thydevil Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Paldies! Noteikti taa arii izdariishu, un vel izlietnei saanaa uztaisiiju mazu koka buudinju CT HQ tur ir FREE KEVLAR, Teroriem ari bus kkadi bonusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Nu izlietne izskataas shadi, tur vel specialais appludinaashanas kanaals Paaaaraaaak kantaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 tu rats mapees vispaar esi speeleejis???? vinjas visas taadas ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Paaaaraaaak kantaina priekš pirmā hl ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 negribaas man taisiit karti ar r_speeds 99999999999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 he he,mana ideja ir vislabākā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 Jaacer ka trigger_hurt drikst likt ieksha negatiivu damage, lai healotu Jauztaisa kkads hamburgers uz zemes nomests Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 uztaisi pa pa mc donaldu kur k-kadi 3 stavi un katra stava 2 hosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 priekš pirmā hl ir ok butu vinsh vairak pacenties Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 Zinaaji ka es to izlietni pa 3 minuuteem uztaisiiju (vai aatraak) es jau vareetu vel <curves> uztasiit ar carve tool, tikai tad r_speeds buus daudz augstaaks un jeega = maza = zems fps par neko. Nesi gadijuma atspelejies CS:S? Es tevi izaicinu parubiit Quake 1 bez GLQuake (originalo, DOS) un lai tu neapvem klaviatuuru lab jox Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 nu tik traki no tā līkuma nebūtu, bet taisnība jau ir ka visas hl1 mapes ir samērā kantainas p.s. pag man kaut kur bija quake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 Izpeti un apbrino quake1 geometry kantainumu, bet shis ir HL1, hmm var jau ielikt kadus 5 extra faces katram stuurim kompilets nekaitees (cerams) (un vispar ko jus gribat no 1998 gada dzinja?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 man ir laba ideja bet pašam slinkums taisīt nu precīzāk nav laika nu karoča klausies es iedomājos uztaisīt kaut ko tādu ķipa gaisā pa vidu lidmašīna lielais laineris un apkārt kātrā pusē pa kādām 2 iznīcinātāj lidmašinām lielajā lainerī sāk T un sargā hostus bet no reaktīvajām var pa ķipa tādu virvi nolaisties CT nu kaut kā tā lai hostus varētu atpakaļ aizvest un ja ejot pa to nokrīt tad nositas nu karoč viss notiek augstu gaisā uztaisīt to visu ir iespējams pat vizuālī labi bet laikietilpīgi tā kā man pašam jāstrādā pie savas pašreizējās mapes de_abvs tad man nav laika un tev te ir padoms jaunas mapes sākšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 to var arii realizeet, mm virve buutu par tievu lai hostages vareetu aiziet uz lidzmashiinu(nenokriitot), kr4 varetu hostages tani Teroru lidene aizvest lidz parashuutiem un tur ari rescue zone tas bus next map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 4 fun ieliec kkādus braucamrīkus, just 4 fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 nu ideja patīk ? man jau vell ir idejas saki ja vajag ideju daudz -> laika maz jātaisa my legendary map Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ja es maaceetu taisiit mapes noteikti uztaisiitu shaadu: diezgan gigantiska sanaaktu bet po... teiksim nemam dust2 un aztec un saliekam 2 staavos piemeram aztec augshaa dd2 apakshaa un kkur trepes lai uzkaaptu augshaa un lejaa. ct un t piedzimst katrs savaa staavaa nezinu vai taa sataisiit buutu viegli vai gruuti bet meeginaat var. ps ja kkas sanaak luudzu ieposto lai var novilt. reaali gribeetu taadu uzspeeleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ja es maaceetu taisiit mapes noteikti uztaisiitu shaadu: diezgan gigantiska sanaaktu bet po... teiksim nemam dust2 un aztec un saliekam 2 staavos piemeram aztec augshaa dd2 apakshaa un kkur trepes lai uzkaaptu augshaa un lejaa. ct un t piedzimst katrs savaa staavaa nezinu vai taa sataisiit buutu viegli vai gruuti bet meeginaat var. ps ja kkas sanaak luudzu ieposto lai var novilt. reaali gribeetu taadu uzspeeleet. nav jēgas pārtaisīt jau esošas mapes vai tās apvienot.viens jau mēģināja,bet ņifiga nekas nesanāca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vareetu uztaisiit trasi vulkaanaa. Par meerki vareetu buut kiivnieku izglaapsana kuri straadaa dimantu raktuvees. CT uzrastos uz kaada vulkaana izcilna (itkaa vulkaanaa uzraapaas), vai no helihoptera nolaidaas. Trasee vareetu ielikt arii slepenaas ejas. Par zurkaam runaajot, var uztaisiit kaadu istabu no savas dziivesvietas un padomaat kur sajaa telpaa vareetu sleepties zurkas. Par ekstraam runaajot, toletes podam vareetu noraut uudeni un cuvaku aizrauj kanalizaazijaa, un ar teleportiem un pushiem izsplautu no izlietnes, sapliisusas caurules vai no kaadas citas vietas. Vel vareetu buut kaili elektriibu vadi, mikrovilnu kraasns (iekluut mikrovilnu kraasnii vareetu ka itkaa pasliideeja uz ketcupa vai sinepeem ielido ieksaa un durvis aizveras, tad pretiniekam jaapiespiez poga uz kraasns iedarbojas) u.c. Lai izdomaatu vajag atrast kaadu objektu un izdomaat kaa tas var kaiteet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts