Oddish Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Šeit postējam kādas vēl pamācības, jūs gribētu redzēt. jebkurš lieks spams tiks bargi sodīts. un jūsu stulbie posti izdzēsti, lai nepiesārņotu topiku! p.s. izpildītie pieprasijumi tiek dzēsti lai nekrājas garš saraksts UPDATE: Tā kā ne es, ne Odiņš vairs veco CS sen nebakstam diez vai kādu pamācību rakstīsim. Time to move on! © vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 interesee kautkas par prefabiem un arii par to, kaa ieekonomeet fps nemaaku paskaidrot, bet esmu lasiijis, ka ir jaamaak tiiri tehniski pareizi tasiit kartes, lai taas nelaggotu uz vaajaakiem kompjiem vincister: par lagiem uztaisiju, bet vēl papildināšu. vēl paliek prefabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) - Liftu - Durvis Kuras Atveras Uz E Pogu + Rokturis Paiet Uz Leju - De , Cs , Fy , Aim Etc. Mapes Pamatus Piem. De Jabut Vismaz 2 Bombspotiem! vincister: par durvīm ir! Ja tu domāji ar to rokturi tā kā CS:Sourcē tad parādi man parastā CS karti kur ir tā, jo neesmu redzējis. Darbs ar multimanager ^^ Edited March 29, 2007 by d3ad_nOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 (edited) Ka pareizi taisit kartes teksturas, kura palaizot speli izskatas ka B burts vai plantojamas vietas apzimejums ar krustu P.S. Ceru ka sapratat vincister: tu domā par 'decals' Taliban: aha Edited February 8, 2007 by Taliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Gribeetu sagaidiit beidzot kaadu pamaaciibu par teleportiem.. skatos, ka te ieprieksh jau ir prasiijushu, bet neredzu, ka buutu atbildeejushi.. es meegjinu ar func_teleport uzraxtu name t1 target t2 un galameerkjim name t2 un target t1 , bet nekas nesaak.. kaa ieiet teleportaa vinjsh uzreiz izmet aaraa no CS. arvist: joprojaam gaidu shaadu pamaaciibu.. vincister: būs, būs... arvist: nevaru sagaidiit.. jo parasti, kad pabeidz kz mapi ir teleports vai nu uz longjumps vai nu uz kaadu mini map... jo savaadaak mapee vairs nav ko dariit luudzu uztaisi shaadu pamaaciibu nedaudz aatraak.. Edited March 6, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 varētu pamācību pa visiem Entity , ko kurš nozīmē un kāda viņa funkcija spēlē vincister: jā, tāda doma ir, bet tas ir diezgan apjomīgs saraksts... redzēs kā sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Esmu redzeejis (No galvas neaceros) kkada rats mapee lozmeteeju... Kjip piejiejiet klaat, uspiezh pogu e (Use) un var shaut Edited May 5, 2007 by ~Mazinjais~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Par liftu (3 veidi) 1)Button 2)kko noshaujit (piemērām kkādu stieni kas tur liftu) 3)Uzskaapjot Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 pamaaciibu par arkaam kaa vinjas iisti taisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.B Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) pamaaciibu par sprytiem kurus ieliek laikam tos sauc par decals. nu kjip ka uz sienam ir melns spryts kuesh noraada ''B->''kur ir bumbsaite. un kaa uguni uztaisiit... un koki... Edited March 31, 2008 by M.B Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Vai varetu uztaisit pamacibu ka uztaisit kameru. Ka kaut kura vieta mape stav televizors ,uzpiezot e (use) paradas kada noteikta vieta karte kas tur tiesi taja bridi notiek. Sis te redzet ,ja nemaldos "666k_lab" mape. Paldies par atsauksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever1x Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Random Teleport! Es jau zinu kā, bet vēlētos redzēt pamācību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Ja zinat kādu normālu WAD priekš virtuves (es taisu mapi līdzīgu rats - vispār savu virtuvi) (de_mape) Es gribu uztaisīt tā, ka manas mājas pagrabā ir plūdi (nelieli) un stāv saplīsusi elektrības kaste, ja kāds iekāpj nelielā peļķē, uzreiz parādas SPRITE, ka sit ar elektrību un ņemos nost HP! LŪDZU IZVEIDOJIET ŠO PRIEKŠ MANIS! Karti ielikšu parīt Edited August 27, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 šeit daudz kas iedvesmots no egira, man liekas ka vispārīgi varētu pajautāt puišiem tur vai drīkst pārtulkot viņu pamācības, neapšaubāmi kreditējot viņus pirmajā vietā. nesen es tur šo to palasīju, viņiem diezgan daudz noderīgu padomā kā vispār taisīt mapi, un kā uzlabot jau esošas. esmu čupiņu novilcis pēcākai offline izpētei, varu piedāvāt normālu tulkojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Pamācību kā rīkoties ar DECALS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhuks Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Varētu lūdzu ievietot pamācību kā taisīt BHop mapes kur visi tie kluči uz kuriem lec neiegrimst ūdenī, un, ja nokrīt no kāda no tiem klučiem, tad tevi atmet atpakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurens Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Hmmmmm.....Nesaprotu Vienu Lietu!!!!!Visas kartes iet...a kaa uztaisiju kadu lielaku karti taa ka uzspiezu F9 un meginu palaist mapi....cs atver bet nesak loadot speli..nu kjipa startet karti :ermm: Plzz paskaidro ka to var palaist!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TongPo Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Gribētu palūgt 2 pamācības: Kā mainīt objektu ģeometrisko izskatu, lauztas līnijas, apaļi bojekti, kā pagatavot mašīnu, helikopteru u.t.t. Kā izveidot kustīgus vai ar pogu apktivizējamus objektus, kustīgas durvis, lamatas u.t.t., kā arī vēlētos uzzināt, ka ar func_breakable sašaujot kasti, piemēram, var aktivizēt game_text noteiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ļoti vajag kā uztaisīt DeathRun... Kā vinus griest, nobrucinat, izlist prieska nospiezot pogu. Heelp Link to comment Share on other sites More sharing options...
siasuas Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Pamācību, kā uztaisīt šaujamo "lozmetēju" kuru iedarbina ar E un kuru var groziit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siasuas Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Pamācību, kā var ielikt kaadu muuziku mapē - jo ir mapes, kur;as skan kaukaadas dzismaz vislaik - gribetos zinaat kaa lai ieliek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Pamaaciibu kam domaati visi riiki kas redzami vhe augseejajaa dalaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 UPDATE: Tā kā ne es, ne Odiņš vairs veco CS sen nebakstam diez vai kādu pamācību rakstīsim. Time to move on! ? vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts