WolfBlade Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 (edited) Man vairāk smiekli nāca par kādu čali, kas normālā tirtelī, tā "nemanāmi" mēģināja vienu no "Paina beibēm" nokoļīt. Vēlāk ar nedalītu pārsteigumu uzzināju, ka tas esot bijis WolfBlade Neko tādu neaceros. Un ja neaceros tātad nav bijis. UN ja arī bija tad nemanāmi tas noteikti nebija Jo pielējies es biju tā ka nemetās. brīnums vispār kā lidz savai mašinai tiku. p.s. beef pastāsti sīkāk pa tiem 10Ls Edited December 17, 2006 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Neko tādu neaceros. Un ja neaceros tātad nav bijis. UN ja arī bija tad nemanāmi tas noteikti nebija Jo pielējies es biju tā ka nemetās. brīnums vispār kā lidz savai mašinai tiku. p.s. beef pastāsti sīkāk pa tiem 10Ls Kadiem 10Ls? Pasaki hanzabankas kontu - dabusi atpakal! Mes ar kaut ko (mader) gajam uz kaut kurieni nopirkt kaut kadu zitainu energjijas dzerienu.. kamer aizgajam un atnacam tu jau biji nozudis! ka patika garas salas? Edd- thnx par padomu! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 beefy vinjas bija izteikti.. hmm.. "alkoholiskas".. bet bija labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Es tikai gribu pateikt ka man neizdevas sadzert ar diezgan daudziem cilvekiem tapec noteikti jataisa VEL VIENS tuss! Vienigais kuram tas laikam izdevas (sadzert ar visiem) bija doktors Pains beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Starp citu vakaraa Jimbuga zvaniija, un lamajas, kad mees pidarasi, idioti, kad vinju esam nokrasojushi Vins gribeja zinaat ar ko mees vinju esam kraasojushi, kad nevar dabuut nost, un veel vins teica, kad vinju laizhot valja no darba, jo ar taadu seju stradaat nevar Un pa to laiku kameer vins man te staastiija, vinju veel trolejbuss apshlakstiija, par ko es veel vienu bled dabuuju dzirdeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Macho, es tevi redzu ! Ieliec bildes un video, tur bija labi kadri. Aaa un ar kaa kameru Diversants filmeeja ? To arii vajag ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 (edited) Vnk nenoturejos neielikt manu makslas darbu, nu vnk rulezz Te veel nav vislabaak redzams, es ar macho aparaatu sabildeeju no priekshas, tur arii redzams, kad uz pieres rakstiits Bencik Edited December 17, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 juu video vaidzeetu redzeet.. OFIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Vnk nenoturejos neielikt manu makslas darbu, nu vnk rulezz Te veel nav vislabaak redzams, es ar macho aparaatu sabildeeju no priekshas, tur arii redzams, kad uz pieres rakstiits Bencik very funny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 (edited) Te buus veel Ha ha rekaa viss vienkaarshi tapa Edited December 17, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Te buus veel Ha ha rekaa viss vienkaarshi tapa a tev tas liekas smieklīgi bĻadj ? man gan nē - tas ir debīli ... piem man un Jimbugai - mums piem bija uz darbu vēl next day jāiet ... debīli jūs esat ar savu zīmēšanu, nekas cits te nav piebilstams. Gandrīz gribas pateikt kā PEINAM - atriebība būs salda! pārējais viss bija OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 a tev tas liekas smieklīgi bĻadj ? man gan nē - tas ir debīli ... piem man un Jimbugai - mums piem bija uz darbu vēl next day jāiet ... debīli jūs esat ar savu zīmēšanu, nekas cits te nav piebilstams. Gandrīz gribas pateikt kā PEINAM - atriebība būs salda! pārējais viss bija OK. Chill man, chill ja tevi izkastreetu, vot tad nebuutu smuki,es nerubiiju par ko visi taa streso... Viss kas tika sazimeets tika nomazgaats, nu pizdec vnk naave ir klaat pasaules gals, neee ko mees dariisim, mees mirsim , nee flomasteri naak uzbrukumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 