AbSyEnE Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Pirms sazinies ar mums vai posto, paarliecinies : 1.Vai tavs pc spees uztureet bez lagiem vismaz 15 slotus,(ja nejeedz cik tavs PC vareetu turet neraksti vispar neko) 2. Serverim jabuut iesleegtam vismaz 15h katru dienu var buut iznjeemumi ,tehniskas broblemas uc... Aceries , mums vajag Public servera starpnieku, tapeec neuzmaacies ar jautaajumiem lai liekam kaadu citu pluginu virsuu ,vai vispaar liekam citu serveri , piemeeram, CSDM... Ar mani vari sazinaaties caur skype : (konrojs) P.S Public serveris ir loti lidziigs parastam Public nav nekaadi "party" plugini : amxx_atac_cfg[1].1.1.09.amxx atac[1].2.5.5.5.amxx ptb.amxx amxbans.amxx admin_amxbans.amxx un citi kurus neveleetos atklaat... Edited March 4, 2007 by AbSyEnE Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Lol, tu tos noteikumus uzstādi apmēram tā, ka te tagad 30 cilvēki stāvēs rindā lai tikai varētu uzturēt tavu jobano serveri. Nē, čalīt, ar tādu attieksmi nekas nenotiek, neaizmirsti, ka tev vajag servera turētāju, nevis servera turētājam tevi. Un jā, par brīvu diez vai kaut ko sarunāsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Lol, tu tos noteikumus uzstādi apmēram tā, ka te tagad 30 cilvēki stāvēs rindā lai tikai varētu uzturēt tavu jobano serveri. Nē, čalīt, ar tādu attieksmi nekas nenotiek, neaizmirsti, ka tev vajag servera turētāju, nevis servera turētājam tevi. Un jā, par brīvu diez vai kaut ko sarunāsi. pilniiba piekriitu... tu tiesaam domaa, ka mums baigi vajag tureet tavu s**da serveri? Mums poh** par tevi! Labak mees tureesim pasi savus serverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pilniiba piekriitu... tu tiesaam domaa, ka mums baigi vajag tureet tavu s**da serveri? Mums poh** par tevi! Labak mees tureesim pasi savus serverus. PID**! BL**! Nerunaa visu vaarda, gaili! 10 - 15 Ls meenesii no tevis, un vari saakt mekleet mani skype! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 PID**! BL**! Nerunaa visu vaarda, gaili! 10 - 15 Ls meenesii no tevis, un vari saakt mekleet mani skype! es nerunaaju visu vaaraa... pidinj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) pilniiba piekriitu... tu tiesaam domaa, ka mums baigi vajag tureet tavu s**da serveri? Mums poh** par tevi! Labak mees tureesim pasi savus serverus. Nemaz! Izskaiti cik daudz vaardi "mees un mums" ir tavaa tekstaa! Edited March 4, 2007 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Labe kha thaja tekzta nebija nevienas kbudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 A cik tu maksāsi?? Ja tā parasti tad ej ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Nemaz! Izskaiti cik daudz vaardi "mees un mums" ir tavaa tekstaa! da zini ko ej d***t man pofig ko tu domaa (kaut kas nepatiik tad aizej veelreiz d***t) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 ui čaļi aizbraucāt offtopikā! wārnas laikam gribās, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Pirms sazinies ar mums vai posto, paarliecinies : 1.Vai tavs pc spees uztureet bez lagiem vismaz 15 slotus,(ja nejeedz cik tavs PC vareetu turet neraksti vispar neko) 2. Serverim jabuut iesleegtam vismaz 15h katru dienu var buut iznjeemumi ,tehniskas broblemas uc... Aceries , mums vajag Public servera starpnieku, tapeec neuzmaacies ar jautaajumiem lai liekam kaadu citu pluginu virsuu ,vai vispaar liekam citu serveri , piemeeram, CSDM... Ar mani vari sazinaaties caur skype : (konrojs) P.S Public serveris ir loti lidziigs parastam Public nav nekaadi "party" plugini : amxx_atac_cfg[1].1.1.09.amxx atac[1].2.5.5.5.amxx ptb.amxx amxbans.amxx admin_amxbans.amxx un citi kurus neveleetos atklaat... kāpēc lai kādu tas interesētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 lol, es nezinu cik (bljadj naxuj) apdauziitam ir jaabuut, lai teereetu sava kompja resursus un par briivu tureetu kkadu bomzhu pubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 lol, es nezinu cik (bljadj naxuj) apdauziitam ir jaabuut, lai teereetu sava kompja resursus un par briivu tureetu kkadu bomzhu pubu Veciit nomierinies muti Laid pa labi ,kreisi sen neesi atraavies... P.S kaarteejais sikais... A un macho kr4 mums jau viens tur CW