Jump to content
GIGN Forum

Idejas?

thydevil
 Share

Recommended Posts

tu rats mapees vispaar esi speeleejis???? vinjas visas taadas ir.. wink.gif

Zinaaji ka es to izlietni pa 3 minuuteem uztaisiiju (vai aatraak) es jau vareetu vel <curves> uztasiit ar carve tool, tikai tad r_speeds buus daudz augstaaks un jeega = maza = zems fps par neko.

Nesi gadijuma atspelejies CS:S?

Es tevi izaicinu parubiit Quake 1 bez GLQuake (originalo, DOS)

un lai tu neapvem klaviatuuru laugh.gif lab jox

man ir laba ideja bet pašam slinkums taisīt nu precīzāk nav laika nu karoča klausies es iedomājos uztaisīt kaut ko tādu ķipa gaisā pa vidu lidmašīna lielais laineris un apkārt kātrā pusē pa kādām 2 iznīcinātāj lidmašinām lielajā lainerī sāk T un sargā hostus bet no reaktīvajām var pa ķipa tādu virvi nolaisties CT nu kaut kā tā lai hostus varētu atpakaļ aizvest un ja ejot pa to nokrīt tad nositas nu karoč viss notiek augstu gaisā wink.gif uztaisīt to visu ir iespējams pat vizuālī labi bet laikietilpīgi tā kā man pašam jāstrādā pie savas pašreizējās mapes de_abvs tad man nav laika un tev te ir padoms jaunas mapes sākšanai wink.gif

ja es maaceetu taisiit mapes noteikti uztaisiitu shaadu:

diezgan gigantiska sanaaktu bet po...

teiksim nemam dust2 un aztec un saliekam 2 staavos piemeram aztec augshaa dd2 apakshaa un kkur trepes lai uzkaaptu augshaa un lejaa. ct un t piedzimst katrs savaa staavaa rolleyes.gif

nezinu vai taa sataisiit buutu viegli vai gruuti bet meeginaat var.

ps ja kkas sanaak luudzu ieposto lai var novilt. reaali gribeetu taadu uzspeeleet.

ja es maaceetu taisiit mapes noteikti uztaisiitu shaadu:

diezgan gigantiska sanaaktu bet po...

teiksim nemam dust2 un aztec un saliekam 2 staavos piemeram aztec augshaa dd2 apakshaa un kkur trepes lai uzkaaptu augshaa un lejaa. ct un t piedzimst katrs savaa staavaa rolleyes.gif

nezinu vai taa sataisiit buutu viegli vai gruuti bet meeginaat var.

ps ja kkas sanaak luudzu ieposto lai var novilt. reaali gribeetu taadu uzspeeleet.

nav jēgas pārtaisīt jau esošas mapes vai tās apvienot.viens jau mēģināja,bet ņifiga nekas nesanāca zaban.gifzaban.gifzaban.gif .

• 2 years later...

Vareetu uztaisiit trasi vulkaanaa. Par meerki vareetu buut kiivnieku izglaapsana kuri straadaa dimantu raktuvees.

CT uzrastos uz kaada vulkaana izcilna (itkaa vulkaanaa uzraapaas), vai no helihoptera nolaidaas. Trasee vareetu ielikt arii slepenaas ejas.

Par zurkaam runaajot, var uztaisiit kaadu istabu no savas dziivesvietas un padomaat kur sajaa telpaa vareetu sleepties zurkas.

Par ekstraam runaajot, toletes podam vareetu noraut uudeni un cuvaku aizrauj kanalizaazijaa, un ar teleportiem un pushiem izsplautu no izlietnes, sapliisusas caurules vai no kaadas citas vietas. Vel vareetu buut kaili elektriibu vadi, mikrovilnu kraasns (iekluut mikrovilnu kraasnii vareetu ka itkaa pasliideeja uz ketcupa vai sinepeem ielido ieksaa un durvis aizveras, tad pretiniekam jaapiespiez poga uz kraasns iedarbojas) u.c. Lai izdomaatu vajag atrast kaadu objektu un izdomaat kaa tas var kaiteet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...