~Mazinjais~ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ja kaads ir speeleejis runescape un galiigi ir izbesiijis/apnicis vai nevar adot man??? Ja vajag varu iedot acc uz mana servera (tauta - lielaako tiess pub sloti pilni!!!! <man ir 9 pub sloti >) ps. niku un passwordu luudzams suutiit pa PM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 chaliit neiznieko dziivi ta runiisha delj. mums klasee 2 dzeki vinju spele ( kjip krutie ar 106 lvl kombatu utt) un palikushi maigi sakot " debiili nonarkojushies jefinji''! staiga ar aizpampusham aciim un neko nejedz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 https://create.runescape.com/lang/en/aff/ru...cape/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Piekrītu rusty'am ! Mans mazasis brālīts to spēlē un ir galīgi stulbs palicis. Ja viņam neatgadina lai nojiet nost, tad viņš sēdētu visu mūžu! Mani nemaz kautkā tā spēle nesaista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Da noperc vines vinu pardod http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12430 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 njaaa atminos kaa dazhus laikam 4us gadus atpakalj maucaam taa diezgan nopietni pirmo aka veco RS njaaa tie tik bija laiki bet tad kkaa apnika un veel 2aa versija paraadiijaas kas galiigi vairs neskjita forsha esmu laimiigs ka no taa tiku valjaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Es zinu kad offtopick, bet vnk nevaru piebilst, kaa es biju aizravies... dienaam un naktiim par to runaajaam... speleeju 12 h no vietas, ak jaa.... Bet nu manu account nedabuut tev paljube Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Es zinu kad offtopick, bet vnk nevaru piebilst, kaa es biju aizravies... dienaam un naktiim par to runaajaam... speleeju 12 h no vietas, ak jaa.... Bet nu manu account nedabuut tev paljube Kaada buutu runescape-2 maajaslapa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Kaada buutu runescape-2 maajaslapa??? runescape.com ko tad tu gribi spēlēt ja pat nezini kur tas ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 es biju spelejis runescape un biju members lidz ko dabuju perm banu gribeju ar scar fishingu uzkacat -nevienu lvl nedabuju normali jo gluukoja scripts un pec 2 neds bans P.S.cik zinu hivemind spele rs (zem cita nika...) vinam tru 123 vai 124 cb ,paprasi vinam bet diez vai vinsh dos P.P.S. es tev varu atdot nobanoto dzdeku varbut palaimesies un pec 2 meenesiem unbanos P.P.P.S. noobinj labaak ej kacaajies pac neviens jau tev nedos lielaku cb par 50 uin lidz 50 nav gruti uzkacaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 jā, atceros tos sensenos laikus, kad mans 21lvl chars skaitijās kruts. Pāris gadus vēlāk ieejot mani par nūbu saukāja :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now