allworth Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Piesakos. Kādi 3 gadi būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ja tankā vieta brīva tad es būtu malējs nezinu cik ilgi esmu te ... bet ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 3-4 gadi niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Piesakos! Gignaa speeleeju kaadus gadus 2.5, varbuut vairaak. PS. Labpraat speeleetu ar EDD vienaa kochiitee...funfunfun Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 gignaa esmu kaadus 3-4 gadus pazudu kad paraadiijaas busteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) gribetu pieteikties... bij laiks kad cs'am bijua tmetis ar roku un nespeleju, bet tad atsaku, spelet saku kadi 2.5 gadus atpakalj, varbut drusku vairak, un tad kadus apmeram gadu (pec neliela atgadijuma) es cs gandriz vispar nespeleju,un tad atsaku atkal spelet gign pirms kadiem 7 menesiem... P.S. Seezu lidostaa (riigaa), pec 2 dienam tikai busu auckland, tad ari visdrizakais dosu nakamo zinju, ja vien vel bus laiks kad kaut kur pierubit kompi... Edited April 11, 2007 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) Es iisti nesaprotu, ko noziimee "cik ilgi speelee GIGN?". Tjipa, jaaskaita ir no taa laika, kad pirmo reizi iegaaju GIGN serverii? Jeb, kad pieregjistreejos foorumaa? Jeb ir kaads cits atskaites punkts? EDIT: Kaa atskaites punktu njemshu datumu, kad esmu regjistreejies foorumaa - 2-June 05. Sanak nepilni 2 gadi. (gads un desmit meeneshi) P.S. Piesakos. Edited April 11, 2007 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) tu esi new school! hm nu sanak gands reg niks ir pedeja laika pasvakak ar regotu nicku speleju jo es ar kadu kopa laiza tad izdomaju kkadu nick un speleju tb kads gailis atkodis paroli jonespelejot skills nekritas [edit] paga kudi vairak sanak kkada 2004.g es regojos vispar ja ne 2003 ne nu vopsen ka uzinaju kad tads gign ira tad regojos Edited April 11, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazn Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Es veletos ari piedalities ieprieksoreiz nepeidalijos jo tad sevi uzskatiju par vaju bet nu tagat gan emsu gatavs speleju cs.gign.lv 2 gadus mans Cs1.6 niks ir kazn ja varesu piedalities noteikti buusu un spelesu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 samuray vai kāds cits pieraksta mani! darba stāžs ~ 1,5 gadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nesmu dziegan pazistams GIGNA bet speleju kadus 7-8 menesu GIGNA nevis cs hmm es nezin ja mani pienem kada bet wismaz es piesakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nesmu dziegan pazistams GIGNA bet speleju kadus 7-8 menesu GIGNA nevis cs hmm es nezin ja mani pienem kada bet wismaz es piesakos Šitais čalis ir slavens ar to, ka pirmais uzķērās ar čītiem uz bustera! Labi atceros kkādu niggu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) Pieskaitiet mani 1.5- 2 peec foruma Edited April 11, 2007 by RIkkY Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Šitais čalis ir slavens ar to, ka pirmais uzķērās ar čītiem uz bustera! Labi atceros kkādu niggu lol tu ar kadu laikam tomer jauc uz bustera Nop es tas nebiju diemzel es nesmu izcelies Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 2 - 2,5 gadi La Gr!m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) oij ta jau tadam vecam bukam kaa man ar japiesakas ! hz daudz kadi 3 ar pus gadi sanaak kopsh taas vasaras.. ka nekaa esmu 249 regotais memebers Edited April 11, 2007 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Mazliet iespamoshu... kaa juus domaajat noorganizeet 50+ speeleetaaju speeli/speeles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 doGY @ gign 2,5 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) ja skataas foruma regjistaaciju ~2gadi Edited April 11, 2007 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) oficiaali @ gign 6 meeneshi(csdm)kad vel bija 1.5 un posmaa kad paargaaja uz 1.6 aktiivi kaadu gadu speeleeju gign pub serverii,tad bija paartraukums gadu.tagad atkal,csdm paarsvaraa. Edited April 12, 2007 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 la grim un dody, katrs pa 2 ar pus gadiem.. njā... k-kā neatminos jūs, kad pats sāku spēlēt GIGN un tas bija tikai pirms 1.5 gadiem.. neesat nedaudz pārcentušies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) HALLOW ..... ko pārcenties es gignā spēlēju 2,5 gadus. forumā nesu tik ilgi reģistrējies..... gignu jau pirms 4 gadiem iepazinu. Tākā nevajag Edited April 11, 2007 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Es arī piesakos. Gignā ir pavadīts nepilns gads. keda^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nuu es ar te dazu neatminos kas raksta ka jau diezgan sen spele, kaut gan es pats 2.5 gadi tik... agrak liekas kadus 3-5 menesi nospeleju ar dazadiem nickiem un tad man vnk zb ka regotie ienjem manu vietu un saku spelet ar so nick, pec laicinja arii nighwish paradija kur var pieregoties (vinjs pats tajaa laikaa itk saka, mes kopaa)... un taa arii saaku un tad aktiivi speleju, bet dazus neatminos kas te raksta ka spelee 1337 gadus... kaa dsz uzrakta ka jau pirmo reizi gign iemeginaja pirms 3-4gadi un regojis sogad or pagajusogad... jocigi tomer... parasti jau taa ir ka sakumaa paspele un atd regojas, bet nejau pec 3 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) Miedzinjsh gign.lv speleju kadus 3 men nu onlain time ar vienu klanu ir 50 h, bet nu ir cits klans. Sorry kad rakstu no sava bralja profila vnk man ban uzlikts uz pus gadu nezinu tikkai par ko Edited April 11, 2007 by A_N_D_R_E_E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts