ExtraOrdinary Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Smiekliņš Izlasiju līdz tam, ka pūķis apēda to čalīti un tad sapratu ka ir jau lasīts, bet par delfīnu un dūri pierē arī varēja pasmiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 http://www.gign.lv/news/96 ;seit nestrādā links uz "rakstiņu". Tur bija unreāli labs teksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 http://www.gign.lv/news/96 ;seit nestrādā links uz "rakstiņu". Tur bija unreāli labs teksts. sataisīju linku. rusty - lola. Jau otro reizi man (nu labi šoreiz forumā) tiek iedotas manas dārgās tīņu problēmas un pateikts - eu izlasi, es atradu, baigi smieklīgi mans mīļākais joks ir "eu, šito spēli zinu". Lai gan tad kad rakstīju tās problēmas, mana humora izjūta vēl nebija tik forša kā tagad, pāris joki ir teju nepārspējami sanākuši pārlasu tās problēmas apmēram 1x gadā. Baigi jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 (edited) sataisīju linku. rusty - lola. Jau otro reizi man (nu labi šoreiz forumā) tiek iedotas manas dārgās tīņu problēmas un pateikts - eu izlasi, es atradu, baigi smieklīgi mans mīļākais joks ir "eu, šito spēli zinu". Lai gan tad kad rakstīju tās problēmas, mana humora izjūta vēl nebija tik forša kā tagad, pāris joki ir teju nepārspējami sanākuši pārlasu tās problēmas apmēram 1x gadā. Baigi jautri nuuu vinjas tev baigi populaaras sanakushas, jo es vinjas atradu draugos.lv links draugos.lv http://www.draugiem.lv/friend/?195722 ( vinjas dienasgramata) Edited January 6, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 aha, draugos. uz ko deram, ka bez atsauces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 mjā. man patika priekšpēdējais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 viņas ir kopētas tik daudz, ka man jau sen vienalga. kas man liekas smieklīgi laabaais!! iipashi tavi komenti.. šī komentāra autore pati nav ne kripatas inteliģentāka par problēmu māktajiem tīņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 nu tad lūk tas unreāli labais teksts http://www.gign.lv/tmpfaili/test/No_skolee...asgraamatas.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 uzraksti uz dažādu preču iepakojumiem: (drošvien būsiet jau lasījuši) Uz segas (ražota Taivānā) NELIETOT KĀ PATVĒRUMU NO VIESUĻVĒTRAS Uz spoguļa, kurš piestiprināts pie velosipēdista ķiveres (ASV) ATCERIES, OBJEKTI KURI REDZAMI SPOGULĪ PATIESĪBĀ IR AIZ MUGURAS Uz piena pudeles vāciņa PĒC ATVĒRŠANAS NEGRIEST AR DIBENU UZ AUGŠU Dažās valstīs uz Coca Colas pudelēm ATVERIET AR OTRU ROKU Uz fēna, kurš ražots firmā Sears NELIETOT MIEGĀ Uz ziepēm INSTRUKCIJA - LIETOJIET KĀ PARASTAS ZIEPES Uz deserta Tiramisu iepakojuma, veikalā BILLA (uzraksts uz iepakojuma dibena) NEAPGRIEZT AR DIBENU UZ AUGŠU Uz pudiņa Marks & Spencer PĒC UZSILDĪŠANAS PRODUKTS IR KARSTS Uz ķīniešu dekoratīvajām virtenēm IZMANTOŠANAI TIKAI TELPĀS VAI ĀRPUS TĀM Uz firmas Saintbury's ražota, arahisa iepakojuma UZMANĪBU - PRODUKTS SATUR RIEKSTUS Uz American Airlines riekstiņu iepakojuma INSTRUKCIJA - ATVERIET IEPAKOJUMU, APĒDIET RIEKSTUS Uz Zviedrijā ražota elektriskā motorzāģa NEMĒĢINIET APTURĒT MOTORZĀĢI AR ROKĀM VAI GENITĀLIJĀM Uz bērnu Supermena kostīma PAT AR ŠITO KOSTĪMU TU NEVARĒSI LIDOT Viesnīcā uz peldcepurītes TIKAI VIENAI GALVAI Uz firmas Rowenta gludekļa iepakojuma NEGLUDINIET DRĒBES UZ ĶERMEŅA Uz bērniem domāta sīrupa pret klepu PĒC LIETOŠANAS NEVADĪT AUTOMAŠĪNU UN DARBAGALDUS Uz firmas Nytol miegazāļu iepakojuma BRĪDINĀJUMS - VARIET SAJUST MIEGAINĪBU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 jau kuro reizi paceļ šo tēmu, kuro reizi pārlasu, bet visu laiku ir jāzviedz p.s. par delfīnu un spuru labākais Viss labais naak atpaklaj Par tiem 20santiimiem, nebiju lasijis, kaut kaa buushu palaids garaam. Nobeigumaa patika Pareizi ir, džekam 27 gados jau pašam jāsāk mācīties pelnīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 man liekas kad daudzi no tiem tekstiem ir sacereeti nahaljaavu! Vnk nereaali liekas kur taa var buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 man liekas kad daudzi no tiem tekstiem ir sacereeti nahaljaavu! Vnk nereaali liekas kur taa var buut! vispaar tajos draugiem.lv ir veseli 2 komentaari (no dailjaa dzimuma paarstaaveem), kas tieshaam klaji tic taas plagjiaates neparasti augstajam intelekta un izdomas liimenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Aprēcos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 tā 16gadīgā malacīte draugos izdzēsusi to dienasgrāmatas ierakstu. Viens tik palicis, kur viņa jautā "kāpēc krokses savāc foršos džekus?". Palasīju komentus līdz man apnika acīs krītošā atsaldētība Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 man liekas kad daudzi no tiem tekstiem ir sacereeti nahaljaavu! Vnk nereaali liekas kur taa var buut! tad tur ir jābūt TĀDAI izdomai! BTW: kādreiz oriģinālus lasijām visos tajos žurnālos - bija vismaz kaut kas ko darīt garlaicīgajās stundās Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 macho, neesi domājis uztaisīt turpinājumus? P.S. Es iegriezu sev ar nazi visa stilba garumaa jo aizmirsu par nazi un gribeeju aizdziit prom skudras kas liida pa kaaju uz augshu. (ah liidziigi kaa es aizmirsu rokaas motorzaagji un saaku sist mushas uz drauga somas) Juutos nelaimiiga jo mans izskats tika sakropljots (soma gan tika cauri ar vieglu izbiili) pwnz -edit- Kāds nevar iedot linku uz to šitu par izvarošanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Shito apmeram pirms gada atradu ari viena webaa. Vislabak patika sitie: Es atkaartoti teicu: nee, bet vinsh neklausiijaas. Es skreeju pie durviim (vinsh skreeja pie loga, es skreeju pie kreesla, vinsh pie galda.... ). Bet notika kaut kas shausmiigs (vinju apeeda puukjis!!! Saakshu visu no saakuma (ne taa kaa citi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 macho, neesi domājis uztaisīt turpinājumus? P.S. pwnz -edit- Kāds nevar iedot linku uz to šitu par izvarošanu? kā būtu ar otro un trešo daļu? un links ir Izvaroshana.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 kā būtu ar otro un trešo daļu? Nu es gan vairāk biju domājis ceturto, piekto utt. daļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Nu es gan vairāk biju domājis ceturto, piekto utt. daļas nē, viss labākais jau ir uzrakstīts. Visas Labas, manas, sīrupi un puffi izlasīti. Vairs nav ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nē, viss labākais jau ir uzrakstīts. Visas Labas, manas, sīrupi un puffi izlasīti. Vairs nav ko. mana un laba vaitad vēl eksistē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nē, kāpēc lai tev rastos aizdomas par to vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 no moby linka teikums : Tam Cibiņam gan neveicās, nosprāga lohs, tā arī neredzējis ne seksu, ne [censored]. ei nost teikums spaarda vareetu meigjinaat taisiit vel kol iidzigu, bet paliidzetu macho ar jaunam idejam pa cik Mana, Laba vairs nav ( ja nemaldos) un ar vienu puff nepietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Es esu sīrupu redzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 pašā sīrupā maliekas nekas dižs nav, bet var ieiet viņu mājaslapas forumā, tur šitādu stāstiņu netrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now