GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Manai meichai ir nepiecieshams BIZNESA PLANS Un shamai galigi nava laika uzraxtiit!Vai kadam jau gadijumaa nava kads gatavs darbinsh?Vismz kaa paraudzinsh?Ideali butu ja varetu no DC++ kadam novilkt,ko konkretu,jo neko pratigu tur vel neesmu atradis!Paldies jau ieprieksh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Vainu maksā vai taisi pats. Mūsdienās par brīvu ir tikais siers otrajai pelei slazdā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Vainu maksā vai taisi pats. Mūsdienās par brīvu ir tikais siers otrajai pelei slazdā. Da neparspiilee,ja? Ja esi sasodiits KAPEIKU PISEEJS,tad labak vispar neko nebutu rakstijis!Ir arii cilveki,kuri labprat izpalidz,kadam,nevis taadi kaa TU,kapeik piseeji!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Šeit ir plāna paraugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Šeit ir plāna paraugs. Iesaakumam LIELS paldies,bet nu tomer es ceru,ka kaads labsirdis,kam jau tas ir paveikts un metajas skapiiti,varetu vel vairak izpalidzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Te ir Ligumi//Biznesa plani Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 No offence, bet tie paraugi ir meereni suudi Es nakts viduu divus pirkstus apchuraajot 10 minuutees labaaku biznesa plaanu uzrakstiitu Vispaar jau es labprat izpalidzetu, bet shoreiz laikam varu tik pateikt ko un kaa vajg, jo tie biznesa plaani kas man ir uz kompja ir manis pasha darbs, pie tam nevis kaa vidusskolena fantazija, bet uznjemeja pasutijums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 No offence, bet tie paraugi ir meereni suudi Es nakts viduu divus pirkstus apchuraajot 10 minuutees labaaku biznesa plaanu uzrakstiitu Vispaar jau es labprat izpalidzetu, bet shoreiz laikam varu tik pateikt ko un kaa vajg, jo tie biznesa plaani kas man ir uz kompja ir manis pasha darbs, pie tam nevis kaa vidusskolena fantazija, bet uznjemeja pasutijums Daa ne tik ljoti ljoti jau man arii nevajag,es tik gribu draudzenei izpalidzet,un cereju ka kadam bus kads gatavs un nepaskoposies!Tas arii viss!Bet it kaa shito bizness planu arii vajag RTU Koledzhas skolniecei un ar parasto vsk limeni skjiet bus pa maz!Da moshk paskaidro kaa novilkt no tiem torentiem?es neeesmu specializejies TORENTU apstraadee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 butu bra4kas draudzene majas paprasiitu vai iedot nevar vinja augstskola macas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 butu bra4kas draudzene majas paprasiitu vai iedot nevar vinja augstskola macas Nu bet man jau ir vel laiks Tapec mes varetu pagaidit tavu brachkas draudzeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Da neparspiilee,ja? Ja esi sasodiits KAPEIKU PISEEJS,tad labak vispar neko nebutu rakstijis!Ir arii cilveki,kuri labprat izpalidz,kadam,nevis taadi kaa TU,kapeik piseeji!! Pievaldi pirkstus . Biznesa plāns ir pietiekami nopietns darbs lai to neprasītu kādam par brīvu. Nav naudas - raksti pats, nav smadzeņu - pērc. EDIT : Atačā ir kkāds sūdains plāns labākus dabūsi tikai nahaļavu no draugiem. BP_Mebelu_razotajs.rar Edited April 10, 2007 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 Pievaldi pirkstus . Biznesa plāns ir pietiekami nopietns darbs lai to neprasītu kādam par brīvu. Nav naudas - raksti pats, nav smadzeņu - pērc. EDIT : Atačā ir kkāds sūdains plāns labākus dabūsi tikai nahaļavu no draugiem. Tenks,bet shodien uzzinaju,ka pa MEBELEM jau 1ns raaksta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Da moshk paskaidro kaa novilkt no tiem torentiem?es neeesmu specializejies TORENTU apstraadee! Briinos kaa tu veel nezini. Anyway, sheit ir pamaaciiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Eij nu kaa tur tad isti palika?Atrada kads,jeb nee un var tad kads palidzet vai nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Te būs neliela biznesa ideja, ja interesē un der tēma, tad kačā nost, bet tur nav gatavs biznesa plāns, tikai idejs, tā ka skaties pats. Vispār jau www.atlans.lv var pa pāris latiem dabūt normālus darbus, tas ja pats negrib taisīt. biznesa_ideja.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now