Traffic Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) Vēlos no jums palīdzību par dzelžiem. Pirkšu Video karti un ram kompim. Pirkšu 512mb ram. Tad jautājums. Labāk pirkt 2x 256mb, vai 1x 512? Pašlaik man jau ir 2x 256. Vēlos 1024mb ram. Un ram es tā vienkārši varu šajos brīvajos slotos spraust iekša un viss darbosies? Tad ši ir video karte ja? Ja jā, tad man vnk viņa jārauj ārā un jaunā jāsprauž iekšā? Tajā zaļajā slotā. Nezinu, vai tas attiecās uz šiem jautājumiem, bet kas šie ir par slotiem, kam viņi domāti? Atrodas zem video kartes. EDIT: sorry par lielajiem bilžu izmēriem un pašvako bilžu kvalitāti. Edited February 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ja Tu nakotnee skaties 1 gig virzienaa tad labak perc 1x 512 ram. Jo jebkura agadijumaa 2x512 ies labak(atraak) nekaa 1x 1gig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Nu tagad jau man arī sanāks 1gb Tikai kā būs labāk 4x 256mb, vai 2x256mb un 1x 512mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ko tu 4akarējies ņem 1x512 un miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 nu tā atšķirība jau nau tik liela, skaties cik tu vari atļauties saspraust! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 (edited) Es vēlos zināt labāko variantu, ar kuru kompis strādās kaut nedaudz ātrāk. es varu vēl divus ram ielikt. Edited February 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 protams idealais variants ir 2x512. Nespraud tos entos ramus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Okz par ramiem skaidrs. Par videokarti. labāk ņemt ir labu 256mb, vai pa tādu pašu cenu 512mb v-karti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Okz par ramiem skaidrs. Par videokarti. labāk ņemt ir labu 256mb, vai pa tādu pašu cenu 512mb v-karti? Protams ņem labak 512mb vairāk būs noderīgāka Bet skaties lai nepaņem sūdu ja pa tādu pašu cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) pa cik ls gribi video karti? ja kkur pa 70 - 100ls tad nem 256. jo pa taadu cenu video kartei tie 512 neko nedod, jo vinai aatrumi un viss paareejais nav tik labi. ja skaties ap 200ls tad jau gan var nemt ar 512mb. un ram man liekas ka buutu labaak ja nemtu 1x512 jo tad tev buus veel 1 slots briivs un tu vareesi iespraust tur veel kadu citu ja 1gb kluus par mazu. aatruma zinjaa man liekas ka 1x512 vai 2x256 neatskiras daudz. es tavaa vietaa nemtu 1x512. Edited February 16, 2007 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 (edited) pa cik ls gribi video karti? ja kkur pa 70 - 100ls tad nem 256. jo pa taadu cenu video kartei tie 512 neko nedod, jo vinai aatrumi un viss paareejais nav tik labi. ja skaties ap 200ls tad jau gan var nemt ar 512mb. un ram man liekas ka buutu labaak ja nemtu 1x512 jo tad tev buus veel 1 slots briivs un tu vareesi iespraust tur veel kadu citu ja 1gb kluus par mazu. aatruma zinjaa man liekas ka 1x512 vai 2x256 neatskiras daudz. es tavaa vietaa nemtu 1x512. Paldies jau noskatījis esmu ram. Nav nekāds krutais, bet dārgāku negribējās. reku Vai var būt tā, ka es nopērku ram, bet viņš manam kompim kkā neder? Un video karti domāju ne lētāku par 60ls. P.S. Extazy nomirsti ar saviem nekam nederīgajiem postiem! Edited February 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 da nu ram - skaties, vai tev vispaar tiks atbalstiits dual chanel reziims ar 2x256 + 1x512(man skiet ka ne). Es nemtu 2x256, pietam taadus pasus modulus, kadi jau kastee. video - neskat karti peec atminas daudzuma, meklee googlee reviewus un benchmarku rezultaatus... ieliec te to variantu modelus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Varu ieteikt videokarti Club 3D 256Mb - nav ne vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 (edited) Un kā es varu noskaidrot, vai atbalsta mans kompis dual chanel? Videokarti tikko šādu noskatīju reku Dj Erix baigi daudz tādu v-karšu ir. Euroshopā veselas 12 parādīja cenās no 40ls līdz 162ls P.S. Varat vabūt pateikt, vai šī videokarte varētu būt laba, jo neko nerubīju no tādām lietām, kā arī par ram. EDIT: Rekur vēlviena v-karte. Šī nav labāka? 2ls tik jāpiemet. reku Edited February 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ja njem video karti, galvenais skaties nevis mb bet bitus! teiksim nenejm 256 mb 64, bet panjem 256 mb 256 bit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) 1. links 2. links 3. links 4. links izstudē šos linkus un tad vari izdomāt, ko vajag. EDIT: + vēl viens links - links 5 Edited February 16, 2007 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 te ar paskaties vispār būtu jāzin cik labs tev tas AGP ports (tas kur sparauž videokarti) jo ir dažādi ātrumi pašam portam. EDIT: oi, neieskatijos tajā bildē Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 vispār būtu jāzin cik labs tev tas AGP ports (tas kur sparauž videokarti) jo ir dažādi ātrumi pašam portam. paskaties uz bildi, kur ir tā videokarte, tur var redzēt, ka 8x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Tas ir labi vai slikti? Studēju lapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Tas ir labi vai slikti? Studēju lapas ātrākais agp, kas "pieejams" Gandrīz visas videokartes ko redzi i-net veikalos ar agp portu ir 8x. Laikam bija tā.... AGP 8x nestrādā AGP4x kartes, bet AGP4x strādā 8x kartes tikai ar 2x mazāku ātrumu, proti, ar agp4x ātrumu. Kautkā tā bija, īsti neatceros. Par to nebūtu jāķer kreņķis Palabojiet ja kļūdos. Kad nopirku jaunu mātesplati, sabijos no uzraksta pie AGP slota "1.5v videocards only" Izrādijās ka visām agp ir tie 1.5v+ jaunajām papildus barošana no mātenes. Tā 6600 derēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 sporta peec: veel lielaakas bildes nevareeji ielikt ? aplodot nemaaki ? pish visu topika 1. lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 Paldies! Par videokarti, to otro, tagad zinu, ka pirkšu. Taču par ram. Nevaru vēl pirkt, kamēr nēsmu noskaidrojis, vai man kompis atbalsta dual chanel. Kā lai es to uzzinu? Vai arī varat pateikt, kur es varu atrast mātesplates nosaukumu? P.S. Pinky par bilžu izmēriem jau atvainojos. Ja ar to nepietiek, tad vēlreiz atvainojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 mmm vidiks tas vispar ir sarezgits jautajums ,abak jau skaties tadu vidiku 256n uz 512mb. Un ari irauges un palasies, kas tev labak sapass ar mateni, jo medz gadities , ka noperk suru vidiku, bet vinsh kaut kaa negrib iet kopaa ar mateni un neshancee beigas tik atri cik bija cerets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 Tik kruta video karte man nesanāks. Un lasīt par v-kartēm man laikam tolka arī nekāda nav, visur baigi gudri raxtīts, tā, ka es neko nesaprotu un tā pat, man nav nemazākas saprašanas par šo visu. Pašlaik mani nomoka jautājums, vai man derēs kompim rams. Kur var uzzināt savas mātesplates nosaukumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Graamatinja nenaaca liidzi? MB kastee jabuut, vai arii uz kastes rakstiits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now