nopirktu rindā bija jāstāv kādas 20 min, un arī rijamo tur nepārdeva :( Vispār uz pasākumu aizgāju tāds normāli iesildījies ar Atlantis. Ok, iegāju iekšā, skatos pie 1.telts tur glāzītēs kaut ko zaļu par brīvu dod. Es pālī nodomāju, vot, būs kāda 40 grādīga dzira. Izrādās nē, kaut kāds džins :huh: Labs skats arī bija dzelzsceļa stacijā, kad kaut kad 23 piebrauca vilciens. Vienkārši cilvēki veļas no tā vilciena ārā, visi bļaustās, pēc minūtes vispār kāds tur raķetes sāk šaut. Ok, sagaidījām rockyu un vēl 2 džekus un gājām uz pasākumu. Jāpiebilst vel, ka ap 6 no rīta, kad gāju mājās pludmale un Saulkrastu centrs izskatījās tā itkā pāri būtu pārgājusi cūkmenu armija.

Nja, naudas vairāk nav, rīt jāiet uz darbu un jāgaida weekends :)

Link to comment
Share on other sites

Šoreiz daudz nebūs, man zb rakstīt.

Šodien stulbi. Nedrīkst iet gulēt visu nakti līdz pat rītam, jo 6:40 ir lidmašīna, un tur jau jābūt stundu ātrāk, un tas ir 100%, ka ja es aiziešu gulēt, es nepiecelšos pat ar 49130270 zvaniem uzliktiem. Nekad modinātāji nav raustijuši manam miegam.

Kur braucu ? Liepāju. ( XD ) Vismaz nevajadzēs ar autobusu trīs stundas kratīties.

Tad nu tagad sēžu, ain't doing nothing, but whoring forums and having fun at Ventrilo.

btw, ja kāds liepājniekgignieties vēlas man izmaksāt aliņu - GO FOR IT.

/back to vent.

Link to comment
Share on other sites

Šī diena izvērsās samērā veiksmīga. No rīta piecēlos ap 9 un pirmais, ko izdarīju - rezervēju autobusa biļeti uz Liepāju (ja nu nebraucu ar mašīnu). Vienīgais reiss uz kuru bija biļetes ir no Rīgas caur Kuldīgu uz Liepāju. Ceļā jāpavada tikai 6h :fsckinsad: Tāpēc, ceru, ka kāds labvēlis paķers līdzi :) Pēc tam aizbraucu uz centru nofrizēties. Šoreiz baigi ātri mani apcirpa, bet rezultāts ir ok. No frizētavas pa taisno gāju pie acu ārsta ar domu ielikt kontaklēcas, ko arī izdarīju :10cm: Lai zinātu vai manas acis "panes" lēcas, man 1h vajadzēja pastaigāt apkārt ar viņām. Ieliku lēcas, kas pirmajā reizē bija vnk nereāli. Vienu lēcu man ielika tīri simpātiska meitene, bet ar otru lēcu nežēlīgi ilgi čakarējos. Kamēr es tur čakarējos kopā pasmējāmies par manu "veiklību." Teicu, ka katru rītu iešu, lai man ieliek un vakarā, lai izņem :) Kad beidzot biju iemocījis otro lēcu acī, tad gāju pavazāties pa centru. Vispirms aizgāju uz kiosku, lai nopirktu živeni un skatos: WTF, kādā sakarā Orbit paciņa ir ~15 cm gara un 5 cm plata. Domāju tjipa k-kāda reklāma or smth. Sāku skatīties apkārt un viss izskatījas nežēlīgi liels. Uz laiciņu biju nonācis citā pasaulē :D Tā jau rēcīgi, ja vien pirmās 10 min kamēr +/- pieradu pa ielu gāju kā pa pāli. Kamēr vazājos, satiku vienu džeku, kuru nebiju redzējis ~5 gadi. Aizgājām kopā iedzērām alu, papļāpājām un man jau bija jādodas atpakaļ pie ārsta. Ārsts pateica, ka viss ok un varu nēsāt lēcas. Pēc mēneša būs jāiet atrādīties. Tad gāju uz mikriņu un braucu uz Dominu, lai nopirku jaunas drēbes priekš Beach Party`a. Tur es satiku vienu keksi no nometnes un ar kuru tad arī kopā pavazājāmies pa veikaliem. Es New Yorker`ī pa 25 Ls nopirku kreklu, šortus un iešļūcenes. Šamais teica, ka es tīri seksuaļna izskatoties :D Nu vo, i tagad es sēžu mājās un rakstu šo madafakin garo poustu, jo tāpat nav, ko darīt :ermm:

P.S. Lūk šādam ir jāizskatās normālam poustam šajā topikā, nevis kā vairākumam debīlo poustu ar k-kādu vienu smirdīgi frāzi: "Piecēlos, ēdu/nāk iegs, iešu gulēt."

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

biju uz Liepāju aizbraucis, iesniedzu dokumentiņus, pie reizes nopirku kompim Creative SB Audigy SE, lai arī ir lētā gala, tomēr labāka par integrēto, kas ir sadegusi :)

Tagad atpūšos un rīt uz Ventspili arī dokumentus iesniegt. Cerams, tikšu budžetā, netikšu ar būs labi, jo tādam gadījumam man ir PLĀNS! ;)

Link to comment
Share on other sites

Karoč vēlāk naktī maybe uzrakstīšu tā pagarāk, bet nu īsumā .. :

Biju liepājā. Braucu ar ļoķeni ( Fokker 50 XD ). Nekad nebiju pamanijis, ka liepāja ir tik forša pilsēta un.... aj, ble. nav laika. vēlāk pabeigshu.

