Pulkvedis Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ew klau dauni , ko tu vispar shaja foruma veel dari ? smejos par tevi, neredzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImPress Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Bļe visiem tik "ASINIS" , "BOX" ... (Laigan tas ir in4iigi ) Bet , nekādas jēgas topicam palikt vaļā nav ! Jo te tik vien dirsh un dirsh un jeega ir : 0 Pateiksiet vēl ir jēga ? Vnk lock topic un viss savādāk citi bāž degunus kur nevaig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Bļe visiem tik "ASINIS" , "BOX" ... (Laigan tas ir in4iigi ) Bet , nekādas jēgas topicam palikt vaļā nav ! Jo te tik vien dirsh un dirsh un jeega ir : 0 Pateiksiet vēl ir jēga ? Vnk lock topic un viss savādāk citi bāž degunus kur nevaig... Pirmais tavs pousts šajā forumā. Dāvanā 3 dienu atvaļinājums. un es vienmer arii vinju esu attureejis no huinaam , neko testam nebiju solijis , vienigi kasparam par mutes palaishanu , sekas kaadas worms uz tiesu ietu ? Varbūt. Kaut gan dez vai. Padomā vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 takš, viņam dzimmene jau vairākas dienas, ja tu uzmanīgāk palasītu šito te. Tāpēc jau viņš dzer katru dienu . allworth, ko Tu tik ļauni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Paldies ALI! INFA PAR VINJU,ko ieraxtijis savaa profilaa vnk iespaarda: Par mani: Izņemu visos caurumiņos. Mēdzu arī piepist mūli kā cūka tā lai sāp, bet izvemt ņihuja nevaru. Parasti nodzeru 80ls vienā vakarā Ja vajag, tētis iedod arī vairāk. Skola(~as), kur mācās vai mācījās: Protams, ka Baltijas labākajā un prestižākajā skolā - Rīgas walsts primajā ģimnāzijā! Darba vieta: Strādāju Narvesenā, reāli iznesu produktus no turienes, parādīju tiem stulbajiem bosiem, kurš ir īstais vecis!, Intereses: Bāzt savu knābi citu darīšanās. Citiem iesaku: Nep1sties ar mani. Varu pazvanīt VIDam ja kas. Viņi ar saviem statūtiem jūs paņems aiz čupra un izvārtīs pa sūdiem! P.s. Ar shito laikam neielaisties!!! Edited April 9, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 OMG hive, kas tev tā pa frizūru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Ai BLE JUS VISI ESAT MIKSTIE! Nestav jums uz mahachu! Hive mani ignore - doma izliekamies par mahachu neredzam, kas rakstiits! BLE JUS MIKSTIE ES JUS IZAICINU! Tiesi ta! Nav te ko gudri dirst, ja nestav! I tevi hive, i tevi macho! Shas abiem pa purnu sadoshu! VSJO BLJAA!!! Allwortham buus jaafilmee! Ta blaa Tevi HIVE es atradishu RGV aiz lenka! gaidi! u will die sucker! Un kur man macho meklet? NO MAHACHA NEAIZMUKT! ASINIS BUUUUUSSS MUAAHAHAHAHAHHAHA! AHAHAahahaHAAA! HAAH ha haAAH HAAHAA!!! Beefynator p.s. jaa blja es jus abus piekaushu un aizvilkshu jusu asinainos likus uz parku un tad pa kadriem monteshu ka jus viens otru (teatrali) sitat! haa haha haa ha haaaa Edited April 9, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 P.s. Ar shito laikam neielaisties! mahahah :] šokolādes konfektes zefīra negribi H!v3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) nee nu cuvaks izskataas mezoniigs siteejs. bet nu smadzenes vinam nav iistajaa vietaa, vismaz peec taa lielaa leeruma postu var taa saprast. p.s es to par hive Edited April 9, 2007 by cs_parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 tomēr izlasiju visu šito topiku kopumā ROLF kaut ko dažviet gribēju pateikt, bet nu jau aizmirsu un varbūt tā arī labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Apraksts vnk spardā ... man vienkarši par šitajiem postiem nav ko teikt ... Lūdzu neliekat warnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Beefy turies, liepājas strādnieku apvienība ar tevi! Palīdzēsim garīgi, fiziski, finansiāli, ar plastmasu un bez, kā tik vajag! GOGO BEEFY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nu comon te takš viss ir izrunāts un salīgts, nav ko turpināt apcelt hivemindu BTW kā jums patīk mans jaunais signature? