Jump to content
GIGN Forum

Mmorpg Speeljuks..

FreeLancer
 Share

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Viens jautājums. Man ir pantēra un es noīrēju ornitho. Tagad man ir pantēra, es izsaucu ornitho, un tad man parādās ornitho is your main creature. You recall pantera. Kr4 es nevaru turēt reizē divus dzīvniekus? Tur vaig kko ka4āt, vai tas vispār nav iespējams?

P.S. Ja kādam ir log split card lūdzu nepārdodiet, pārdodiet man smile.gif

haha, ja man to kubu būtu biggrin.gif

P.S. kā tagad vajag dabūt lvl up, vot tad būs man pilns kvestu, ko darīt smile.gif

EDIT: No citiem spēlētājiem atsaucība 0 sad.gif Prasīju nez cik ilgi, lai palīdz ar red drill. Vienīgais, ko man ieteica bija čaks noris. haaaaaa haaaaa

Edited by Traffic

P.S. kā tagad vajag dabūt lvl up, vot tad būs man pilns kvestu, ko darīt smile.gif

EDIT: No citiem spēlētājiem atsaucība 0 sad.gif Prasīju nez cik ilgi, lai palīdz ar red drill. Vienīgais, ko man ieteica bija čaks noris. haaaaaa haaaaa

tev jau sen LA piedaavaaja to questu paliidzeet iziet bet tu tajaa momentaa izgaaji aaraa ... forshi ne smile.gif

katraa zinjaa tax ieej pilseetaa un pabljausties uzreiz savaac party un aizej un nosit kur ir probleema es taadu neredzu !!!

+ NOPEERC TOS KUBUS !!! tax lasi ko tev raksta

Edited by mader

Lol, kad es prasīju palīdzību lai nosistu godzillu, man uzreiz kādi 5 čuvaki pm atrakstīja. smile.gif

nu nezinu, kā tas sanāca, ka tieši tanī brīdi izgāju ārā sad.gif

Par tiem kubiem es nesapratu, tavu teikumu biggrin.gif Būtu labi, ja tur kāds komats būtu smile.gif

Par godzilu man arī tā pat bija. Mēs viņu nositām, kad party bijām laikam 6 cuvaki.

mmm a kas vispār bija domāts LA? Sākumā padomāju, ka LaChristie.

Edited by Traffic

btw pat 2 reizes..

vienreiz neko neatbildeeju, biju dungeonaa.. peec paaris min rakstiju, ka nu briivs, un vareetu iet, a tevis vairs nebij..

2x pat speciaali ierakstiju, pagaidi ~5-10 min, un buushu.. bet akal chiki-briki, un tu esi nozudis smile.gif

labi, dariisim taa, ieraksti vienk te, kad esi gatavs iet, un kaads tev paliidzees wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...