ExTaZy Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Find yourself a girl, and settle down Live a simple life in a quiet town Steady as she goes (steady as she goes) Steady as she goes (steady as she goes) So steady as she goes Nu baigi labi.........tad jau labāk ieiesu pie draugiem un labāk padzersim šņabsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Nu baigi labi.........tad jau labāk ieiesu pie draugiem un labāk padzersim šņabsu `re U some kind a gay? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 `re U some kind a gay? o.O aij labāk atšujies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 (edited) aij labāk atšujies Piedod, ka aizskāru tavu sāpīgo stīgu.. Apsolu, ka ne1 to neteikšu. NOOOOOT!!!11! p.s. jā, man nav, ko labāku darīt Edited March 23, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Piedod, ka aizskāru tavu sāpīgo stīgu.. Apsolu, ka ne1 to neteikšu. NOOOOOT!!!11! p.s. jā, man nav, ko labāku darīt NOOOOTkjip no borata? par tēmu - nu visu dienu bez kompja jau nu to4 neizdzīvošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 NOOOOTkjip no borata? par tēmu - nu visu dienu bez kompja jau nu to4 neizdzīvošu. Nu lol, a ko tu darītu ja tev kompim, nu nez piem salūztu HDD un videokarte? Apzagtu tantiņas lai dabūtu naudu jaunam HDD un videokartei vai arī aplietu sevi ar bendzīnu un aizdedzinātos? Bet par tēmu - Iztikt var mierīgi, gulēt līdz ~15:00 tad ārā kādu fuci paspēlēt vai kko tādu....nu krč atrastu ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) Nu ko...iesleedzu pc.iegaaju gign un izlasu....ka shodien pc nevajag sleegt iekshaa Man laikam nesanaaca iztikt dienu bez PC Edited March 24, 2007 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 neizdevās bez PC iztik tā un gribejās ieiet GIGN'aa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 tizlums kautkaads taada diena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 tizlums kautkaads taada diena! kāds tur tizlums, tas ir apsveicami, ka kāds vēlas šajā datorizētājā laikmetā ko tādu izdarīt! padomā pats, katru dienu miljoniem cilvēki sēž pie PC, un tikai vienu dienu no 365 iztikt pez šīs lietas, tas taču šķiet nekas, bet tomēr cilvēki pat to nevar izdarīt (es arī! ). nu re, esmu runājis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Blin es iesledzu PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Tā diena sosatj huj. Nu labi, prikols no tādas varbūt ir tiem, kas no kastes toč neatlīp līdz jāiet gulēt vai līdz ledusskapim, bet normāls cilvēks, kurš no kompja, piemēram, iečeko autobusu sarakstu, no tā neko neiegūst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 sagadiishanaas deelj sanaaca netikt pie kompja. dzert ir labi. bet par teemu - iipashi reaali tas nav. nav jau taa, ka es buutu ahuuna atkariigs un psc psc psc visu dienu seedeetu pie PC, bet vienkaarshi bez PC juutos kaa bez rokaam. taapat shad tad saaku dungot kaut kaadu dziesminju, tad uzreiz jaaiet pie kompja un jaanovelk, skolai arii visaadi sh!ti vajadziigi, katru dienu apchekoju kas notiek Latvijaa etc. kompis vnk ir muusdienu cilveeka ikdienas sastaavdalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 fck, biju piegājis pie neta uz veselu minūti, lai apskatītos laika ziņas. laikam esmu atkarīgs no datora Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 nebiju pie kompja tāpēc ka mājās nebiju. a vispār - tā kā diena beidzās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 fck, biju piegājis pie neta uz veselu minūti, lai apskatītos laika ziņas. laikam esmu atkarīgs no datora Krīzes centrā "Skalbes" tev vienmēr palīdzēs! Zvani pa bezmaksas uzticības tālruni 8009000 visu diennakti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts