thydevil Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Man vajag kadu labu ideju lai uztaisitu CS karti. Esmu jau taisijis daudzas kartes, bet man vairs nav ideju. Ludzu palidziet Der jebkas, police station, toilet, rats, metro, gigantiskas kartes, jebkas tikai kadu labu ideju iedvesmai Mana pirmaa karte bija: de_dustyisland Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 man ar ir ideju trūkums un visu ko taisu, balstu uz kaut kādām līdzīgām kartēm tagad pat mēģinu vienu dust tipa karti pabeigt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 Taa vien shkjiet ka visiem maperiem nav idejas, bet vini uztaisa visadas kartes (visvairaak diivainas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 uzstaisi NucLear Station Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 DONT PUSH THIS BUTTON *e* BOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Mēģini uztaisīt, piemēram, kādu kaķi vai suni ( nu vienalga kadudzivnieku ) un uztaisi tā, lai tam dzīniekam var skraidīt pa iekšām ( nu pa visādiem orgāniem ) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) mape-ierocis ps.labs būtu toilet-rats Edited February 22, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Hmmm...varbuut izveido to apkaarti, kuraa dziivo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) Nu varetu tadu ka lielu maju kuru vel tikai cel tur sak Ts a CT lauka viniem jatiek auksa pie kilnieka a Ts sak katrs sava stava. Vai kaukota lidzigu mapei TV-tower! Un vispar iesledz fantaziju!!! EDIT: Ja godigi tad toilet-rats butu interesanti!!! Edited February 22, 2007 by SNAIPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 EDIT: Ja godigi tad toilet-rats butu interesanti!!! nju nez.... vinaa no ratiem neatceros kuraa... jau bija tolete... labaak kaut ko tieshaam intereantu un baudaamu... kko no LATVIJAS! pats tagad taisu savu skolu.. ( nju tikai vienu korpusu...) visus korpusus taisiit ir slinkums... ar vienu no chetriem pietiks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullis Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 arvist tu dreesove? Sorry par offtopic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Man vajag kadu labu ideju lai uztaisitu CS karti. Esmu jau taisijis daudzas kartes, bet man vairs nav ideju. Ludzu palidziet Der jebkas, police station, toilet, rats, metro, gigantiskas kartes, jebkas tikai kadu labu ideju iedvesmai Mana pirmaa karte bija: de_dustyisland es ir tads fantazjora ka nezinu man vienmer ir ta ka nemaku vnk to uztaisit dd2 atver visas durbis valja ka tas ir 1337_dust2 bet pilnigi visas un logus ar kka attaisi varetu kkadu vannas izstabu kura atrodas pods un izlietne kr4 visas fignjas kuras ir vajadzigas T dzims vanna CT izlietne un bomba jaliek poda idejas man ir 100x vairak tagat raxtiju tadas uz atru + es nezinu par kadu temu tu doma vusu darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 (edited) arvist tu dreesove? Sorry par offtopic! Jaa tas es DreeSoWe a kas tu? :/ p.s. nju nez man nekad nav patikushas rats mapes.. Edited February 22, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 p.s. nju nez man nekad nav patikushas rats mapes.. Vot vot. Labāk uztaisiet kādu mapi nuke-style. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 nju nezz nuke man arii nepaaraak... vnk uzmochii savu maaju ieliec vinjaa terrorus, kas ir sagraabushu kjiilniekus un lai countri saak aarpus maajas aiz policijas mashiinas pie Specvienbiibas businja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Uztaisi savas skolas karti. Tas būtu reāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Uztaisi savas skolas karti. Tas būtu reāli neuztaisisi skolas karti, es jau esmu meighinajis pārāk daudz visadu objektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Rats-Toilet ir laba ideja, tikai gruti butu BSP/CSG uztaisit toilet podu /izlietni/vannu, ja tos netaisa kantainus. Mmm... ideja izveidojaas. cs_rats_bathroom Terori saak vannaa, viniem jaatiek lidz podam kur hostigi, un janogaazh domestos pudele lai tos nogalinaatu un samazinaatu CT iespeejas uzvareet. CT saak izlietnee un var shaut ar zobu pastas tuubinju un ja var jaizglabj tie mikrobu-hostigi kam bail no DOMESTOS? nu un kr4 nolaisties lidz podam kka aizraapot utt utt un save the hostages. Un bus vel PANIC BUTTON lai varetu appludinaat vannasistabu Ko vel varetu ielikt? Nu kkadu fun priekshmetu utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAIPER Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Rats-Toilet ir laba ideja, tikai gruti butu BSP/CSG uztaisit toilet podu /izlietni/vannu, ja tos netaisa kantainus. Mmm... ideja izveidojaas. cs_rats_bathroom Terori saak vannaa, viniem jaatiek lidz podam kur hostigi, un janogaazh domestos pudele lai tos nogalinaatu un samazinaatu CT iespeejas uzvareet. CT saak izlietnee un var shaut ar zobu pastas tuubinju un ja var jaizglabj tie mikrobu-hostigi kam bail no DOMESTOS? nu un kr4 nolaisties lidz podam kka aizraapot utt utt un save the hostages. Un bus vel PANIC BUTTON lai varetu appludinaat vannasistabu Ko vel varetu ielikt? Nu kkadu fun priekshmetu utt... Man patik shita ideja cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullis Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Mī tū!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Izlietnei risinaajumu izdomaaju, uztaisiiju, jaaizdomaa kaadu texture likt uz kraana, halflife.wad ir daudz texturu, suudiigu. Negribas likt visiem ka4at daudz MiB of crap. Hmm nu kadas idejas par priekshmetiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Nu izlietne izskataas shadi, tur vel specialais appludinaashanas kanaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullis Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 skapiiti savaadaaka textuuraa dereetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 Bus japamekle kada no CS .wad failiem zhel ka viniem tik sudigas teksturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 virs izlietnes uzliec skapiiti.. ( ar spoguli ). un tagad tavaa ziimeejumaa skatoties pa kriesi no izlietnes liec dushkabiini... taalaak vajag biki padomaat lai buutu sakariigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts