eXt Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Vai arī CS'a spēlētāji var būt romantiski???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Ir muļķīgi pieņemt citu tautu un kultūru tradīcijas, svētkus.Lai iepriecinātu sev tuvus cilvēkus vai aizsūtītu anonīmu mīlestības apliecinājumu kādam cilvēkam, nav nepieciešams noteikts datums. Edited February 14, 2007 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nahuj vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ir muļķīgi pieņemt citu tautu un kultūru tradīcijas, svētkus.Lai iepriecinātu sev tuvus cilvēkus vai aizsūtītu anonīmu mīlestības apliecinājumu kādam cilvēkam, nav nepieciešams noteikts datums. Piekriitu, bet shitaja diena vislabaak ka parejas var vecenei ielist ar pukem, buchaam un visiem parejiem suudiem (kapec lai neizmanto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 dazaadu apstaaklju deelj nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ir muļķīgi pieņemt citu tautu un kultūru tradīcijas, svētkus.Lai iepriecinātu sev tuvus cilvēkus vai aizsūtītu anonīmu mīlestības apliecinājumu kādam cilvēkam, nav nepieciešams noteikts datums. Izņēmi man vārdus no mutes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 aizsūtiju sms cilvēciņam, ar kuru mēģinu kaut ko sabīdīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nepatīk man šitais sūds, tāpat kā nepatīk ķirbīšu diena (halovīns) IMO kaut kādi debili "svētki" kuri ievazāti no amerikas, vai hz kurienes. Viss tas ir bizness jo var propogandēt visādu šīs dienas stuff un cilvēki to pērk (!!!) nah to vajag? var taču jebkurā brīdī draudzenei kaut ko dāvināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nah to vajag? var taču jebkurā brīdī draudzenei kaut ko dāvināt! aha, bet pamēģini neuzdāvināt šajā dienā kaut ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 aizsūtiju sms cilvēciņam, ar kuru mēģinu kaut ko sabīdīt. same here klasē meitenes arī apsveicām Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Apsveicu savu draudzeniiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Apsveicu savu draudzeniiti tava draudzenite ir resna padauza un pats tu esi daunis ar vienu olu un kaa tu vispar vari kadu apsveikt, ja tu esi daunis , daunji neko sakarigu nevar pateikt. pizduu druzej, pizduu podrug, pizdatij drug ja sam sebe. kr4 lol nevar jau neapsveikt savadak majas bus kara zona. Un tik miliiigaa v. diena parvertisies seru dienaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ak jel, mīlu jūs visus! Bučas visiem. A ja nopietni - ienīstu valentīndienu.. Katru gadu sanāk tā ka šajā dienā esmu viens.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 A ja nopietni - ienīstu valentīndienu.. Katru gadu sanāk tā ka šajā dienā esmu viens.. Tu tak zini , kas ir jadara, lai nebutu viens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jāsauc palīgā Maša Kulakova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Es saviem paziņām draugiem.lv BUČAS nosutīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jo tev nav draugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jāsauc palīgā Maša Kulakova? exactly Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jāsauc palīgā Maša Kulakova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Protams savu mammīti apsveicu (ar buču). Edited February 14, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Mahmed tu esi rittigs L**** un P**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Mahmed tu esi rittigs L**** un P**** SAS MAN iebaz sev aniitii marinetu gurkjiti un uzdziedi "mazs kukainits pa juru peld un negrimst dibenaa un negrimst dibenaa" Kad parstasi slimot ar daunismu, tad varbut ari ar tevi saks kads normali runat. ko nu kautrejies sas man , tad jau tu esi loxs un idars. Ja tu domaa ka es vienigais te taa pardzivoju tu kludies, jo parejie vnk neteree savus nervus uz tevi. EDIT: ps priecajies, ka beefijs tev vel nav klat ticis , tad tu justu. Edited February 14, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 SAS MAN iebaz sev aniitii marinetu gurkjiti un uzdziedi "mazs kukainits pa juru peld un negrimst dibenaa un negrimst dibenaa" Kad parstasi slimot ar daunismu, tad varbut ari ar tevi saks kads normali runat. ko nu kautrejies sas man , tad jau tu esi loxs un idars. Ja tu domaa ka es vienigais te taa pardzivoju tu kludies, jo parejie vnk neteree savus nervus uz tevi. EDIT: ps priecajies, ka beefijs tev vel nav klat ticis , tad tu justu. ko tu uzreiz vinjam piekasies vinjsh tikai pasaka ka apsveica savu draudzeni tu uzreiz virsuu laikam jau tev skauzh tu tikai esi vienispraatis ar tiem kuri pasaka kautko stulbu jo tads tu ariii esi Stulbs tu uzdirsies tam kuram ir draudzene tikai taapeec ka pasham tev nav draudzene un meejaas tu seedi spilvenaa galvu iebaazis un pinkshkji ka atkal esi viens (KAAVIENMEER) , tu atnaaac uz Forumu lai pameetaatu citu aciis kruto kaads tu galiigi neesi ! - Es arii apsveicu savu draudzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 I`m chicken... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Jāsauc palīgā Maša Kulakova? nē,jāspēlē CS p.s.mahmed's ir psihs nevajag uzreiz cilvākam kasīties klāt kā daunim....jo šitā pats tu kļūsti par lielāku dauni Edited February 14, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now