Updated

Nu karoč biju liepājā. Tā neko pilsēta vispār. Mazliet tā padomāju, ka pat ļoti gribētu dzīvot tur ja vien, laigan ko gan es zinu, tur būtu lielākas karjeras iespējas nākotnē etc.. Just dreamin', nothin' else. Patīk tā ka nerodas sajūta, ka atrodies pāķos kā tas ir jebkurā citā latvijas pilsētā, kas nav Rīga. Un kolēģis vel nepārtraukti piemetināja, ka Liepājas meitenes > Rīgas meitenes.

Lidmašīna - Liepāja-Rīga. LOL, FUCKING JOKE. Nosaukums jau liecina, ka lidmašīna ir 50 reizes paņemta dirsā, pirms pacelšanās. Nejau pirms pacelšanās, gan rīgas, gan liepājas galā, viss salonā sāka NENORMĀLI ost bēz deguma, vnk tik nenormāli, ka nebija iespējams paelpot. + brauciens ļoti īss. :( un vel viens mīnuss - braucot uz liepāju, netiek Tax Free zonā, blei. <_<

Another FANNY fact. Stulbais reiss ir 6:40, tātad jābūt lidostā 5:40, tātad jāceļas 4:30, tātad es 100% nepieceltos, tātad nedrīkstēja aizmigt pa visam. Pēc tam bija tāds nogurums, ka liepājas centrā gulējām apļveida soliņu laukumā uz soliņiem. Like a fuckin' homeless jews. :lol:

Overall pa 4 diennaktīm gulēts 6h.

ps - šodien piedāvāja par brīvu biļetes uz BBP, bet atteicos. What an idiot, right ? :)

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

cash mani inspireja :)

no rita piecelos un traljivalji uzreiz braucu uz centru lai snakaretu sev matus. iegaju stacijas kolonna, varonigi nosaucu savu vardu un... tiku pasutits. izradas ka biju pasutijis kkada hujzinkur esosa kolonna. domaju, ka pizdeC ir, bet tad meicha, kura laikam bija domata cilveku sagaidisanai, registresanai utt. ar(pec manam domam) draiskuligu skatienu pazinoja, ka es varot apgriezt matus seit pie jaunas "meistares" Skaidrites.

vaks.

es pirmo reizi redzeju kadu, kurs stradajot otro dienu frizetava tik daudz runa. vina prosta nebeidz varities. bet lai jau :) izgajis ara sapratu, ka izskatos pec jefina, ja vien neuztaisu matiem mega slapjuma efektu. nu man jau vajadzeja zinat, ka pa 9ls kolonna neko pratigu nedabusi :/

pec tam es aizgaju uz ars un tur man baisa izskata tantite panema asinsanalizes(7 megenes piepildija)

talak sekoja gajiens uz origo, par kuru es biju galigi aizmirsis skatoties uz savu 16. gs franchu karalja pricheni. nopirku draugam bileti uz be be pe un meginaju sazimet telti, bet secinaju, ka liepaja teltis un draugi bus pietiekami

Link to comment
Share on other sites

Shodiena izversas samera interesanta. Aizbraucu uz autoostu, lai iznjemtu savu rezerveto biljeti. Pieeju pie kases nosaucu savu vardu tiri-piri shi man saka, ka neesot nekada bilete rezerveta. Es taa WTF!?, shi man saka, lai aizejot pie administracijas. Nu i aizgaju. Saku tur k-ko skaidroties atskrien ta kasiere un saka, ka ir atteikta 1 bilete uz citu autobusu. Tas autobuss brauks tikai 3.5h, a ar ko es taisojos braukt brauktu 6h. Tada haljava :) Tad ar bileti kabata aizgaju uz Mc`Donaldu nopirku rijamo un gaju pachilot uz Vermanes darzu, jo autobuss izbrauc tikai 14.30. Kamer es tur chiloju pienaca divas izskatigas meitenes ap 16 un paprasija cigaretes. Man kada puspacinja bija un 2 iedevu. Shis pateica paldies, uzsmaidija un aizgaja. Pashlaik sezhu k-kada shaura neta kafe pie aizvesturiskiem datoriem un nositu laiku lidz autinjam.

P.S. Sry par garumzimem, bet negribu te chakareties un meklet vinjas.

P.S.S. Rodas sajuta, ka es te vienigais uzturu pie dzivibas sho topiku ar normaliem poustiem :D K`mon,

sanjemieties..

EDIT: Aa, jaa, vienigais, kas te ir normals shaja ukjii ir muzika: radio Skonto with oldies <_<

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

:) Tad ar bileti kabata aizgaju uz Mc`Donaldu nopirku rijamo un gaju pachilot uz Vermanes darzu, jo autobuss izbrauc tikai 14.30. Kamer es tur chiloju pienaca divas izskatigas meitenes ap 16 un paprasija cigaretes. Man kada puspacinja bija un 2 iedevu. Shis pateica paldies, uzsmaidija un aizgaja. Pashlaik sezhu k-kada shaura neta kafe pie aizvesturiskiem datoriem un nositu laiku lidz autinjam.

P.S. Sry par garumzimem, bet negribu te chakareties un meklet vinjas.

P.S.S. Rodas sajuta, ka es te vienigais uzturu pie dzivibas sho topiku ar normaliem poustiem :D K`mon,

sanjemieties..

EDIT: Aa, jaa, vienigais, kas te ir normals shaja ukjii ir muzika: radio Skonto with oldies <_<

Cash,ka tik tu uz Liepaju negrasies doties?Nu mans tulit ies pa darishanaam,un nevaru sagaidiit vakaru...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...