Chiky Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) C'mon Gribetos zinat jusu iecieniitakas filmas un tas kuras varat ieteikt 1.Komedijas piemeram kaa "American Pie" 2.Shausmenes kaa "Alians vai Cave" 3.Kur nereali lamjas kur vnk parsmieties var Ko es gribu pateikt esmu noskatijies visas filmas ko es zinu un nav vairs ko skatities tapec nodomaju mosh juss varetu pateikt paris entas un realas filmas kas jums pashiem patiik !!!! Mosh kadam citam ari shis topics palidzes ja kads skatas aizrautigi filmas !!!! A un P.S varetu piebilst Kas tas ir par Filmam piemeram GOHST RIDER TRILERIS nu apmeram ta lai zinatu ko mekleju Edited July 18, 2007 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nezinu, manas milakas : 1. 300 2. Transformers 3. Apokalipto Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 1. 2rais pīrāgs, "šī nav kārtējā tīņu filma" 2. nepiesaista 3. melnā piektdiena - zelta gabals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Negribu but rupsh bet LUDZU ANGLISKOS NOSAUKUMUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ja "The Cave" ir šausmene, tad Simpsoni ir drāma. Paķer Shaun of the Dead, Evil Dead ( I, II, III ), 28 days later - labas filmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Adick. Biju redzejis kino kingdoms of heaven un 1dien nopirku dvd arii nu o taadiem zhandriem, man iisteniibaa visasinjainaakais likaas 300, et visreaalaakais tieshaam kingdom of heaven. No komeedijaam man patiik anglju komeedijas ( ne biins ) , taadas filmas kaa love actualy ( vai kaa raksta to fakino vaardu) un viirieshu striptiizs (nezinu kaa angliski) taadas klasiski labas filamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Pasties DEAD END Niceg filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Paķer Shaun of the Dead, Evil Dead ( I, II, III ), 28 days later - labas filmas. Shaun of Dead labā šausmene XD Smoken Aces Shooter RRRrrrr!!! (Miljons Gadu Pirms Musu Eras) (var pat latviski dabūt) The Amityville Horror (laba šausmene) Step Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Piedur "Nedraudi Dienvidu Centram ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Komēdijas: Eurotrip, Boattrip (neesmu redzējis), k-kas līdzīgs Eurotrip`am tikai uz kruīza kuģa. Iesaku paņem šo paku: Friday, Friday After Next, Next Friday. Esmu redzējis pēdējās divas. Normālas debīlās amīšu komēdijas. Āa pašam vēl patika Soul Plane. Edited July 19, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 1. Ali G In Da house, RRRrrrr!!! (Miljons Gadu Pirms Musu Eras) šo jau minēja un minēja arī to, ka to filmu dc++ var dabūt latviski. Oriģinālvaloda ir franču. Shriek. Ne shrek, bet Shriek. Freddy Got Fingered. 2. The grudge. 2. daļu nēsmu redzējis., SAW 2. 3. Nesapratu īsti ko te domāji, bet. Are we done yet, borat. Iesaku arī filmu Final Destination 3. Kjip skaitās šausmene, bet var ierēkt par specefektiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 es iesaku apli 1un2 dalu ta ritigi laba sausmene komedijas iesadu evan loti lidziga viss varenais bruzs bet var parekties Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 sunshine(vel nav dvdrip) next doberman francu valodaa zodiac number 23 island baseketball the elephant man house of wax reservior dogs The Shawshank Redemption Pulp Fiction dejavu or smtn like that(tipa ar denzelu vašingtonu) figth club the departed Eternal Sunshine of the Spotless Mind Requiem for a Dream sin city un vel daudz daudz daudz,visas labaakaas jau nevar atcereeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) 1. Die hard 4 2. Scary movie 2 3. Sarkanais rozes nams (visas daļas ) Edited July 19, 2007 by enlightener Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) No šausmenēm laba ir The Skeleton key (vismaz nav 'happy ending' ) Citur mani favorīti jau apmēram ir nosaukti Edited July 19, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Pathfinder Ilūzija KILL BILL abas P.s.tas RRRrrr (miljons gadu pirms musu eras) viengiiga filma manaa muuzha kuru NESPEEEJU noskatiities liidz galam LIELAAKU stulbumu neesu redzeejis.... to4na totaals suuds Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 The grudge, The grudge 2 no šausmenēm. No komēdijām White chiks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Tiešām, aizmirsu par American History X, tā filma arī ieper. Vēl aizmirsu tādu filmu kā: Kids, kura arī ir jāredz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 vakar noskatiijos the condemned likaas tiiri labs gabals... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Nu es vareetu ieteikt: 1. Soul plane - komeedija, man patika ļoti 2. How High - arii tas pats 3. Click - arii raudaaju 4. Lidosta - galvenaja lomaa Toms Henks ar Ketrinu Dzeta Džounsu 5. 13 rajons - taada huligaaniska filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Nosaktījos to jaunāko poteru ! Man viņš nepatika ! Neiesaku iet uz kino VEcie bija labāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) VEcie bija labāki Poterā ir specefekti, kurus mājās tu nesūda neizbaudīsi. Uz filmu ir jēga iet kaut vai specefektu dēļ. EDIT:Tā filma nemaz nav tik liels sūds & viņš teica, ka nav jēgas iet uz kino, tātad jāskatās mājās (viņš neteica, ka to "sūdu" nav jēgas skatīties). Edited July 19, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 jēga iet tikai specefektu dēļ, pat ja filma ir sūds? tas ir tāpat kā dzert "Fosters" tikai dzeršanas dēļ! (nezinātājiem: Fosters ir tāds Austrālijas "alus") Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 man patika vieta no tiem milijons gadu pirms mūsu ēras a- man tev kas jāsaka...es drāžu tavu sievu... b- a ?! k?a tu varēji..pfff a- sori. b- bet man ar kas jāsaka...es arī drāžu savu sievu! a- b...b...a mums tad viņa ir jāglābj! b- jā! rofl tur gan norēcos. labākā filma ever varētu teikt, ka ir Forest Gump vai The Beach. Pērlharborai ar nav ne vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Tikko noskatījos Lucky number slevin. normāli iespārdija, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now