Traffic Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tā tik bij spēle vakar. Varētu vēlreiz atkārtot. Sanāca gandrīz vai kā gign allstar game. A varbūt jums tagad šītā katru vakaru notiek? Es tā nožēloju, ka nošāvu tikai spiti no tā visa ct bara, kas ar nazīšiem stāvēja. Domāju, ka jūs atkal tādā bariņā būsiet. Te pat mūvijs labs sanāktu - Vakars gignā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tā tik bij spēle vakar. Varētu vēlreiz atkārtot. Sanāca gandrīz vai kā gign allstar game. A varbūt jums tagad šītā katru vakaru notiek? Es tā nožēloju, ka nošāvu tikai spiti no tā visa ct bara, kas ar nazīšiem stāvēja. Domāju, ka jūs atkal tādā bariņā būsiet. Te pat mūvijs labs sanāktu - Vakars gignā nu laikam tas tik notiek pa brīvdienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 hmzz varbūt no kādiem 22:30 līdz pusvieniem. tas bija gandrīz kā gign allstar game. Visi taisijā tornīšus un visādi prikolojās. Bij prikols, ka es ar vienu bugu shieldus tīmā dažiem sapirku tad next map bija de_cpl_mill, kur big papas bija pie ct un tad jau protams shieldi bija uzlikti atļauti , kad mēs viņus ar he pabombardējām viņi izdomāja aizliegt he Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Traffic, traffic, ieliec ludzu demo linku TE!! gribas ierekt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 dust inferno mill kko īsti nesaprotu, jo zinu, ka pēc cpl mill nāca zteks, kur visi aiztinās, bet tur azteka nav. Man liekas, ka mēs vairākas mapes ākstijāmies nevis tikai 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 bij bij jautri, galvenais jau piecepija visas tas tornju un priramidu buveshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 šitā nav ne pirmā ne pēdējā reize. man jau demkas sakrājušās. jāpaskatās moš kaut kāds mūvijs sanāk. Manuprāt rēcīgākās demkas bija kur mēs 5atā skrējām ar atvilktām granātām nukē visiem virsū un gaidījām kad mūs nošaus lai granātas izkristu bet vakardien daži momenti arī bija histēriski rēcīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Butu labi ja es ari varetu tik, bet NEEE!!! man anv slota Edited April 2, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Butu labi ja es ari varetu tik, bet NEEE!!!<span style='font-size:21pt;line-height:100%'></span> man anv slota un nekad nebuus!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Butu labi ja es ari varetu tik, bet NEEE!!!<span style='font-size:21pt;line-height:100%'></span> man anv slota noperc vismaz regotie ir puslidz ka ar slotu un kiko ara nubus - ka man veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 da pulvkedi. da ar tevi vispar līks varēja palikt. sākas ap kadiem 22.00 lidz 00.30. šī bij 3 nakts pēc kārtas, ka kautkas tamlīdzīgs notiek. ( vismaz kurās esmu piedalijies. mby vairak... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) paskatījos to cpl_mill demo diezgan jautri jums tur gājis Edited April 2, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 pizdec, juus konter straiku paarveershat par kaut kaadu balagaanu, jums pashiem tas liekas loti smiekliigi, ja? vienmeer esmu speeleejis peec principa "play hard go pro" un netaisos aakstiities, gribu kaadreiz kluut par pro un pelniit lielu naudu speleejot kaadaa labaa aarzemju komandaa! juus jau varat aakstiities, man vienalga, bet pro juus taa nekad nekluusiet, paliksiet taadi n00bi visi muuzhu ar savu aakstiishanos... PLAY HARD GO SLOW1KS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 pizdec, juus konter straiku paarveershat par kaut kaadu balagaanu, jums pashiem tas liekas loti smiekliigi, ja? vienmeer esmu speeleejis peec principa "play hard go pro" un netaisos aakstiities, gribu kaadreiz kluut par pro un pelniit lielu naudu speleejot kaadaa labaa aarzemju komandaa! juus jau varat aakstiities, man vienalga, bet pro juus taa nekad nekluusiet, paliksiet taadi n00bi visi muuzhu ar savu aakstiishanos... PLAY HARD GO SLOW1KS! es shito lasot smejos.... pats biji ielicis pie bildem vienreiz...tipa 50 fragi 1 reizi muzha un tas pats bija n00bu serveri kur man pari 100 irt... "PLAY HARD GO PRO " un tu jau tas pro busi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 gignaa neesmu bombijis jau kkaadu 1 nedeelju! bet vajadzeetu buut interesanti shaadaa veidaa speeleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 šitā nav ne pirmā ne pēdējā reize. man jau demkas sakrājušās. jāpaskatās moš kaut kāds mūvijs sanāk. Manuprāt rēcīgākās demkas bija kur mēs 5atā skrējām ar atvilktām granātām nukē visiem virsū un gaidījām kad mūs nošaus lai granātas izkristu bet vakardien daži momenti arī bija histēriski rēcīgi daaah,un Jums tas veeiksmigi toreiz izdevaas,arii pashiem sevi paspridzinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Dazhi labi skati....(de_cpl_mill) velak ielikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Dazhi labi skati....(de_cpl_mill) velak ielikshu mazs offtopiks, bet po*. vnk, ja tu mby nezināji tad tu esi lo** kadu reti var satikt (parlaimi). konkurēti nejau pa šo paustu, bet vispār. tiko pastijos Today's top 10 pousters. ir tikai pulkst 14.01 un tu jau ierindojies 1 vietā ar 28 poustiem. apsveicami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 recigi tornishi. Zhel ka es atnacu uz gign.lv tad kad speleja de_aztec un bija ljoti maz speletaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 skrini jau pa pirmo pedejais tipa liekas kaa specvieniiba zhurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ok bildes... Kaut es tur butu..bet nee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 es ap to laiku spleeju bet neko tamliidziigu neredzeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Bla tik smuki bija! gign papas vs gign player man jaw patikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now