Edzha Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Nu liet a tada, ka man windwos izmeta pazionjumu pirms 2 dienam un jau 2 dienas vins stav zvaizgnite labaja apakseja sturi pie pulsktena tas mani tracina nu uzpiezu uz vina vins iemet kada lapa window un prasa lai samamksaju naudu nu vnk aplauzos kaut kads sviests bilde apaksa a un lapa kura iemet ir te Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Nu liet a tada, ka man windwos izmeta pazionjumu pirms 2 dienam un jau 2 dienas vins stav zvaizgnite labaja apakseja sturi pie pulsktena tas mani tracina nu uzpiezu uz vina vins iemet kada lapa window un prasa lai samamksaju naudu nu vnk aplauzos kaut kads sviests bilde apaksa a un lapa kura iemet ir te Nevajag kačat visadus sudus! Bet ja gribi (ja tas ir iespejams) izdzēst tad ej Start ->Control Panel ->Add or remove programs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 nē tas nav iespējams, jānovelk speciāls toolis WGA remover un varēsi viņu dabūt nost, cik esmu dzirdējis var dabūt arī cracku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) nē tas nav iespējams, jānovelk speciāls toolis WGA remover un varēsi viņu dabūt nost, cik esmu dzirdējis var dabūt arī cracku! piereizes jauajums samuray ka lai dabu nost system alert! ja nezini uzztaisishu sreenshot! Viņu caur Ctrl -> Alt -> Delete newar dabuut nost! pilnais nosaukums ir laikam SpyDawn ... Edited March 30, 2007 by spyker-cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 nē tas nav iespējams, jānovelk speciāls toolis WGA remover un varēsi viņu dabūt nost, cik esmu dzirdējis var dabūt arī cracku! WGA remover pameklesu dc++ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Rekur šis tev derēs! Pašam arī tas pats bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Nevajag meklet:) Install > Reboot > GL http://thunderd.filer.lv/Electro_House/fil...movewga.rar.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Cmon! Par manu problēmu newiens nezina? negribas taisit new topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 padlies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 lool ja sapratu pareizi man arii tads bija pirms paris dienam lidz izdzinu to vellnu ara... tas nav nekads ka4ats suds, tas ir no microsoft puses ieperinats mesls, aka censas izskaust nelegalos winus, un uzrakusi to ka tev ir kreisais un tur teiksts 2- 4 nedelas laika lai nopirktu winu pa 150$ es atradu zaliites un nu vairs man nepipisas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 (edited) edit:VISS IR NONEMU, bet uzriez windows sak updeitot un piedava isntalet atkal to sudu re kur bilde viss paradits! Edited March 30, 2007 by Edzha Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Dzeki nav dumji! Agrak vai velak (pec 1 menesa), bet visiem ar kreiso Windowsu naksies atdurties pret to, ka updates vairs nespid. Ok - bus tur visaadi cracki, bet updeitu nebuus. Karoce - bus reaals pisaks! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Dzeki nav dumji! Agrak vai velak (pec 1 menesa), bet visiem ar kreiso Windowsu naksies atdurties pret to, ka updates vairs nespid. Ok - bus tur visaadi cracki, bet updeitu nebuus. Karoce - bus reaals pisaks! Beefy un tev protams ir legāls windows ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 ja godigi man ir savas skola windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 man ar šitais sūds parādijās... tikko ar to RapRock piedāvāto herni noņēmu. hvz, pēc restarta redzēs, kas notiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 viņu starp tiem apdeitiem var izvēlēties nekačāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Nevajag kačat visadus sudus! Bet ja gribi (ja tas ir iespejams) izdzēst tad ej Start ->Control Panel ->Add or remove programs! tu vnk esi idiots, tas tā.. pa tēmu runājot, novelc šito, palaid un viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 vnk vajag katru reizi palūrēt, ko jūs instalēsiet ar windows upadte, jo nav jau pirmā reize, kad šitādi mēsli nāk līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 man ar šitais sūds parādijās... tikko ar to RapRock piedāvāto herni noņēmu. hvz, pēc restarta redzēs, kas notiks. Tieši tad arī viss notiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Man tas pats. Arī ar to raprocka piedāvāto "herni" noņēmu, bet pēc restarta tāpat task managerī rādās wgatray. Izslēdzu, bet uzreiz atkal parādās. Ko nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) es parinstaleju win pec shita suda jo vecajam bija nokacajies bet nezinaju ka nonemt... shitam jaunajam ar uzpisas vins bet piespiedu lai neinstale un liek mani miera vairs nav raadijies Edited March 31, 2007 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Man tas pats. Arī ar to raprocka piedāvāto "herni" noņēmu, bet pēc restarta tāpat task managerī rādās wgatray. Izslēdzu, bet uzreiz atkal parādās. Ko nu? Izmeģini manu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Izmēģināju arī, viss čiki poki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 pēc rr kompja tas sūds vairs neparādās, paldies, RapRock! P.S. appisām Bilu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now