Chester Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 vienreiz gadījās man tāda haļava. mape - de_dust 2 k-kāds pub serveris es CT kr4 rashoju pa centru uz T bāzi [ gribēju ar emku nobērt ], bet sanāca tā ka visi T rasho uz A1. nekas cits neatliek ka rashot līdz:) es un 6 terori aizrashojam līdz A, terori uzliek c4, es diemžēl novācu tikai 3, bet tāpat ct vinnēja. Shitais vnk iesper.Man ar ta ir gadijies ka kadi 4-5 skrien es vinjiem aiz muguras un tad ar naziti novacu visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Shitais vnk iesper.Man ar ta ir gadijies ka kadi 4-5 skrien es vinjiem aiz muguras un tad ar naziti novacu visus nedirs bljadj, ka tu 5 novaaci ar nazi no muguras, iisteniibaa droshvien bija taa, ka tu skreeji un redzeeji, ka priekshaa ir 5 pretinieki, izdomaaji "ooo buus kruta es visus shas ar naziiti", pieskrieeeji peedeejaam no taas grupinjas (atpaliceejam) un 1x iegriezi, tad vinsh pagriezaas un ielaida tev lodi galvaa, jo kaa nereti shaadaas situaaciijas njuubiem gadaas, tjipo sapriecaajas par daudzajiem fragiem un beigaas pat vienu nedabuun, nu tad vinsh tevi noshaava un visi saaka reekt, taveejie tiimeiti tev saaka dirst virsuu, ka esi pilniigs n00bs un galvenais admins pat piesoliija banu par tavu multjiibu, jo deel teviim tika zaudeets raunds... kas seko peecaak? nav gruuti iedomaaties, tu biji tik "nevienam nevajadziigs", ka iesleedzies savaa istabaa un ar teeta baardas skuvekli meeginaaji paargriezt veenas, kas protams neizdevaas, tad tu ar mammas zetjubikseem meeginaaji pakaarties pie durvju roktura, kas arii neizdevaas un visbeidzot tu meeginaaji izlekt pa logu, bljadj, kas arii neizdevaas, jo uz palodzes bija paaraak daudz visaadu putju un citu augu, kurus tu baidiijies sabojaat, jo dabuut no mammas peerienu... naakamo reiz padomaa pirms meegini mani apmaaniit, es tevi veeroju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 nedirs bljadj, ka tu 5 novaaci ar nazi no muguras, iisteniibaa droshvien bija taa, ka tu skreeji un redzeeji, ka priekshaa ir 5 pretinieki, izdomaaji "ooo buus kruta es visus shas ar naziiti", pieskrieeeji peedeejaam no taas grupinjas (atpaliceejam) un 1x iegriezi, tad vinsh pagriezaas un ielaida tev lodi galvaa, jo kaa nereti shaadaas situaaciijas njuubiem gadaas, tjipo sapriecaajas par daudzajiem fragiem un beigaas pat vienu nedabuun, nu tad vinsh tevi noshaava un visi saaka reekt, taveejie tiimeiti tev saaka dirst virsuu, ka esi pilniigs n00bs un galvenais admins pat piesoliija banu par tavu multjiibu, jo deel teviim tika zaudeets raunds... kas seko peecaak? nav gruuti iedomaaties, tu biji tik "nevienam nevajadziigs", ka iesleedzies savaa istabaa un ar teeta baardas skuvekli meeginaaji paargriezt veenas, kas protams neizdevaas, tad tu ar mammas zetjubikseem meeginaaji pakaarties pie durvju roktura, kas arii neizdevaas un visbeidzot tu meeginaaji izlekt pa logu, bljadj, kas arii neizdevaas, jo uz palodzes bija paaraak daudz visaadu putju un citu augu, kurus tu baidiijies sabojaat, jo dabuut no mammas peerienu... naakamo reiz padomaa pirms meegini mani apmaaniit, es tevi veeroju! lēnroci - ļauj takš puisim izteikties PS bij labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) Slowik Tu esi maniakali sadistisks loliks Bet stastinsh tiesham fascinejosh kaa vecos labos laikos Edited January 29, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Tikot bij viens smieklīgs atgadījums ka čuvaks caur mic saka: ''Vecmāmiņ, es tūlīt, pēdējo raundu!'' , varbūt lasot nav tik smieklīgi, bet to dzirdot norēcos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Vaita jums nebij šādas situācijas kad sākāt Cs spelēt.. Piem. Es 2 dienas 4akarejos kemer visu daudz maz uzzinaju , kā atminēt c4 u.t.t man nee, es maaceeju lasiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Man vienīgā problēma bija: Kā pie velna var atšķirt kurš ir CT un kurš T!!! Sākumā spēlējām LANā, kā visi mani lamāja, bet tas bija tikai iesākumā, jo pēcāk spēlējām bez FF Edited January 30, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Vispār tas ir nevis smieklīgi, bet bēdīgi... Mana smieklīgā situācija: Es mierīg spēlē, neko ļaunu nedomāju, a viens kretīns man jau otro karti prasās klanā, man bišku viņš Zb un saku lai droši nāk klanā (tip tāpat Jedi regots, vismaz izkikos viņu un būs miers). A ko šis nākamā raundā pieliek priekšā nikam Dj. Nez cik tas liekas smieklīgi, bet es tai momentā gandrīz nenovēlos no krēsla. bla reecu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 nee nu tas ka daudzi vel joprojam nemak atminet c4 laikam ir normali!Tu tik noskaties kaa puisis spaid visas pogas,bet nekas nenotiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 arī tāds stāsts, bet ne pa cs es prasu vienam cilvēkam - cik tev datoram ram? atbilde - man tāds vēl nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 nezinu vai smieklīga situācija man, bet citiem varētu būt. italy, esmu vien pret kaudzi Ts, šauju viņus pa vienam, līdz beidzot paliek 2 un C4, nolieku tos abus, laika atmīnēt arī daudz, pieskrienu klāt, sāku mīnēt, noraustās roka, sāku atkal mīnēt (man mīnēt ir uz ctrl) un iešāvās asā doma prātā, mož uzpūst spray... domāts darīts, un uzspiežu kombo ctrl+t, kas nozīmē neko citu kā Tildes vārdnīca, tā nu mna cs nolaidās zemē un kursors uzskrēja kreisajā augšējā stūrī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 nezinu vai smieklīga situācija man, bet citiem varētu būt. italy, esmu vien pret kaudzi Ts, šauju viņus pa vienam, līdz beidzot paliek 2 un C4, nolieku tos abus, laika atmīnēt arī daudz, pieskrienu klāt, sāku mīnēt, noraustās roka, sāku atkal mīnēt (man mīnēt ir uz ctrl) un iešāvās asā doma prātā, mož uzpūst spray... domāts darīts, un uzspiežu kombo ctrl+t, kas nozīmē neko citu kā Tildes vārdnīca, tā nu mna cs nolaidās zemē un kursors uzskrēja kreisajā augšējā stūrī! Es jau sen to tildes šortkatu noņēmu, jo arī bija gadījies, krisījot stūrī, pamēģināt uzpūst sprayu, kas beidzās ar tildes palaišanu un mani nošāva Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 nezinu vai smieklīga situācija man, bet citiem varētu būt. italy, esmu vien pret kaudzi Ts, šauju viņus pa vienam, līdz beidzot paliek 2 un C4, nolieku tos abus, laika atmīnēt arī daudz, pieskrienu klāt, sāku mīnēt, noraustās roka, sāku atkal mīnēt (man mīnēt ir uz ctrl) un iešāvās asā doma prātā, mož uzpūst spray... domāts darīts, un uzspiežu kombo ctrl+t, kas nozīmē neko citu kā Tildes vārdnīca, tā nu mna cs nolaidās zemē un kursors uzskrēja kreisajā augšējā stūrī! vajag normālus kontroļus, tad tāds černis nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Es kopsh parinstaleeju CS SPRAY vispar vairs neredzu!Laikam tas fails truukst,bet nu tapat ir LABI jaa minejot ir gadijies ka kads pazvan skype un uzreiz mani uz DESKTOP uzmet Stulba sajuuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 nezinu vai smieklīga situācija man, bet citiem varētu būt. italy, esmu vien pret kaudzi Ts, šauju viņus pa vienam, līdz beidzot paliek 2 un C4, nolieku tos abus, laika atmīnēt arī daudz, pieskrienu klāt, sāku mīnēt, noraustās roka, sāku atkal mīnēt (man mīnēt ir uz ctrl) un iešāvās asā doma prātā, mož uzpūst spray... domāts darīts, un uzspiežu kombo ctrl+t, kas nozīmē neko citu kā Tildes vārdnīca, tā nu mna cs nolaidās zemē un kursors uzskrēja kreisajā augšējā stūrī! shito suudu nonjeemu kad ieradu firefoxam lietot ctrl+t prkoli protams bijushi dazhaadi, bet vislielaakie, kad ar draugiem temspeakaa tuseejaam.... (3ataa uz galvas Ts baazee trainaa ar scoutiem, arii 3ataa ar m3, 3ataaaapskren ts un tad neapzinaati kaasiitii dazhus ts ar nazi panjem- demo skatoties vareeja parreekties) protams to jau var saorganizeet bez Ts bet reti kaadi normaali cilveeki speelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 dazhi normaali prikoli.., bet ja dziivee tos staatiitu vai kkaadaa skaipaa - mikrofonii tad buutu jautrak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Hmh.. Jā man vienreiz bij labs joks.. Situācija tāda, serveris - neatceros kurš, mape-de_dust2, raunds jau kkur vidū, es viens pret 5 T, skrienu, ieraugu ka visi terori bariņā skrien tajā pašā virzienā kur es, nu ko sāku bērt, bet aiz grādiem asinīs nepamaniju ka man tik 1 patrona, tā vai tā bēru un pēkšņi kautkas uzkārās un izskatijās ka es vislaik šauju, bet terori kā nekrīt tā nekrīt. No spectatoru puses izskatijās tā - viens idiņš skrien pakaļ baram teroru un visulaiku "KlikKlikKlik" ar tukšu ak47.. par to mani izKick'oja.. Es biju nesaprasšanā, kapēc T nemirst un kapēc mani kick Tik pēctam viens paskaidroja kick reasonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Hmh.. Jā man vienreiz bij labs joks.. Situācija tāda, serveris - neatceros kurš, mape-de_dust2, raunds jau kkur vidū, es viens pret 5 T, skrienu, ieraugu ka visi terori bariņā skrien tajā pašā virzienā kur es, nu ko sāku bērt, bet aiz grādiem asinīs nepamaniju ka man tik 1 patrona, tā vai tā bēru un pēkšņi kautkas uzkārās un izskatijās ka es vislaik šauju, bet terori kā nekrīt tā nekrīt. No spectatoru puses izskatijās tā - viens idiņš skrien pakaļ baram teroru un visulaiku "KlikKlikKlik" ar tukšu ak47.. par to mani izKick'oja.. Es biju nesaprasšanā, kapēc T nemirst un kapēc mani kick Tik pēctam viens paskaidroja kick reasonu psc, vo tas ir prikols... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Johny a tu atceries savu mega prikolu de_train (ceru kad nav veel mineets) Karoche T visi beigti(tie kas beigti mirst no smiekliem, kaa es ), jo - Sharigan ka parasti mirc aizsedejies un baze tup pie smaga, bet piedzimis tada vieta, kad nevar pa gabalu redzet..... Nu ko mees jau besamies, te peksnhi Atpakal gajiena jonathan, lenam virzaas uz sharigan pusi, apstajaas pie vinja(ar muguru) baigi kaut ko sedz, paiet pa labi pa kreisi, (sharigan joprojam sezh mirc un admins ari slay neliek, jo mees visi lokamies). Tad vins pilnigi ar savu muguru iebrauc sharigan seja, un gaida.....(es vnk pa gultu vartos no smiekliem). Un beigas ja nemaldos johny vnk aiziet talak un sharigan joprojam sezh mirc un gaida savu naavi Vot shitas bija labakais prikols kadu esmu cs dzivaja redzejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Johny a tu atceries savu mega prikolu de_train (ceru kad nav veel mineets) Karoche T visi beigti(tie kas beigti mirst no smiekliem, kaa es ), jo - Sharigan ka parasti mirc aizsedejies un baze tup pie smaga, bet piedzimis tada vieta, kad nevar pa gabalu redzet..... Nu ko mees jau besamies, te peksnhi Atpakal gajiena jonathan, lenam virzaas uz sharigan pusi, apstajaas pie vinja(ar muguru) baigi kaut ko sedz, paiet pa labi pa kreisi, (sharigan joprojam sezh mirc un admins ari slay neliek, jo mees visi lokamies). Tad vins pilnigi ar savu muguru iebrauc sharigan seja, un gaida.....(es vnk pa gultu vartos no smiekliem). Un beigas ja nemaldos johny vnk aiziet talak un sharigan joprojam sezh mirc un gaida savu naavi Vot shitas bija labakais prikols kadu esmu cs dzivaja redzejis da jaa pareizi, aizmirsis biju pa taadu vispaar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Vaita jums nebij šādas situācijas kad sākāt Cs spelēt.. Piem. Es 2 dienas 4akarejos kemer visu daudz maz uzzinaju , kā atminēt c4 u.t.t Uz LAN ar draugiem vajadzēja mācīties, tā jautrāk un ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 da jaa pareizi, aizmirsis biju pa taadu vispaar... shitaa johny sen nebiju smejies, uij kur nu veel pie cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Tas tiešām bija labs Pie tam salīdzinoši nesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Tas tiešām bija labs Pie tam salīdzinoši nesen Man pat uz kompja kaut kur jabuut tam video ir Blin jaatrod, shitas bija dikti labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Skaidra lieta. Tikai lohi bindo "e" ar kaut ko. Man teiksim "e" ir pārlādēt ieroci. Jūtos tik stulbi kā caurs spainis. vo vo + ka tu vari teikt ka e ir atminet mo6 vinam kkads uberkruts cfg un use item ir uz mouse1 piem man e ir quit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now