jonass Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Mana veiksmīgākā sezona 4ever # Komanda S U N Z RU RZ +/- P 16 <..LcD..> | Ph0En!X*? 30 0 1 29 71 649 -578 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Njā, es arī nekad nebiju palicis 3. līgā P.S. Risks - ar pletni tev pa pakaļu! Un kā korķis sprāgsi atpakaļ uz 1. līgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 es arii lcd klanaa biju ta4u tad uztaisiju pats savu klanu nu karo4 sanaca taa kad es quatro nokaasu 2 taktikas un aiztinos man vajag nopirkt krushiljnikus!!! ziedojiet csm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Njā, es arī nekad nebiju palicis 3. līgā P.S. Risks - ar pletni tev pa pakaļu! Un kā korķis sprāgsi atpakaļ uz 1. līgu ganjau gadiisies kaadi neaktiivie/banneetie/bankroteejushie/neaktiivie/n00biigaaki pa mani klani, kuru deelj palikshu 10/11 un palikshu ieslodziits starp HST+LVL forever.... protams ja nav uzvareetu speelju, finanses neaug, jauni speeleetaaji nav, un taa galu galaa es saakshu braukt miinusos, liidz atkal nonaakshu 5.8, no kuras es saaku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Līmenis > visa pārējā LV CSM komūna Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 liimenis vo tie pusi no augstajaam liigam aizpilda njaa pietam veel vinju klanaa ir ku78in-latvijas izlases treneris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 da nekas vinji nav.. ne jau uz lielo prasmi vinji tika tur, kur pashlaik ir.. gan pec sezonaam 5-6 redzeesim, atkal pie stuures buus tie, kam tas pienaakas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 da nekas vinji nav.. ne jau uz lielo prasmi vinji tika tur, kur pashlaik ir.. gan pec sezonaam 5-6 redzeesim, atkal pie stuures buus tie, kam tas pienaakas.. a.k.a [nDF] no offense, bet ja endeeefiem nebuutu rebuildi, tad vinji joprojaam buutu top5 visi cik zinu, tad 3iem ir ahujennie rb, par paareejiem pohuj lai jau cheli njemas, es atkal kaa vientuljais muulaapinjsh ciiniishos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nu tad kad sāks darīt, tad arī runāsim Pagaidām no agrākā ndf tur ne atblāzma nav. Tad kad vecīts un kāmīts ienāca 1337, tad visi ndf pēkšņi bija salīduši rebuildos un sins, redzēdams, ka nevar neko viņiem padarīt, darīja to pašu Īstenībā nesaprotu, kāda jēga no rebuilda, ja tu esi virsotnē? Kamēr nav konkurentu, kāda jēga taisīt rebuildu? Labāk pakrāt piķi bišķiņ un paspēlēt pa virsotnēm, pakrāt 1337 kausus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 TRUants panjeema 2 kausus, aizgaaja rebildaa.. mees abi ar Eliamu 2. sezonu paliek aarpus medaljaam, aiz citiem nDF biedriem, ar uztaisijaam rebildu.. Nitiju nobanoja.. Dreams beidza speeleet, tb beidza iet iekshaa speelee -> inaktivitaate.. vel paaris citi uztaisija rebildu, jeb kaa savaadaak beidza aktiivo speeleeshanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 padres un filtra rebuildi ir neslikti. Taaka nevareetu tik droshi apgalvot, ka ndfi njems 1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Nu principā paies vēl kāds laiciņš, līdz vispār tie rebuildi varēs sākt kaut ko izdarīt tagadējam LV TOP3. Un tās nebūs 2-3 sezonas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 tiem kam interesee CSM pivienojaties domubiedriem draugos http://draugiem.lv/groups/group.php?gid=94...rouplanguage=lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 nja es savu domubiedru grupu izveidoju jau laikam 9ajaa sezonaa katraa zinjaa jap es ar speeleeju cs-m un tgd esmu rebuildaa un meegjinaashu nokrist uz 4o liigu ^-^ ganjav peec pus gada tiksimies aa nee veel ilgaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 mmm tiko iegaju