Jump to content
GIGN Forum

Scientist

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Gzaa!
  • Gender
    Male

Scientist's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Runajot pa muserver - labakas vietas nav.
  2. Scientist

    Uber Aptauja

    Dažreiz apēdu kādu. btw - kur ir "ja lox" ???
  3. Viss bumbās, nopirku WLan un parasto rūteri vienā TL. One more queshen - Tatad, vis kartiba, abiem pc ir i-nets, bet, kaa uztaisiit lan tiiklu ar failu sharingu (lai no viena pc varetu vilkt failus uz otru), pietam vienam pc ir XP otram Vista? o.O
  4. Okei dankē. A WLan rūteriem ir iespēja arī pieslēgt kabeli? Nu, uz stacionāro pc?
  5. Laikam jau stulbs jautājums - vienkārši neesmu ar to saskāries. Iegādājos otru pc, un kas man vajadzīgs lai izdalītu dsl netu uz abiem?
  6. Sāc googlē meklējot tutoriālus, kā arī šeit ir labi tuti.
  7. Scientist

    Saits Xdd

    Kaķēnam nav ne vainas. http://www.joz.lv/forums/ H4K3D (Ja kāds vēl nepamanija)
  8. Krekeris samuray Cs karjera aizsākās tālajos 1.1 laikos kad kopā ar draugiem bastojām skolu lai ietu uz datorzāli spēlēt Starcraftu. Vienā dienā pie manis pienāca viens džekiņš (kurš laikam tajā salonā dzīvoja, cik eju tik viņš tur sēdēja) un prasiju vai negribu uzspēlēt Kounter Straiku. Nu es daudz nedomādams piekritu, kaut nemaz nezināju kas tas par monstru ir. Assault mapē staigāju ar usp kamēr šamējais mani mochija ar AK, es viņam prasiju "Kur tu tādu dabuji" bet viņš, maita, nepateica un šaudija tālāk mani kā botu. Beigās es atkodu kā var nopirkt m4a1 un viņu nošāvu. Tā man iepatikās cs. Par nelaimi māte uzzināja ka es bastoju skolu un sēžu salonā, viņa piekodināja administrācijai lai mani nelaiž iekšā Tā es aizmirsu cs līdz 1.5, kad man jau bij pašam savs kompis.
  9. Šodien nopirku jaunu pc ar inklūdotu licenzeto Windovs Vista Home Premium, par kompi esmu sajūsmā bet tā Vista ..
×
×
  • Create New...