emm mby macho var ielikt ari savas bildes un kam bij videokameras ielikt weba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Chill man, chill ja tevi izkastreetu, vot tad nebuutu smuki,es nerubiiju par ko visi taa streso... Viss kas tika sazimeets tika nomazgaats, nu pizdec vnk naave ir klaat pasaules gals, neee ko mees dariisim, mees mirsim , nee flomasteri naak uzbrukumaa ja tev tas liekas forši , tad ņem un apzīmē sevi! Man tas nemaz neliekas forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ja tev tas liekas forši , tad ņem un apzīmē sevi! Man tas nemaz neliekas forši. Nu kamoon veciit chill, ja mani kaads apzimeetu es tikai pasmietos par sevi, kur taa es buutu atluzis Un vispaar tu varetu justies tizlaak, ja visi buutu nokrasoti un tevi vienu atstaatu, tas tikai noziimetu, kad par tevi pofig visiem, tu varetu tur nebuut, bet ja tevi aiztiek tas nozimee, kad viss ir kartibaa Es tev varu pateikt, jaa es to daru un man patiik, bet es to nedaru ar cilvekiem, kas no noguruma aizgaajushi guleet, bet gan ar cilvekiem, kas aplejushies un atluuzt p.s. Apsolu, kad tevi nekad... nekad nekraasoshu ar flomasteri(shoreiz es arii to nedariiju), es tikai bildeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 redboot kaa gaaja pa hackeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 citeju benciku "noziimetu, kad par tevi pofig visiem, tu varetu tur nebuut, bet ja tevi aiztiek tas nozimee, kad viss ir kartibaa". Benicik, ko tu domaji ar to aiztiksanu? Kamera mana - sis tas smiekliigs tur tiesam ir uzfilmets - piemeram - jimbugas saruna ar sefu vai ko tur no rita.... Karoce, meginasu pec iespejas atrak ielikt, bet tur bisku cakars un janoper wirefire vadins! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 citeju benciku "noziimetu, kad par tevi pofig visiem, tu varetu tur nebuut, bet ja tevi aiztiek tas nozimee, kad viss ir kartibaa". Benicik, ko tu domaji ar to aiztiksanu? Kamera mana - sis tas smiekliigs tur tiesam ir uzfilmets - piemeram - jimbugas saruna ar sefu vai ko tur no rita.... Karoce, meginasu pec iespejas atrak ielikt, bet tur bisku cakars un janoper wirefire vadins! Beefy nu pacenties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Jimbuga feat suns un citas bildes. Nekā tāda pārāk interesanta. Bet nu Jimbuga ar suni gan ierullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Jimbuga feat suns un citas bildes. Nekā tāda pārāk interesanta. Bet nu Jimbuga ar suni gan ierullē Nu bļēēē džimmij Tās bildes ir ideālas ar suni! Vispār nākamo tusu varētu rīkot pie kalna, pēc kādiem pāris mēnešiem, kad sniegs būs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Hmmm... macho tas nav visas bildes Es toch atceros, kad bija vairaak bilzhuku, kaut vai denja-mikimaus, toch bija sabildets, un veel hivemind action arii bija iebildeets, te kaut kas toch truukst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Vislabaakais bija Hive un Gludeklis pljavaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 (edited) Taa Pain tavs flash ir pie maniim tiko atradu. kompii aizmuguree bija iesparausts, tikai nah aizmuguree, man priekshaa veel 2 porti ir Un pain arii pults tavam projektoram ir pie maniim Chiibas worma veel nav atradushaas Edited December 18, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Hmmm... macho tas nav visas bildes Es toch atceros, kad bija vairaak bilzhuku, kaut vai denja-mikimaus, toch bija sabildets, un veel hivemind action arii bija iebildeets, te kaut kas toch truukst... man uz fočuka vairāk nekā nebija. moš tas bija kāda cita fočuks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Džimbuga pats tur tās rokas tā lika vai kāds palīdzēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now