~ jeyna ~ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 omfg, totally rock'd. Bet tas jua bija tikai kaut kāds 30% contact fight lai gan 7. klase, ko var gribēt. ps - to kuram pievelk seju ir kroplis. haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 (edited) klausaaasss ir iznacis kā es iešņaucu krītu jā tieshi KRĪTU . tikai neuztveriet to nopietni . krīts ja gribat to redzet no citiem leņķiem tad versieties pie manis privāti. Edited January 11, 2007 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteer Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Diezgan meemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 klausaaasss ir iznacis kā es iešņaucu krītu jā tieshi KRĪTU . tikai neuztveriet to nopietni . krīts ja gribat to redzet no citiem leņķiem tad versieties pie manis privāti. laikam jau tagad esi pirmais dzheks ciemaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 laikam jau tagad esi pirmais dzheks ciemaa tas bij labā vai sliktā nozīmē bet venalga thx par komplimentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 tu tiešām esi bote šņaucot krītu neizclesies - nu labi ,varbūt, savā klasē tev tas izdosies, bet šeit tomēr vairāk vai mazāk apgrozās tauta kura ir kautcik gudra takā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 tu tiešām esi bote šņaucot krītu neizclesies - nu labi ,varbūt, savā klasē tev tas izdosies, bet šeit tomēr vairāk vai mazāk apgrozās tauta kura ir kautcik gudra takā... vnk gribeju parādit kādi idiotizmi notiekas kuldīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 vnk gribeju parādit kādi idiotizmi notiekas kuldīgā labi, ka tu tikai paraadiji kaadi idiotismi notiek kuldiigaa, nevis kaadi idioti tur dziivo P.S. pirmais dzjeks ciemaa, tas ir tjipo krutaakais dzjeks savaa miestaa, vienkarshiem vaardiem sakot - tu "spaardi"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 kam vareetu intereseet, kaa divi, pie tam veel 7. kl. studeejoshi, Kuldiigas iedziivotaaji silda maates Zemes zaljo segu ? nu, kur logjika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 bl** man nau ko teikt tas krita snaucejs esmu es un to fight es filmeju ja kkadas pretenzijas pret to tad man po*** vai tad ir tik gruti pasmieties pa to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 vispaar diezgan beerniski deva pa muti.... nu taa kaa beernu per... nu ta pareekt jau vareeja... bet es vispaar tadu neuzskatu par kautinu tikai pluucas kaa baabas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 hmm, smiekliigi nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Kautiņš riktīgi prikolīgs, pie manis skolā sīkie starpbrīžos līdzīgi dara Šņaukšana neizcēlās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 diezgan patizli jau ir bet ar celi jau norm iesita un tas teksts "es neko neredzu" vienk iespaarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 šņaucot krītu neizclesies - nu labi ,varbūt, savā klasē tev tas izdosies, bet šeit tomēr vairāk vai mazāk apgrozās tauta kura ir kautcik gudra takā... gudra tauta labi ja 30%... un šņaukt krītu ah pareizi kuldīga tik tuvu liepājai, ka šņaucamo tabaku nepazīst.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 gudra tauta labi ja 30%... un šņaukt krītu ah pareizi kuldīga tik tuvu liepājai, ka šņaucamo tabaku nepazīst.. Es nerunāju pa šiem jaunajiem memberiem vai par tiem, kas apgrozās sadaļa plugins n shit... , bet par tiem , kas te jau apgrozās sen un ir izauguši no pokemonu laikmeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Karoche ta ka esmu goda viirs, vnk pretigi bija skatities, ka dzeks vnk otru skalda turot aiz matiem, kaut ko veel glevaaku nevareja izdariit, a pa pautiem iesist... Karoche noobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 ta jau nevaig mani apvainot ka sīkie nemak kauties un par kritu man po*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Un kaada tagad jaunatne :/ Shausmas... Sitaadus suudus te sabaazt ieksaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ta jau nevaig mani apvainot ka sīkie nemak kauties un par kritu man po*** Nemiiz tevi es nevainoju, vnk smiekligs kautinjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 (edited) ta jau nevaig mani apvainot ka sīkie nemak kauties un par kritu man po*** Tu jau laikam iedomājies, ka šeit esošajai publikai būs nereāls fans skatīties kā kaut kāds kiddo šņauc iekšā krītu ? omg, l33th4xorz.. Maybe taviem klasesbiedriem tas ir event of the century, bet tici man šeit tu tikai parādiji kāds daunis esi. ā, un vel. Sīkie nemāk kauties ? Tad iebāz video ar savu fighting skillu. Edited January 12, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Tu jau laikam iedomājies, ka šeit esošajai publikai būs nereāls fans skatīties kā kaut kāds kiddo šņauc iekšā krītu ? omg, l33th4xorz.. Maybe taviem klasesbiedriem tas ir event of the century, bet tici man šeit tu tikai parādiji kāds daunis esi. ā, un vel. Sīkie nemāk kauties ? Tad iebāz video ar savu fighting skillu. labi teikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nu ierēkt jau par to fight var. Ar to krītu gan ieberzies. Tā kā pats esmu no Kuldīgas tad gribu teikt ka visi mums te nav tādi krīta šņaucēji kā šitas gudrelis. Ā vinchester Rīga Kuldīgai sanāk bišk tuvāk par liepāju taka sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nu ierēkt jau par to fight var. Ar to krītu gan ieberzies. Tā kā pats esmu no Kuldīgas tad gribu teikt ka visi mums te nav tādi krīta šņaucēji kā šitas gudrelis. Ā vinchester Rīga Kuldīgai sanāk bišk tuvāk par liepāju taka sorry "Rīga tuvāk Kuldīgai nekā Liepāja" Negribu tevi apvainot, bet vajag cītīgāk mācīties ģeogrāfiju vai vienkārši paskatīties attālumus starp pilsētām, prims gudri oponēt ar kāda izteikto viedokli. Nemaz nebiju pamanījis, ka gign'a "sabiedrībā ir vairāki savējie Kuldīdznieki. Par tēmu - par "faitu" bišķiņ varēja pasmaidīt, bet krīta šņaukšana "nerrullēja". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now