peec updeita csm esmu 3.2 liigaa centishos buut the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 mmm tiko iegaju peec updeita csm esmu 3.2 liigaa centishos buut the best centiishot tev atdot abas uzvaras no savas puses jo man meerkjis krist zemaak un esmu arii 3.2 liigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 TRUants panjeema 2 kausus, aizgaaja rebildaa.. mees abi ar Eliamu 2. sezonu paliek aarpus medaljaam, aiz citiem nDF biedriem, ar uztaisijaam rebildu.. Nitiju nobanoja.. Dreams beidza speeleet, tb beidza iet iekshaa speelee -> inaktivitaate.. vel paaris citi uztaisija rebildu, jeb kaa savaadaak beidza aktiivo speeleeshanu.. ... un ... un ... Tas arī ir viss, kas palicis no tiem krutajiem ndf ......................! Iemet aci jaunajā lītā - 50% ir līmenis P.S. Kāda inaktīvā pidiņa dēļ es arī tagad esmu 1337 (((( SAD SAD SITUATION! SūdiRūdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 mmm tiko iegaju peec updeita csm esmu 3.2 liigaa centishos buut the best Aiiiiiiiik, netiku ar jums 3.2, esmu 3.1 no 2.1 laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ekstraordinarii, jaa.. tas ir viss, kas palicis paari no komjunitija kursh ienjeema 6 (un vairaak) pirmaas vietas gan 1337 liigaa, gan Latvijas rankingaa, gan Latvijas ladderaa.. preciizaak tas viss, ko aprakstiju, ir kaadas 5 komandas, kuraas pashlaik speelee 18-20yo playeri, ar value 40k+ un 400+ SP.. un jaa, tieshi taapeec arii Kaamiitis un Veciitis 1337 njem uzvaras tagad.. paareejie vispaar ir 0.. aa vel protams veerts piebilst, ka ndf komandas nokljuva tur, speeleejot ar katra menedzhera pasha izdomaataam taktikaam, bez nekaadiem sharavojiem tryoutiem! (es piem. no tryoutiem esmu kopaa shais gandriiz 400 dienaas nopelnijis 11k.. tb 11k, neskaitot 12k izmaksas par tiem 3 tryoutiem, kurus vispaar uzskatiju par pietiekoshi veertiigiem pienjemt, un skauta algu).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 (edited) nee nu sorry, bet lv liimeniii ir kaadi 30 memberi... padres rb ir tiiri ok, filtrs ir bezjeedziigi izgruudis naudu... nu krushiijiet pa 1337, man jau nav nekas pretii, peec pusgada varbuut paviesoshos pie jums, bet centiishos peec iespeejas veelaak EDIT: Buutu forshi, ja mees vareetu sheit piesaistiit jaunos muulaapus nevis diskuteet par to, kursh labaaks, es esmu bots un viss. vareetu mees izveidot kkaadu reklaamas formu, buutu najs, katraa gadiijumaa pa zemajaam liigaam sisties ir inchiigi Edited March 26, 2007 by nitty Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Pārsvarā jau neviens negrib maksāt tos 95 sant. Es ar senāk domāju, bļe nah jāmaksā par kkādu debīlu spēli, bet kad pieregojos, bez csm dzīvot nevarēju. P.S man iz aizmirsies kādus skilus treneri kačā Base, Offensive un DEffensive, kāds no zinātājiem pasaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Freelancer, kamēr ndf neko nevar izdarīt, pilnīgas 0 esat jūs un nevis līmenis, kas ņem pirmo 5nieku iekš 1337 Neviens nelika iet rebuildā. Un jonass - kam ir helpa sadaļa domāta? Base kačā pirmos 4 skillus, offensive nākamos 3, defensive pēdējos 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 pirms kaada pusgada piereģistrējos, paspēlēju 5 min un taa arī vairāk nēsu tur rādijies. Slinkums lasīt un zubrīties visas tās taktikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Spelju skjiet ko lidzigu ka combat,bet nu saprotu ka shis daudz ko nemaz neatshiras Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Spelju skjiet ko lidzigu ka combat,bet nu saprotu ka shis daudz ko nemaz neatshiras kombats ir vienk ahuuni liidziigs P.S. [nDF] = 0 114!$!1!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now