jonass Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 nehuja! B berjot palube. Starpcitu gribu pateikt rezervistiem esmu pārliecināts ka kādi 20-40% no tiem kas ir komandās ir nebūs, tākā esat gatavi Jā, un tas pats būs ar rezervistiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) Peec kaada principa juus komandas veidojaat? Pagaajushajaa All-Star speelee piedaliijos - shajaa man tiiri teoretiski vajadzeetu arii piedaliities bet nu...ja jau boss pulkvedis veelas lai palieku rezervistos... Edited April 17, 2007 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Pacik pagaišgad nospēlēju tikai vienu spēli, tad šogad esmu in par visiem 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 mes ar macho njemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Opaa...Vismaz es netiku, es esmu rezerve, bet man bus iespeja skatities HLTV dzivaja, ja jā pasakat ka kur cikos kapec!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Man it kaa buutu svariigs arii laiks jo kaa nekaa 22 ir drift pasaakums vakarpuse taa ir 18:00 19:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 izskaataas, ka A-komanda berjot chemp gL visiem! wtf ? slowik, kā tad tā ? neesam vienā tīmā .. faaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) Likaas,ka vieta sastaavaa man bus izkarota,bet figu!Te kadi 25procenti,tikushi kas GIGNAA jau kadus 2-3meneshus lidz 1/2 gadam nava radiijushies!Bet piemeram kaa es speleju citigi dien dienaa,un nejau vienigais no rezervistiem es taads!bet nu lai jau paliek! taa kaa EDD atsakas,vai varu tikt vinja tiiimaaa? Un cik man zinams tad D tiimaa, arii Dream shodien uz Angliju aizbrauca,un iespejams ka nebus nemaz P.s. Taa kaa 4tiimi,tad pienjemu ka tie ir pusfinali un tad sekos speles pa 3sho vietu un finals!taa kaa kadas 2-4h varetu viss pasaciens ieilgt! Edited April 17, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Man ar liekas būtu likuši cilvēkus, kas tiktiešām spēlē un, lai Extraordinary iet uz savu kruto serveri kur gignowneriem nebūs nākt un šaut viņu nost.... Edit vēl ir pāris piem kā frozen h1tex hydro ,kas pēkšņi tagad nenokurienes uzrodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 lai Extraordinary iet uz savu kruto serveri kur gignowneriem nebūs nākt un šaut viņu nost.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 hah es esmu viskrutākajā komandaā Visus saliksim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 hah es esmu viskrutākajā komandaā Visus saliksim. traffic kautko jauc. neredzu, ka tu būtu mūsu tīmā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Likaas,ka vieta sastaavaa man bus izkarota,bet figu!Te kadi 25procenti,tikushi kas GIGNAA jau kadus 2-3meneshus lidz 1/2 gadam nava radiijushies!Bet piemeram kaa es speleju citigi dien dienaa,un nejau vienigais no rezervistiem es taads!bet nu lai jau paliek! Same! Nesatraucies, gan jau kāds neieradīsies; uz ko es pats ļoti ceru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Vismaz rezervee paliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ljoti iespejams ka uz 7dienu man jau buus ievilkts jauns nets un es buusu tur... un cikos varetu but speles, gribetos paverot... butu ideali ja saktos kados 16 or drusku atraak vai ariii kados 22 un tad var maukti naktiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Taatad itkaa 22.aprilii ir dragrace atklaašana bikjerniekos, takaa pastaav iespeeja ka netikshu uz to ALLstaarGami, bet ja kas tad laiciigi forumaa pazinjoshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 wtf ? slowik, kā tad tā ? sad.gif neesam vienā tīmā .. faaak upset.gif es samurajam teicu, lai ieliek muus abus vienaa tiimaa, vinsh teica, ka padomaas, bet laikam noignoreeeja manu prasiibu, taa luuk, mans emocionaalais draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 VISP JAU NU TEIKT NAU KO.Ieliek Rezerve 30 ppls Tad ja lbak lai regoja skadi 65 jo no tiem 30 JEGAAAAAAS NAU NEKADAS.Tur cik nu netiks kadi 5 viena diena pfffsss....Nu un ja 30 rezreve.Tad jau tikpat labi taisam team : Rezervisti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Tiešām uzskatu, ka nav godīgi pret tiem (mums), kas spēle, var teikt katru dienu, bet ielikti rezervistos, bet tie kas nav rādijušies pus gadu, tiek spēlēt! Lab po jūs jau noteicēji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 rezerve 30 spēlētāji ļoti normāli. atceros, ka pagājušo reizi ar laikam bija domātas 4 komandas, bet ieradās tikai pietiekoši daudz spēlētāju, lai pietiktu 3 komandām. un par svētdienas tikšanu es nevaru skaidri paziņot, vai būšu vai nebūšu un to arī nevarēšu. ir savu plāni svētdien un nezinu, cik tas ilgi viksies. tātad - ja būšu, tad būšu. he, nu varējāt tak ar cilveeku iemest kādā komandā. ā un vēl - pēc kāda principa dalījāt komandas? savācāt 60 spēlētājus un tos sametāt +- pēc randoma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ir biški negodīgi. Es uzskatu, ka dyversantu arī kādā komandā var iemest. Cilvēks spēlē daudz vairāk par dažu labu, kurš ir ticis kādā no komandām Cho ta tavu piemineto cilveku neesmu vispar shogad redzejis Jeb vinsh spele ar citu nicku Un iesaku,tos kas shaubaas ka buus labak nomainit pret tiem,kas ir pelnijushi un var garanteet,ka buus,lai nebutu liekas kjibeles un problemas un nesaskanjas! P.s. samuray I`m your man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Es īstenībā nezinu, kas vainas bija sadalījumam pa skolām? Kāpēc tā nevarētu izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Es piemēram nesaprotu TO, ka paņēma crushillu kas sen uzpeleeja pa vakariem kkad samtaims. Un es SŪRI grūtajos sviedros spelēju pa gignu KATRU dienu mani nepaņem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 vienmeer kaads paliks neapmierinaats, neskatoties uz to kaa tiktu sadaliitas komandas 100x... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 nee nu vnk neapmierinatibu izraisa tas,ka tie kas spelee dien dienaa pa 2-4h un cits pat vel vairak,un tos nepanjem,bet panjem tos kas tagad gignaa vispar vairs neuzturas! Tas vnk nava godigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts