thydevil Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) fy_deglava164 Nu uzmaucu shito karti pa 2 dienaam, kopaa kadi 7h HL1 vairs nav vietas kur likt vel, tapec par Plawnieku full vai half vai 1/4 karteem varat aizmirst. Nu sakiet ko domaajat par karti, veerteejat Hmm, ja jums patiik gameplay, es vareetu shito porteet uz CS:S un uztaisiit vairaak dziivoklju un istabu, un taa lai labaak viss izskataas, un paplashinaat karti lidz mazajai Maximai. Lights nevareja kompilet tapec vajadzeja man pastaipiit paaris tekstuuras, to gan ir diezgan gruuti pamaniit, un viss kompilejas veiksmigi. Screenshots Apluureet var te Zemaakaa kvalitaatee te Ja gribat, naaciet uz public testingu (katru dienu!): 83.243.88.134:27015 UPDATE - BETA 5 -- Jauna versija kartei Jaunievedumi: Malas 2x zemaakas (nav jaalec) 3-istabu dzivokli ar logiem Nedaudz vairaak gaismas Salabots kanalizaacijas uudens Vairaak mashiinas Zinaami gljuki:Kaapnes pa kuraam raapjas, vajag plaanaaku func_ladder Gaajeeju ietveem apmales par augstu Armijas mashiinas ir func_illusionary, apkaart CLIP Dzhipi ir solid, apkaart CLIP Dziivoklos slikts apgaismojums Neoptimizeeta maajas ieksheejaa dalja fy_deglava164_b5.zip Edited March 27, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 nice bet man liekas spelet butu diezgan stulbi tomer mape izskatas forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 iespadīgi, bet diemžēl gameplay apaļa nulle vēl dažviet kaut kas nav pareizi ar izmēriem, e.g. mašīnas tādas staipītas/saspiestas izskatās un ceļam apmale ir pārāk milzīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 iespadīgi, bet diemžēl gameplay apaļa nulle vēl dažviet kaut kas nav pareizi ar izmēriem, e.g. mašīnas tādas staipītas/saspiestas izskatās un ceļam apmale ir pārāk milzīga Apmale... jaa Gameplay, paskaidro, kapeec! a ta man porteet uz Source? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Apmale... jaa Gameplay, paskaidro, kapeec! a ta man porteet uz Source? jaa parej uz source un taisi mapi lidz mini maximaj tas bus iespaidiigi protams njemsies ar vinju apm nedelju ,divas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Gameplay, paskaidro, kapeec! nu izmēri jau vien ir milzīgi... uzspēlē pats ar botiem un sapratīsi kapēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) labs 9/10 liktu 10 tad ja mašīnas būtu taisījis pats bet var redzēt ka modeļi bet tā par respekt kopējais fons izskats ir perfekts tā lielā ēka ir vienkārši izdevusies ceļa apmales varētu samazināt un kanalizācijā ielikt gaismu bet tur kur sāks T tur tajos puss gaiteņos varētu ar palikt gaisma lai kemperiem ir ko darīt vienā vietā pazūd ēkas kad aizskrien līdz malai bet tas tā. AA es to par fy nesauktu drīzāk uztaisi cs cai de nu labāk cs jo mape par lielu rpiekš fy un pa stilīgu gameplay varētu būt tīri interesants bet ja kāds paslēptos kanalizācijā vai lielajā mājā tad būtu kiā būtu Edited March 27, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 lol mape lido gaisa nepatiik textures un tas mashiinas taadas... diivaini saspiestas mape norm.... vieniigi gameplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 īstenībā ideja ir ļoti laba, bet izpildījums kāds ir tāds ir... es domāju tev vajag kādu nedēļu, divas piestrādāt pie šī map un tad vispār būtu ideāli... tās kanalizācijas nafig nevajag, uztaisi vairāk istabas deviņstāvenē, izdomā kaut ko jautru pie CT spota, tur baigi vienmuļi... noņem tos modeļus, tā vietā saliec kkādas barikādes kur CT varētu paslēpties uzbrūkot, pieliec klāt kādu ložmetēju uz jumta + vadāmus autiņus... par tām gaismām ar bik padomā, baigi tumšais maps, un iebāz hostus, priekš fy pārāk liels maps. pēc manām domām šāds maps varētu konkurēt pat uz ielikšanu mapcycle ja uztaisīsi tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 labs 9/10 liktu 10 tad ja mašīnas būtu taisījis pats bet var redzēt ka modeļi bet tā par respekt kopējais fons izskats ir perfekts tā lielā ēka ir vienkārši izdevusies ceļa apmales varētu samazināt un kanalizācijā ielikt gaismu bet tur kur sāks T tur tajos puss gaiteņos varētu ar palikt gaisma lai kemperiem ir ko darīt vienā vietā pazūd ēkas kad aizskrien līdz malai bet tas tā. AA es to par fy nesauktu drīzāk uztaisi cs cai de nu labāk cs jo mape par lielu rpiekš fy un pa stilīgu gameplay varētu būt tīri interesants bet ja kāds paslēptos kanalizācijā vai lielajā mājā tad būtu kiā būtu LV buddzhetaa tas nav paredzeets. Use the flashlight vai buy NIGHTVISION, un taapat uudeni var redzeet tumsaa. Man nebij vietas vairaak, bet pakustinaaju VISU KARTI vienlaiciigi, un par laimi, Hammeris neuzkaaraas, taga ir vieta dziivokljiem, un liftam taga buus fun ar liftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 LV buddzhetaa tas nav paredzeets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ne nu man jau patiik vateetu uzspeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now