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nu comon te takš viss ir izrunāts un salīgts, nav ko turpināt apcelt hivemindu BTW kā jums patīk mans jaunais signature? samuray`s man nospēra. BTW tas būs tikai beat memberiem. Gribi tādu sigu? Train hard, go BEAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hijacked Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nu comon te takš viss ir izrunāts un salīgts, nav ko turpināt apcelt hivemindu BTW kā jums patīk mans jaunais signature? Nevarēju pirms stam saņemties uzrakstīt. Bet ja tu uzstāj. Tā ir anfisa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Hell, ja jau jūs zogat manu bildi, tad vismaz nebāziet virsū to "sponsored by"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Šitā tēma iejies gign vēsturē ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) BLE JUS MIKSTIE ES JUS IZAICINU NO MAHACHA NEAIZMUKT! ASINIS BUUUUUSSS MUAAHAHAHAHAHHAHA! AHAHAahahaHAAA! HAAH ha haAAH HAAHAA!!! Pa šito vien var ierēkt Man jau patīk šamie keksi Nu kur var būt prāts, ka dēļ k-kāda marazma iet uz mahachu un "Rubīt" laukā visus Edited April 9, 2007 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Common nav iteresanti ka viss taa beidzaas tā ir viena lieta, ko tur pa šiem gadiem esmu iemācījies, ka kaušanās ne pie kā laba nenovedīs... btw es trenējos, lai nebūtu jākaujās! samuray neesi semo paarskatijies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 1kaart, savus parakstus variet apspriest citur 2kaart, negribeeju iesaistiites, bet nu laikam jau jaapasaka paaris vaardi. man gan negribaas te tagad pastaastiit, kursh ir stulbs, vai arii kursh nespeej neko izdariit reaalajaa dziivee, bet pie datora teelo nezin ko no sevis, kursh dabuus pa muti, ja veel kaut ko teiks, kursh... gribeeju parunaat par maates aizstaaveeshanu. protams, ir forshi aizstaaveet savu maati, ja kaads vinju apvaino, bet mees taksh visi zinaam, ko tas patiesiibaa noziimee: teksts: tava maate ir stulba!!! atšifrējums: tu esi tieshi tik stulbs, ka es nebriiniitos, ja visa tava gjimene arii buutu stulba. protams, uz shaadu apgalvojumu tev ir jaapieraada preteejais - tu esi gudrs. labaakais veids, kaa to pieraadiit, ir iedot mutes palaideejam pa seju. un tagad iedomaajieties sevi savas maates vietaa. atnaak deels maajaas ar zilu aci, izsistu zobu, sapleestaam dreebeem un veel nezin kaadiem bojaajumiem un saka: "mammu, tevi viens shodien nosauca par stulba, bet es vinju piekaavu. muusu gjimenes gods ir aizsargaats." protams, tu kaa mamma atbildeesi: "man ir liels prieks par tevi deels! un tas nekas, ka man buus papildus izdevumi par zobarstu un tavaam dreebeem. galvenais ir gjimenes gods." scenaarijs var buut arii citaads. atnaak deels maajaas (bez bruuceem) un saka: "mammu, tevi viens nosauca par idiotu. tagad tas miikstais gulj slimniicaa." protams, ka juus kaa mamma leposieties ar sevis izaudzinaato deelu. un tagad padomaasim... vai muusu maates labaak gribeetu un ir pelniijushas shos divus aprakstiitos gadiijumus, vai varbuut vinjaam labaak patiktu, ja juus vinjai uzdaavinaatu ziedus. vienkaarshi taapat. un varbuut biezhaak pateiktos par to, ka vinjas ir. atcereesimies par savaam maateem arii aarpus kaujaslauka. p.s. veeljoprojaam lieldienu nosaknjaas - ielaidiet jeezulinju sevii Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Common nav iteresanti ka viss taa beidzaas samuray neesi semo paarskatijies? NĒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Dr. Pain... Tu tik skaisti uzralstīji Tiešām beidzot kāds ir kko sakarīgu uzraxtījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) izlasiju visu... katra zinja .. labs kas labi beidzas un ..pats sen jau zaali ta ka neapmekleju bet ja H!ve ir ka4aks purna devejs tad Burkans no RTK ( blooodlords zinas) ir kiborgs riiklu raavejs :D apraksts burkanam - wnk cilveks ar gariem matiem ( nevienam nebraucu virsuu ta ka chill pls ) kajam tievakam par manam rokam Edited April 9, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Jā nevar nepiekrīst PEiNIM, vislābāk netaisīt kautiņu:). Un piedot ir grūti, bet ja spēj piedot tad vieglāk ir abiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Arii shii saruna iet uz beigaam , Jaasaka bija jautri , Hivucis visus esiitii apliek , i garaa , i kokchikos - malacis ; Kopumaa ietruudeejis - kabacis . Nopirks svarus , nosveersies , Rezultaats - reaals klucis ! (zirgaabols*) Peins - labi teikts - vajag buut poztiiviem ! * - jeb tas kas zirgam dibenaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts