LAVRx Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ja uzliek warnu, un tu saproti savu kljuudu, kaa lai dabuun vinju nost? vai apti pazudiis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 noņemot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) noņemot! JA bet cik noprotu,tad tikai kada ipashaa dienaa tev var tikai paspidet,ka kads nonjem Man taa bija davana no Ali dzimumdienaa Otraa warna jau pusgadu,mani knaabaa Edited March 20, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 parasti izturi gadu bez stulbām izdarībām un ceri ka noņems, protams ja ir mega daunis tad neko neņems nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleecis Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 NU piem manam other nick ir 100% warn!! jau kadus 3-4 meneshus wai winju waretu dabuut nost? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 cik saprotu, tad arii jagriezas pie kada adm privaati? lab man tie 40 % nerausta paraak...a kr4 ja sakraajas vairak tad tapat kaa ar ban kadi 5-10 ls and ok? P.S kaa man patika, EDD man uzlika warn :Warned on Dec 14 2006, 12:37 Added to warn level THIS GAY IS A ENGLISCH MONSTRE!!!! daa taads texts....biju vnk liiks - cepums edd'am par orgjinalitaati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 NU piem manam other nick ir 100% warn!! jau kadus 3-4 meneshus wai winju waretu dabuut nost? ^^ Tātad tu esi pilnīgs idiots, ja nesaprati, ka tu dari stulbības forumā pēc 10%! Un parasti izturi gadu bez stulbām izdarībām un ceri ka noņems, protams ja ir mega daunis tad neko neņems nost. laikam tomēr nesanāks tev nekas. Man gan bija forši, viens uzliek, otrs noņem, pēc tam uzlika vincister par to ka spamoju, bet es nespamoju Tomēr apzinos, ka moderam taisnība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Taisot šādus topikus tu noteikti panāksi tikai vienu - uzliks tev vēl wārnu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Man pa visu šo laiku ir sakrājies 20% warn. Pats pirmais tas tizlākais, kā rīzons - tu sūkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defense Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Man pa visu šo laiku ir sakrājies 20% warn. Pats pirmais tas tizlākais, kā rīzons - tu sūkā ko tieši Tu sūka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Es jau nezinu, man tu nebija teikts. Pārsvarā es sūkāju tās ledenes uz kociņa pa 5 sant. p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 neliels offtopic.. tip, ja nemaldos tad pie 1k postu, tevi vairs nevaru nowārnot un nobanot.. am i right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 neliels offtopic.. tip, ja nemaldos tad pie 1k postu, tevi vairs nevaru nowārnot un nobanot.. am i right? norm Tikai 1000 postus sakrāt nevar tik ātri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 ok man ira 80% tapeec tagad atturos no daunisma un sliktiem vardiem.. nja bet man par vienu postu vienreiz dabuuju 30% waarna Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 neliels offtopic.. tip, ja nemaldos tad pie 1k postu, tevi vairs nevaru nowārnot un nobanot.. am i right? MWAHAHAHA! NO, you're not! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister X Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Negribētu admini sataisīt tā, lai visi var redzēt citu vārnas. Būtu interesanti palasīties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Visātrāk var nopelnīt vārnas var ieejot Pērk/Pārdod un pasakot jebko ( kaut vai pa tēmu ). Ļoti liela iespējamība, ka dabūsi vārnu. 100% atkarīgs no tā cik Pērk/Pārdod sadaļas 'Dievam' labs būs garīgais. Stipri šaubos, ka ja esi virs 1k postiem tu vari te luni laist. Ja gribēs tikt vaļā no tevis, tad arī tiks. Mana vēsture. + 2 vārnas pirmajā mēnesī par piršanu sūdzību/tiesību sadaļās. + 1 vārna par tipa piršanu sūdzību sadaļā. + 1 vārna no Odiņa, dēļ fakta, ka spēlēju L2, nevis WoW. + 1, '' '' <--- Paskaidrojums no mīļā fb par vārnu pēc kārtējā insulta + 1 no ali vairs neatceros par ko. Gan jau pats biju vainīgs. man tā vismaz šķiet. + 1 no macho nepareizas izlasīšanas dēļ. + 1 no ali, par lietas aprakstu Pardod/Pērk sadaļā. Kā jau teicu, raksti pa tēmu vai ne pa tēmu - atrauj vārnu enivei. - 1 no macho, nav ne jausmas kādēļ ... + 1, no macho ar īsu manu aprakstu viņa acīs. Makes 10 overall, ja macho nebūtu noņēmis vārnu. Kas padara vienu no maniem nīdējiem, par manu varoni. kktnx hahaha, there goes my 10th imo Edited March 20, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 P.S kaa man patika, EDD man uzlika warn :Warned on Dec 14 2006, 12:37 Added to warn level THIS GAY IS A ENGLISCH MONSTRE!!!! daa taads texts....biju vnk liiks - cepums edd'am par orgjinalitaati. Tu jau nemaz nelien dir*ā, nē, kur nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Dabas brīnumi dalās pieredzē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 + 1, '' '' <--- Paskaidrojums no mīļā fb par vārnu pēc kārtējā insulta Insults tev biksēs. Tu man atgādini vienu čali no manas klases, nu varbūt ne ļoti līdzīgs, bet kaut kas uz to pašu pusi Viņš vienīgi ir riktīgi iedomīgs, bet rakstīšanas un uzvedības stils ir līdzīgs kā tev. Reāli čalis mētā kruto, bet patiesībā ir baigais daunis, kuru visi apdirš Un pie tam nejēdzīgs tizlenis sportā P.S. Man arī agrāk bija 1 vārna!!! No wormija par to, ka es dirsos vienā topikā ar visiem or smth like that. Kaut gan es to darīju diezgan bieži. Anyway, tā arī to vārnu man neviens nenoņēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 labi gan, ka atgādinu. ps : tas džekiņš tavā klasē gadijumā neesmu es ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Tu man atgādini vienu čali no manas klases, nu varbūt ne ļoti līdzīgs, bet kaut kas uz to pašu pusi Viņš vienīgi ir riktīgi iedomīgs, bet rakstīšanas un uzvedības stils ir līdzīgs kā tev. Reāli čalis mētā kruto, bet patiesībā ir baigais daunis, kuru visi apdirš Un pie tam nejēdzīgs tizlenis sportā nevajag jau uzreiz nodirst kalniņu tikai tāpēc, ka viņs ir tizls daunis, viņa labākais un vienīgais draugs ir dators (+ viņš mēģina piecirst laurai ) man tās vārnas arī ir pieteikami, turklāt kāda puse ar debīliem iemesliem bet tagad esmu foršs un labs un ceru, ka kādreiz (piem. uz maniem 18mit) viņas tiks noņemtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 tos warnu komentārus ir rēcīgi lasīt, ja kāds lielāks nūbs trāpījies. parasti sākot no pirmajiem var izlasīt šādus komentārus daunis pilnīgs idiots spams lohs izmanto google spams cirvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Negribētu admini sataisīt tā, lai visi var redzēt citu vārnas. Būtu interesanti palasīties.... nezinu vai tas vispaar ir iespeejams, bet shis prikols vareetu buut labs, bet taa - tiiri iereekt! Vieniigi shaubas maac par taa lietderiigumu, jo tad panesiisies jaunu topiku atveershana, kuraa publiski tiks apspriestas visu waarnas...kr4 kaarteejais spams... Edited March 20, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 neliels offtopic.. tip, ja nemaldos tad pie 1k postu, tevi vairs nevaru nowārnot un nobanot.. am i right? Būtu jau labi P.S. 70% ownz you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts