GooD`MeN Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kadas ir Jūsu domas kas uzvarēs finālā un vinnēs tos 10 000? It kaa biju droshs ka finalaa bus Naumova,bet figu! Tagad skjiet laikam Feldmane uzvares,jo shaubos vai Reiniks spes parspet,lai gana Reinikam pasham par sevi ir lielaks fanu klubs,ka dziedatajam!Kaa Jums skjiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 eee, goodmen, tev tam kakjiitim avataraa gadiijumaa nav saakushaas lomkas? par teemu - lieku uz Reiniku. vinjam zhuurija visu laiku lien d****, pie tam mazaas meitenes gan jau sabalsos par dzheku, taa ka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 goodik pamaini bildi vaita to4 slikti paliek skatoties.. es ari par reiniku .. man ta vecene vairaak patiik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Da paļubomu Feldmane laikam tāpēc, ka pārējos šovos viņi parādījuši vislabāko sniegumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Es vispar gribetu laj Kosiite butu finala ar to stulbu Itali , jo vina bija viss smukakaa no parejam .... Bet ja taaa vineees lauris ar to tur palubeee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Lauris ftw!!1!! To šitu neskatos, bet nu vārda dēļ viņš uzvarēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 BLJA TĀ RAIDIJUMA VADĪTĀJS IR GEJS, NAHUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! enivei, man ar šķiet, ka Lauris paņems tā paša iemesla dēļ, ko teica ordijs. ps - Kas jums tagad ir visiem ? Tagad tipa ir stilā likt stulbus avatarus ? sākot ar traffika un beidzot ar guudmena Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 man arii skiet ka lauris vinnes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 lauriitis chiiters! vinnees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Feldmane labākā! P.S. Sry par foršo avataru ^^ , bet goodmena avatars ir tikpat pretīgs. P.S.S. Mans avatars tagad ir nereāls, ne? Edited April 5, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 gribētu ka Feldmane , bet 90 % vinēs Lauris Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 A man ir jautajums!! Jus vispar balsojat par kaadu pasi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Visdrīzāk ka Luris vinēs, bet vispār es labāk par Feldmani Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Lauris vinn Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 A man ir jautajums!! Jus vispar balsojat par kaadu pasi?? nee Es tik skatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nafig Feldmanei 10 stabi? Viņa jau tā bagāta. Naumova FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 es īpši to neskatos, bet nesen man mamma pateica, ka mana ( laikam 2 pakāpes) māsica dejoja ar to džeku kurš bij gados ( ap 50 - 60) nez kā sauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 goodik pamaini bildi vaita to4 slikti paliek skatoties.. es ari par reiniku .. man ta vecene vairaak patiik.. psc tev patiik taa reinika 4igaaniete? fuj feldemane krutaaka padomaa nebuutu feldemane kur es iepirktos?....nu labi vel ir mols domina olimpija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Feldmanei ir milzīgakas iespejas uzaret jo viņas atzimes no žurijas ir parasti augstakas!Bet nu paskatisies! Skatos reinika fanu netrūkst P.s. Kas vainas manam mincītim?Vinš taču nevienam nekož! Edited April 5, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Feldmane vinnēs, jo pēdējā laikā pārsteidzoši daudz raidījumus un pasākumus saistībā ar tv3 sponsorē visiem pazīstamais t/c "Alfa". Un Feldmanes uzvara būs kā atalgojums tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Feldmanei jau pietiekoši liels atalgojums ir tas, ka viņai vispār atļāva piedalīties - tāds publicity. tas, ka viņa vinnēs vai zaudēs, tas neko neizteiks. ir panākts savs. un par to naudas balvu - it kā jau stulbi, ka jau tā bagātiem cilvēkiem dod 10k naudas balvu, bet viņi tak nav vieni paši - viņiem ir tak arī savs dejotāju partners, un es esmu drošs, ka viņiem kādi pāris tūkstoši nemaz neskādētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 paljube feldmane panjems tos 10k! Un Reiniks varees braukt uz Braziiliju ar savu Aleksandru! Varees vaaleeties siltajaas zemees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Reiniks vinnēs, jo viņam māsa forša Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 man ir pohuj, kurš vinnēs, jo tas šovs iesūkā (tā pat kā 85% pārējo pārraižu @ latvijas tv) gribētu, lai uzvar Feldmane, jo viņs ir smukāka par to nesmuko laura čigānieti ar nenormāli pretīgo smaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 man ir pohuj, kurš vinnēs, jo tas šovs iesūkā (tā pat kā 85% pārējo pārraižu @ latvijas tv) gribētu, lai uzvar Feldmane, jo viņs ir smukāka par to nesmuko laura čigānieti ar nenormāli pretīgo smaidu Shis variants man arii besiii!bet nu jebkuraa gadijumaa uz BRAZILUJU braukt nemaz nebus tik traki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now