Jump to content
GIGN Forum

SNAIPER

Mirstīgais
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About SNAIPER

  • Birthday 01/27/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

SNAIPER's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Kas teica ka kopēju parveidoju sorry,es zinu ka likums ir nevar kopēt(zinu ka var parveidot+cita valoda!) Nu ja vajag varu pateikt ka tā vairs nedarišu!
  2. Map laba(priekšs pirmās)vajadzētu kādu efektu ielikt!Un vajadzētu tumšakas debesis!
  3. 1.Ka ielikt modeli uz karti!(viegli!) No parastiem brash trusis sanāktu diezgan lempīgs un stūrains, ja vien vispār Jūs varētu ?uzbūvēt? tādu trusi no (brash). Pie tam vēl ar lielu varbūtības daļu viņš būs nekārtīgs atkompilets (kļūdas ir virsmās) un apgaismots ne pats ar vislabāko tēlu (artefakts). Šajā gadījumā pats labākais lēmums būs modeļa, pie kura un poligonu ir vairak (vijīgākas kontūras) izmantošana, un nebūs problēmu ar kompilāciju. Ir ieliekami modeļi ar punktveida cycler entety-objekt palīdzību. Vajadzīgā vietā kartes Jūs radāt šis objekts un viņa īpašībās ?Model parametrā? norādāt ceļu pie vajadzīga modeļa (failam *.mdl). Standarta mape modeļiem CS atrodas ?Cstrike\models? ? turp un vajag sviest savējos modeļus. Tāpat modelis var ielikt ar cycler_sprite objekta palīdzību, kurš vispār jau ir paredzēts spraytu iestarpinājumam. Bet īstenībā viņa arī var izmantot. Pie reizes, pat labak, tāpēc ka ar viņu modelis top realaks (kad viņā šauj no viņas nelaižas jebkuras melnbaltas ļēpas, kā tas notiek ar modeli, kas ir ielikts caur cycler). Tomēr, ja jūs izmantosiet cycler_sprite, tad būs nepieciešams ?iežogot? modeli aizkavējoši spēlētāju CLIP-brash, tāpēc ka modelis būs pārejams cauri. Lai zinātu, kur tieši vajag radīt CLIP-brash ap modeli, rekomendēju izmantot redaktors Hammer 3.5 beta versijas (pēdējā šā panta rakstības momentā). Versijā 3.5 beta modeļi ir attēlojami taisni redaktora logā, ka ļoti ērti un pārskatāmi. Tagad neliela viltība par to, kā ielikt modeli, izmantojot cycler_sprite: kad Jūs izvēlēsieties šā objekta parametros pašu modeli, kuru gribat ielikt, tad Jums dos izvēlēties tikai failus *.SPR, t.i. sprajti, bet mums ir vajadzīgi modeļi *.MDL. Šis ierobežojums viegli apietas. Vienkārši ievediet faila (zīm. cm. ir zemāks) vārda rindā *.* simbolus, un Jums kļūs redzami visi failu tipi. Tālāk Jūs ejat mapē ar ?cstrike\models modeļiem? un izvēlaties vajadzīgu modeli. Radot zip-arhīvu ar Jūsu kartes galīgu variantu, ne aizmirstiet iekļaut viņā un visos nestandarta modeļos. Bez tiem karte nepalaidīsies! P.S. Ja vajag atbildes uz parejiem jautajumiem ta ari pasaki!
  4. Man vispar nezinak izdarit 3 step var kads palidzet man raksta: Stage 3 - MySQL Connection Verification and Database Creation e107 was unable to establish a connection to the MySQL server using the information you entered. Please return to the last page and ensure the information is correct. MySQL Reported Error: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
  5. Nu varetu tadu ka lielu maju kuru vel tikai cel tur sak Ts a CT lauka viniem jatiek auksa pie kilnieka a Ts sak katrs sava stava. Vai kaukota lidzigu mapei TV-tower! Un vispar iesledz fantaziju!!! EDIT: Ja godigi tad toilet-rats butu interesanti!!!
  6. Eee sorry bet 2)Ja man vajag lai map butu drusku tumsaka lai piemerotos debesim kurajam standarta nosaukums ir hav ka un cik man jataisa palidzi sito vincester un off topik!!!
  7. Da man sita problema jau vien vieta a palidzibu jau cik gaidu!!
  8. Nu kads var palidzet!!!
  9. Nu man piem ir bunkers un man vajag lai tur ieksa butu tums.Ka to izdarit???
  10. OK bet man skiet ka es sapratu map ir divas reizes lielaka neka vajag es 32 unitu vieta sataisiju 64!
  11. Map laba tikai tuksa 7++/10
  12. Vis par var bet kad parveidosi .txt faila vajagierakstit kas sataisija sito map tava piemera awp_map un tad tikai kas parveidola!!!
  13. Es sataisiju loti labu map gribeju to izlikt vertesanaj bet padomaju varbut man uzpelet saja map lai to parbaudit(es ta vienmer daru).Un izradas ka sita map baigi lago. Nu tads jautajums ko jadara lai map nelagitu un ja var paskaidrojiet par r_speed jo es sapratu kas tas ir a ka vinu palielinat nesapratu!!!????
×
×
  • Create New...