servaku un e s zinu daudzus ,protams, taada zinja loti neizlgiitotus cilveekus ,kuri veeleetoes tureet serveri, izmeiginaat kaa tas ir utt un vinji peikriit kautvai tikkai par acc.. takshto nevajag te 4akareet citiem smadzenes es jau nerunaaju par tiem kam jau ir bijis un kam ir servaks , bet parasti piesakaas tie kam nava un kas neko nejeedz ...!!!! P.S Beidzat te leiki postot zb juusu suudi nevienam nava jaalasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 lol, man patīk lasīt šitos marazmus Kads negrib turēt manu projektu uz sava datora? msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbSyEnE Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 lol, man patīk lasīt šitos marazmus Kads negrib turēt manu projektu uz sava datora? msg me ja , ok e s tureeshu suuti tik shurp Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 blja tu tos noteikumus taa pateici itka butu kkads baigais boss drizak boss ir nevis tu bet tas kas palaISTU tavu serveri\ kads mums no taa labums? vienigais tu vari 15 LS menesi maxaat ka minimums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) 15 Ls mēnesī manā kontā. Un garantēju turēt serveri 24/7. Ar 18 slotiem + hltv - bez lagiem.. Ja ir kāda piekrišana, tad raksti man pm šeit pat forumā. Edited March 4, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 šitais čalis man patīk.. slowIks tagad ir sīkais, puse ir idioti un pats ir normāls pipars, kurš meklē idotus, kas turēs viņam serveri. P.S. es piesakos.. online time gan nebūs 15h, nedaudz mazāk. ~ 3-4 h. lagi drausmīgi, utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Veciit nomierinies muti Laid pa labi ,kreisi sen neesi atraavies... P.S kaarteejais sikais... A un macho kr4 mums jau viens tur CW servaku un e s zinu daudzus ,protams, taada zinja loti neizlgiitotus cilveekus ,kuri veeleetoes tureet serveri, izmeiginaat kaa tas ir utt un vinji peikriit kautvai tikkai par acc.. takshto nevajag te 4akareet citiem smadzenes es jau nerunaaju par tiem kam jau ir bijis un kam ir servaks , bet parasti piesakaas tie kam nava un kas neko nejeedz ...!!!! P.S Beidzat te leiki postot zb juusu suudi nevienam nava jaalasa... meen, tik gudru keksu nav gadiijies redzeet atnaak, pieprasa, bljad, allmoust perfektu serveri. nu, neesi diews nenaaks pie tevis cilveeki ar ziedojumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) es piesakos serveris bus ieslegts kad gribeshu stradas apmeram 2/3 dienas nedelja salikshu visu kaa tev gribaas aa ir veel extras serveris pavilks vismaz 2 cilvekus(varbuut)tu nebusi admins+tev buus bans taja serveri!!!aaaa es aceros tas ir esc klans kursh man piedirsa visu forumu ar pierakstiem ienaac te(tas ir vinju majaslapa)Dzekinj tu laikam citus pa durakiem uzskati??? aaa protams zinu kape vinjsh man foruma visu sarakstija vinjam bija sadalja noreklame savu serveri sheit es noreklameju un man pectam vinji forumu!! Edited March 4, 2007 by carrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Hmm. tad alfons!!Du***s!! Tur jabut cilvekam kura IQ limenis ir zemaks neka dzivniekam! Vina IQ limeni pat nevar pieskaitiit pie abiniekiem!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 kjipa tu man serveri ar savu kompi kopaa dosi?Man tik pa elektribu jamaksaa bus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 slow hands uzmanies ,tev dos pizdeleij Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 slow hands uzmanies ,tev dos pizdeleij lol, es jau pateicu mammai, ka jaamaina dziivesvieta, driizumaa paardosim dziivokli, iespeejams vispaar no Latvijas brauksim prom. nezinu, laikam buus jaamaina vaards un uzvaards ariidzen... ak jaa, riit jau norunaata viziite pie plastiskaa kirurga - man buus cita seja AbSyEnE APASNIJS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 lol, es jau pateicu mammai, ka jaamaina dziivesvieta, driizumaa paardosim dziivokli, iespeejams vispaar no Latvijas brauksim prom. nezinu, laikam buus jaamaina vaards un uzvaards ariidzen... ak jaa, riit jau norunaata viziite pie plastiskaa kirurga - man buus cita seja AbSyEnE APASNIJS! Domā līdzēs? Ieteiktu lidot uz marsu vai mēnesi, a varētu arī mēgināt dzīvot zem ūdens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts