JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Kur tad tu dziivo Jimmy VArbuut saakam iesildiities pie tevim, tad turpinaam pie maniim uz vairogu ielas, bet pie manis nesanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) nebuus ugunskura - sax. nevarees noraudziities, kaa ali cep vistu/desinjas/whatever :/ itkaa taa 5diena ir briiva, samekleeshu benaara konta nr un paarskaitiishu p.s. riikoju 2 votes: 1. kas veelas mani tusaa redzeet? 2. kas man tusaa veelas iedot pa shtangu? Edited November 30, 2006 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 nebuus ugunskura - sax. nevarees noraudziities, kaa ali cep vistu/desinjas/whatever :/ itkaa taa 5diena ir briiva, samekleeshu benaara konta nr un paarskaitiishu p.s. riikoju 2 votes: 1. kas veelas mani tusaa redzeet? 2. kas man tusaa veelas iedot pa shtangu? bez DuH nekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 nebuus ugunskura - sax. nevarees noraudziities, kaa ali cep vistu/desinjas/whatever :/ itkaa taa 5diena ir briiva, samekleeshu benaara konta nr un paarskaitiishu p.s. riikoju 2 votes: 1. kas veelas mani tusaa redzeet? 2. kas man tusaa veelas iedot pa shtangu? Hmmm man ir mangaalis, karoche uguns buus Es tevi nesitishu un uz tusu gribeetu redzeet (gribaas redzeet, to kuru visi gribees...) Just kidding Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 *birstoshu moneetu skanja aizkadraa* Konduktora balss: "biljetiiti, luudzu, kam biljetiiti?" nu, tipa paarskaitiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 tas man dikti tuvu Ja izdomāšu braukt, apsolies ar mani šnabi dzert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Luudzu kads attaisat topic - pasakuma dalibnieki !!! A to cilveeki makssa un sarakstaa nepardaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Ja izdomāšu braukt, apsolies ar mani šnabi dzert? ok surr sarunaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Luudzu kads attaisat topic - pasakuma dalibnieki !!! A to cilveeki makssa un sarakstaa nepardaas Benchik naudu vareeshu iedot kad buushu pie tevis jo tagad nav ne santiima Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Benchik naudu vareeshu iedot kad buushu pie tevis jo tagad nav ne santiima Mle man jau baigi nepatiik, shitie veelie maksataaji Bet tu it kaa zinama seja, sarunaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Mle man jau baigi nepatiik, shitie veelie maksataaji Bet tu it kaa zinama seja, sarunaats senkjuu man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 A es esmu gaiidiits viesis / kaads grib mani redzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 A es esmu gaiidiits viesis / kaads grib mani redzeet? A tu negribi nevienu no gign redzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 *daliibnieku topics atveerts, pirmais pousts paediteets (dalibniekus liec tu, bencik)* es solos, ka par visiem spekiem centishos tikt. vot butu forshi, ja varetu uz otro dienu ierasties, ja tas vispar notiks 2+ dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Taa ir pavisam cita lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 es solos, ka par visiem spekiem centishos tikt. vot butu forshi, ja varetu uz otro dienu ierasties, ja tas vispar notiks 2+ dienas. man tā pati epopeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Bencik ka tik tava māja neizskatās pectam līdzīgi kā metalikas klipā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Bencik ka tik tava māja neizskatās pectam līdzīgi kā metalikas klipā Es jau teicu, ko tad ar jums izdariishu EDD pfu nu tad vienreiz, paldies Mees varetu saakt tuseeties 5dienas vakaraa, un 6dienas vakaraa veel kadi 30-40 cilveeki naks kaat(meitenes arii buss dikti daudz:), nodot 6dienas vakaru un 7diena, jau mieriigi celties(ja kaads atluuzt), kaut ko uzeest, iedzert uzpipeet un doties majup izguleeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 ev a kuraa datumaa 15 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Es jau teicu, ko tad ar jums izdariishu nemiiz draugs.. gan jau buus kaartiigi viss.. bik tik mosh trepes appuutiis, druscinj aiz diivaana.. uz vannasistabas durviim protams.. aa vel logjiski ka vareetu pameetaaties ar tomaatiem.. hmm jaatceras, ko vel esam darijushi pie tevis maajaas? aa gultas piechuraas logjiski.. gan jau akal kaadu mashiinu velkot egliites aplauziis.. pag.. nenaaks vairs nekas labs praataa edit: da lol.. aizmirsu paarlogoties <c> free Edited November 30, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Karoce 2vas vietas zinu, bet vel nav sanacis piezvanit. viea necela - tora izrubits. Karoce Vieta Nr.1 - atrodas preti plavnieku maksimai. pirts un baseins un vel visada izklaide. tel. 2958945 Vieta Nr.2 (uber reala tipa esot) - atrodas uz darzciema ielas pie energo tikliem (slavu aplids, plavnieki). Pirts, liels baseins, banketu zale, sporta zale (basketbola). tel. 29481317 (nadezda). Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Mees varetu saakt tuseeties 5dienas vakaraa, un 6dienas vakaraa veel kadi 30-40 cilveeki naks kaat(meitenes arii buss dikti daudz:), nodot 6dienas vakaru un 7diena, jau mieriigi celties(ja kaads atluuzt), kaut ko uzeest, iedzert uzpipeet un doties majup izguleeties kas tie par maģiskiem 30-40 cilvēkiem? man kaut kā nevelk tur 2 dienas pavadīt, labāk aizbraukt vienu vakaru piedzerties un doties mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 kas tie par maģiskiem 30-40 cilvēkiem? man kaut kā nevelk tur 2 dienas pavadīt, labāk aizbraukt vienu vakaru piedzerties un doties mājās. Tu vel nebusi laga atgajis nakamaja diena, akd skat - sak pa durvim meitenes birt ieksa un vel tusetaji - visi zalji - un visi grib ar tevi sadzert .... logiski, nekas cits neatliek, ka turpinat mociet benciku ar savu viesmilibu! beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Karoce 2vas vietas zinu, bet vel nav sanacis piezvanit. viea necela - tora izrubits. Karoce Vieta Nr.1 - atrodas preti plavnieku maksimai. pirts un baseins un vel visada izklaide. tel. 2958945 Vieta Nr.2 (uber reala tipa esot) - atrodas uz darzciema ielas pie energo tikliem (slavu aplids, plavnieki). Pirts, liels baseins, banketu zale, sporta zale (basketbola). tel. 29481317 (nadezda). Beefy nu vo...Es esmu par to #2 shitu... Ka ne kaa b-bols rlz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 kas tie par maģiskiem 30-40 cilvēkiem? man kaut kā nevelk tur 2 dienas pavadīt, labāk aizbraukt vienu vakaru piedzerties un doties mājās. Macho tapeec jau arii es piedavaaju, tie kuri grib vienu vakaru tuseet luudzu, 5dienas vakars gign tuss, tie kas grib patuseet veel- ludzu 6dien Bencik house party Tu varesi iet uz majaam laapiit pohmeli, a cits paliks iedzert veel vien dien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now