Jump to content
GIGN Forum

Deglava

thydevil
 Share

Recommended Posts

fy_deglava164

Nu uzmaucu shito karti pa 2 dienaam, kopaa kadi 7h laugh.gif

HL1 vairs nav vietas kur likt vel, tapec par Plawnieku full

vai half vai 1/4 karteem varat aizmirst.

Nu sakiet ko domaajat par karti, veerteejat biggrin.gif

Hmm, ja jums patiik gameplay, es vareetu shito porteet

uz CS:S un uztaisiit vairaak dziivoklju un istabu, un

taa lai labaak viss izskataas, un paplashinaat karti

lidz mazajai Maximai. Lights nevareja kompilet tapec

vajadzeja man pastaipiit paaris tekstuuras, to gan ir

diezgan gruuti pamaniit, un viss kompilejas veiksmigi.

Screenshots

Apluureet var te

Zemaakaa kvalitaatee te

Ja gribat, naaciet uz public testingu (katru dienu!):

83.243.88.134:27015

UPDATE - BETA 5

-- Jauna versija kartei wink.gif

Jaunievedumi:

• Malas 2x zemaakas (nav jaalec)
  • 3-istabu dzivokli ar logiem
  • Nedaudz vairaak gaismas
  • Salabots kanalizaacijas uudens
  • Vairaak mashiinas
Zinaami gljuki:
  • Kaapnes pa kuraam raapjas, vajag plaanaaku func_ladder
  • Gaajeeju ietveem apmales par augstu
  • Armijas mashiinas ir func_illusionary, apkaart CLIP
  • Dzhipi ir solid, apkaart CLIP
  • Dziivoklos slikts apgaismojums
  • Neoptimizeeta maajas ieksheejaa dalja

fy_deglava164_b5.zip

Edited by thydevil

iespadīgi, bet diemžēl gameplay apaļa nulle

vēl dažviet kaut kas nav pareizi ar izmēriem, e.g. mašīnas tādas staipītas/saspiestas izskatās un ceļam apmale ir pārāk milzīga

Apmale... jaa biggrin.gif

Gameplay, paskaidro, kapeec!

a ta man porteet uz Source? wink.gif

labs 9/10 liktu 10 tad ja mašīnas būtu taisījis pats bet var redzēt ka modeļi biggrin.gif bet tā par respekt wink.gif kopējais fons izskats ir perfekts tā lielā ēka ir vienkārši izdevusies wink.gif ceļa apmales varētu samazināt un kanalizācijā ielikt gaismu wink.gif bet tur kur sāks T tur tajos puss gaiteņos varētu ar palikt gaisma lai kemperiem ir ko darīt vienā vietā pazūd ēkas kad aizskrien līdz malai XD.gif bet tas tā. AA es to par fy nesauktu drīzāk uztaisi cs cai de nu labāk cs jo mape par lielu rpiekš fy un pa stilīgu XD.gif gameplay varētu būt tīri interesants bet ja kāds paslēptos kanalizācijā vai lielajā mājā tad būtu kiā būtu biggrin.gif

Edited by amnezija

īstenībā ideja ir ļoti laba, bet izpildījums kāds ir tāds ir... es domāju tev vajag kādu nedēļu, divas piestrādāt pie šī map un tad vispār būtu ideāli... tās kanalizācijas nafig nevajag, uztaisi vairāk istabas deviņstāvenē, izdomā kaut ko jautru pie CT spota, tur baigi vienmuļi... noņem tos modeļus, tā vietā saliec kkādas barikādes kur CT varētu paslēpties uzbrūkot, pieliec klāt kādu ložmetēju uz jumta + vadāmus autiņus... par tām gaismām ar bik padomā, baigi tumšais maps, un iebāz hostus, priekš fy pārāk liels maps. pēc manām domām šāds maps varētu konkurēt pat uz ielikšanu mapcycle ja uztaisīsi tā laugh.gif

labs 9/10 liktu 10 tad ja mašīnas būtu taisījis pats bet var redzēt ka modeļi biggrin.gif bet tā par respekt wink.gif kopējais fons izskats ir perfekts tā lielā ēka ir vienkārši izdevusies wink.gif ceļa apmales varētu samazināt un kanalizācijā ielikt gaismu wink.gif bet tur kur sāks T tur tajos puss gaiteņos varētu ar palikt gaisma lai kemperiem ir ko darīt vienā vietā pazūd ēkas kad aizskrien līdz malai XD.gif bet tas tā. AA es to par fy nesauktu drīzāk uztaisi cs cai de nu labāk cs jo mape par lielu rpiekš fy un pa stilīgu XD.gif gameplay varētu būt tīri interesants bet ja kāds paslēptos kanalizācijā vai lielajā mājā tad būtu kiā būtu biggrin.gif

LV buddzhetaa tas nav paredzeets. Use the flashlight vai buy NIGHTVISION, un taapat uudeni var redzeet tumsaa. wink.gif

Man nebij vietas vairaak, bet pakustinaaju VISU KARTI vienlaiciigi, un par laimi, Hammeris neuzkaaraas, taga ir vieta dziivokljiem, un liftam smile.gif taga buus fun ar liftu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...