Jump to content
GIGN Forum

spreslijs

Mirstīgais
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

About spreslijs

  • Birthday 04/05/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://spreslij.sytes.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

spreslijs's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Un kā man šitas palīdzēja??? Es zinu, ka ar dažādam kastītēm var izdarīt dažādas lietas, bet man interesē viena noteikta lieta un es neesmu spēcīgs šajā jomā!
  2. Ko tu ar to domāji? EDIT: A man laikam jauzliek uz WISP modi un tad tur parādās, kaut kāds NAT, bet pēc zīmējuma var noprast, ka vajaga to WLAN štrunu savienot ar vadu A man vēlviens jautājums, pie tā modema vai kas tas skaitās, var tikt iekša tikai piekontaktējoties tam, Lai nav man katru reizi ar laptopu jāvēlkās uz bēniņiem!
  3. Labdien! Sen šeit neesmu bijis Man radās problēma ar šadu te uzparikti: http://www.airlive.com/product/product_3.j...PD1217473992975 Problēma ir sekojoša, man nejiet DC++ un uTorrents rāda, ka nav kaut kāds savienojums! (Tur kur jābut zaļam ķeksītim aplī rādas oranžs trīsturītis ar izsaukuma zimi) Rakājoties internetā sapratu, ka vajaga forwordot portus vai ko tādu, bet visu ko ātradu ir rūterim un man nav isti saprašanas, kā lai forwordoju! Ielienot modemā man nekas nesanāk :/ (šeit ir opcijas kādas tur ir: http://www.airlive.com/products/WL-5460APv...2/home.asp.htm) Varētu lūdzu mani apskaidrot?
  4. 1. Latviešu valodu neesi mācijies! (uz dzīvām būtnēm saka "viņš") 2. Ja, tas ir iekša! Padomā loģiski beidzot!
  5. ja tev laika Varbūt beidzot pats iedziļinies pluginā un izdzēs visu lieko?? Kas i, ka viss japasniedz ir uz paplātes?
  6. Tu gadijumā nedzīvo Ogre?? Es dzīvoklī slēdzos klāt pie Wireless kuram bija tāds pats nosaukums
  7. A vaitad ja tu no mazākiem bitreitiem pataisi uz lielākiem, kvalitāte uzlabojas??
  8. Diemžēl nelīdzēja EDIT: Izspaidijos līks! Itkā resetu iztaisija tas sūds (mainijās vārds no "klients" uz "AirLive"), bet iekšā tāpat netieku EDIT2: Tiešam nav citu variantu vairs???
  9. Tadad, nesen pielika man internetu un vis iet caur modemu (laikam neesmu parliecināts- izstās šādi-http://www.airlive.com/products/WL-5460APv2/wl_5460apv2_1.shtml#f) Viss ir jauku, bet netieku iekša modemā- prasa user namu un paroli, bet tie ir nomainīti (nav vairs defultie dati)! Domaju, ka ja resetošu modemu (tur ir maza podziņa kur rakstīts-reset) Un bus atkal defultie dati, bet nekā Tad nu ir kāda iespēja dabūt to defulto vai uzzināt istos datus kas jaievada??
  10. Man radas jatājums: Kā tu tos statu dabuji?? (nu kur ir hostname,version, TCP/IP utt.) Man ta neradijas
  11. Kāds ir meiģinajis šo anti čitu??
  12. Ew man jautjaums ar to notepad++ var sataisīt, ka uztaisi lapiņu un uzreiz vari apstīties ko esi sataisijis (nu kada izskatas izsteniba- weba) caur localhost nevis kā viņš ver "C:/appserver/..."! Citādi, jaiet caur firefox un jaraksta garas rindiņas! P.S. Es tejaos settingos pastijos un neko neatradu P.S.s. Var nonēmt man to warnu, lūdzu?? Jau kautkādu gadu stav.
  13. Es lietoju php designer (kad meiģinaju taisīt web )
  14. Man bija tas pats! Novelc K-Lite Codec Pack!
×
×
  • Create New...