WolfBlade Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Tātad piedāvāju kādu 5dienu vai 6dienu atpūsties pirtiņā, kas atrodas Mežciemā, netālu no lielveikala SKY. Ja savāksies apmēram kādi 15 cilvēki tad to visu varētu arī īstenot dzīvē Dalības maksa tīri simboliska 1Ls no cilvēka (lai nosektu elektrības un radīto atkritumu izdevumus) Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 jaazin preciizaak par datumu, it kaa jau vareetu, redzees tik kaa ar naudu buus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Nu doma nav peļama! Vajadzētu tikai precizēt datumu un aidāāā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 mmmmm, pirtiņa. Ja vien es nebūtu 20+ cilvēku blacklistā te .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 vareetu kapeec ne.. sak tik datumu un aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Tā ir tā pati pirts kura atrodas iekša garāžās ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Im always ready for party, just pick the date Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Tā ir tā pati pirts kura atrodas iekša garāžās ? Jā, bet vispār tur ir divas pirtis, nezinu kuru tu domā nu nez pa datumu vel jāizdomā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Nu blje uz shito man chista jaatiek, jo vislaik kkaadu stuulbu iemeslu deelj netieku uz partijiem. Saakshu jau tagad vaakt naudu, dziivoshu veseliigi un piipeeshu tikpat cik vienmeer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 mmmmm, pirtiņa. Ja vien es nebūtu 20+ cilvēku blacklistā te .... lol, nosauc vienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Tātad piedāvāju kādu 5dienu vai 6dienu atpūsties pirtiņā, kas atrodas Mežciemā, netālu no lielveikala SKY. Ja savāksies apmēram kādi 15 cilvēki tad to visu varētu arī īstenot dzīvē Dalības maksa tīri simboliska 1Ls no cilvēka (lai nosektu elektrības un radīto atkritumu izdevumus) Ko sakat? Sekošu līdzi tālākai informācijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 lol, nosauc vienu. ES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 jā vardarbīgais ali kā redzēs pinkiju tā krāmēs ar lāpstu pa degunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 2 un 3 ir aiznemts. Pa 9 un 10 vel noskaidrošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 jā vardarbīgais ali kā redzēs pinkiju tā krāmēs ar lāpstu pa degunu. Pinkiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Pinkiju? bļeģ es redzēju to aziāti parakstā un nodomāju ka tas ir pinkijs. stulbais minoritijs. Kādu 20+? Ir arī kāds kuram tu neriebies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 pwnt! ^^ will see. ja liidz tam laikam buushu ticis laukaa no reezeknes alko-vazhaam un buus veel palikuse nauda, tad gan jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 gatavs !!!! PS koshka sanjemies Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 bļeģ es redzēju to aziāti parakstā un nodomāju ka tas ir pinkijs. stulbais minoritijs. Kādu 20+? Ir arī kāds kuram tu neriebies? O! super! Es piedalos! wolfbladem es pat uzaucu ieejas maksu! Macho - nu sita nolikt minority prosta pzdjc.. dzeks vel pakarsies. :/ Minority - tu man neriebies! Tu esi viss forsakais! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 29, 2007 Author Report Share Posted January 29, 2007 Tātad tuvākie datumi ir 16. vai 17. Jāizdomā līdz 5dienai tieši kurā datumā. p.s. Beef man ieeja ir pa brīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Tātad tuvākie datumi ir 16. vai 17. Jāizdomā līdz 5dienai tieši kurā datumā. p.s. Beef man ieeja ir pa brīvu Kammon bliezham 16, jo diez vai visi baigi gribees sveetdienaa tuseeties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Im faking in, kas ar shmigu, katrs savu nes? Aa datumi pofig, galvenais, kad kaut kas notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 stulbais minoritijs. Kādu 20+? Ir arī kāds kuram tu neriebies? Uldis ir normāls prapars. Man viņš neriebst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Im faking in, kas ar shmigu, katrs savu nes? Aa datumi pofig, galvenais, kad kaut kas notiek Nu es itkā lieku pirti, tākā es ceru ka kāds man aliņu uzliks Varētu jau samesties šmigai, nez vel jaaizdomā Blakus ir Statoil kas strādā visu nakti p.s. Man kalendārs rāda ka 16 - 5diena 17 - 6diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nu es itkā lieku pirti, tākā es ceru ka kāds man aliņu uzliks Varētu jau samesties šmigai, nez vel jaaizdomā Blakus ir Statoil kas strādā visu nakti p.s. Man kalendārs rāda ka 16 - 5diena 17 - 6diena KAlendars tev pareizi raada Kads cits jau ir ielejis pa daudz kungjiiti A kadaa sakaaraa tu uzsauc to pirti? tev kadi znakomji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts