karlitosss Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 Infusion - izteica priekslikumu ka nevajag piipeet Canabis, bet vajag nodarboties ar kiimijaam un veidot neizprotamus instrumentus ar biistamaam sastaavdaljaam un peectam meeginaat to piipeet.. Bull-shit....Snabis galvenaa sastaavdalja ir Krievijaa.. Es gribeeju te nedaudz patopiit juus , un pateikt dazus iemeslus ka tas nav nemaz tik slikti dazreiz uzpiipeet!!P.s. smeekeshana nodara nopietnu launumu veseliibai un es nekaadaa zinjaa nekuudu kaadu uzpiipeet un vispaar iepriekseejo teikumu juus neesat redzeejushi.... Dazi punkti par Canadian green, 1)nav atskiriiba ko piipee taapat tas ir negatiivi, tikai citreiz piipeeshana rada prieku (tabaka, marihuaana - no matter, viss tipa bad)tipa... 2)alkohols arii ir negatiivs, bet kaapeec legaals? Tas arii kaitee , tad kaapeec aizliekt Canabis...? 3)citaas valstiis canabis ir legaals, tad kaapeec paareejaas valstis ir tik ljoti pret, ar ko Latvija ir sliktaaka par Sweici un veel daziem izneemumiem..Es domaaju ka ne ar ko... 4)Canabis saak pielietot mediciinaa dazaas valstiis, bet Latvijaa mediciina attistaas leenaak nekaa citur, taa kaa neceriet!!! Sie ir tikai paaris argumenti kaapeec canabis ir tik pat bad cik tabaka un alkohols.... Turpinaajums varbuut sekos..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 izraisa atminjas zudumus , rodas atkariiba mums to vari nestaastiit , taapat visi ir informeeti un shitais topic suxxx haard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=11&t=1055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 tu tiešām esi dzimis 1983. gadā? tad jau tev ir 20 un drīz būs 21 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 20, 2004 Author Report Share Posted February 20, 2004 Infusion , ko ta tu pipee taadu kad tev atminas truukums? Nevajag caur snabi vilkt!!! Un vispaar topiks bija par to kaapeec vajag legalizeet canabis nevis kaadas sekas!!!Kaa jau pats teici visi to zina un es vienkaarshi uzrakstiiju saliidzinaajumus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 20, 2004 Author Report Share Posted February 20, 2004 Jaa krish tieshaam un tieshaam driiz buss!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osh Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Hmmm.... Infusion, vai, tavupraat, 13 gadu vecumaa piipeet zaali ir normaali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 karlitoss, btw es tagad skatos un briinos, mozh deelj ka tagad juutos nekaads, bet tavs avatars atgaadina, ka kautkur esi redzeets...zvejniekciems...20.februaaris...flip flop... neko neizsaka? Ja nee tad sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 21, 2004 Author Report Share Posted February 21, 2004 surrounder tieshi taa es tur biju un normaali notuseejos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 o pilnigii piekriitu osha jautaajumam taa jau izskataas ka surrounder tur arii bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Infusion , ko ta tu pipee taadu kad tev atminas truukums? Nevajag caur snabi vilkt!!! Un vispaar topiks bija par to kaapeec vajag legalizeet canabis nevis kaadas sekas!!!Kaa jau pats teici visi to zina un es vienkaarshi uzrakstiiju saliidzinaajumus!!! vai tu tieshaam esi ? es domaaju ka zaali * NEVAJAG * piipeet , labaak pudeles triku idiotus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 ^ | | tas biju es Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 man liekas tev labaak vispaar neko nepiipeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 v2 ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 kas vispar shii par sadalju??? ko juus te pippejat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 jaa Surrounder pilniibaa tev piekriitu, ka tusinjsh Zveiniekciemaa, kaa arii v2 ieruleeja, cerams shaadi tusinji buus biezhaak un karlitosss mani biezhaak par taadiem informees Zheel ka uz seshiem no riita tauta saaka izkliist man veel tusinjsh bija tikai kulminaacijas tuvumaa P.S. karlitosss ienes Resnajam manu maku plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 22, 2004 Author Report Share Posted February 22, 2004 Meeginaashu pa to maku kaut ko izdomaat!!! Es tev mos Riigaa ienesiishu!!!V2 ruulz , bet nevajag biezhi!!!Kruts tusinsh jaagaida Slockenbeka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Pulkvedi buutu labaak pastaastiijis par savu pieredzi ar zaljo nevis te dirs** bezprigjelii P.S I'm back Piis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 karlitoss kas tas par tusinju 13. martaa Tukumaa ? kad Slockenbeka tusinjsh ? P.S atnaac pa nedeelju ciemos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Jāgaida Ownage, kad viņš piegriezīs šito bezpriģelu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Kaads bezpredels, viss ok... P.S. Ap 6 toch bij bishku pa agru, it seviski kad naacaas seedeet autobusaa un liimeeties, smeereties pa miiksto benjkji, kameer apkaarteejie tik blenzh un briinaas, sak kas ta tiem jaunieshiem noticis, acis kubaa, zhokli izbiidiijushies uz priekshu un trekteree tik mineraaliiti. Patiikamaakais paarsteigums protams bij sestdien no riita kad 2 v2 veel hvz no kurienas atradaas seezhot riigaa un trektereejot fantinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osh Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 kas vispar shii par sadalju??? ko juus te pippejat? Chesterfield lights un neko citu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 23, 2004 Author Report Share Posted February 23, 2004 Gordons paliek nikns jaameegina paarcelties citaa sadaljaa, sorr ka iebraucu tavaa laucinjaa!!! Surrounder vajag sarunaat mashiinu ar draugiem tad buus OK!!!Es pats biju shoferiits, nebija diez ko labi kad paareejie guleeja un es braucu , bet taadi ir tie riiti peec saada veida tusinjiem!!! Pulkvedis - Slockenbeka diemzeel paarcelta!!!Taa es tiku informeets un taadeelj es arii biju Zvejniekciemaa, savaadaak buutu cieties liidz 13.... Kaads nezin kuraa sadaljaa gignaa var runaat par tusinjiem... bez probleemaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Par tusinjiem nezinu. bet tu mozh vari taisiit jaunu topicu bet nu tas nav vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitosss Posted February 23, 2004 Author Report Share Posted February 23, 2004 Mos sadaljaa "Pasaakumi" var par tusinjiem apspriesties vai tur tikai GIGN TEAM apsriede.. Intereseanti buutu to uzzinaat, mos arri var kaadu foto iesuutiit no kaada tusa!! Sis jautaajums adreseets GIGNAM........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now