FreeLancer Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 vo vo sheit tas pats... velkas ar atrumu 2kb/s lai gan nets ir MITS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 pievienošos raudošajam baram un man a nežēlīgi lēni nāk tās fucking bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Bildes īstenībā ir vnk uz bui dui fočētas, un steriem vienādas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Pasākums bija labs. Paldies tiem kas aprakstīja , tas tikai parādīja jūsu augsto attīstības līmeni ... pareizāk sakot , jūsu zemo IQ līmeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 nevar tās bildes vilkt no GIGN servera, nevis super ātrumā no DuH`a piedāvāta hosta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 kur bija iespēja, tur ieliku. gignā es ielikt nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) kur bija iespēja, tur ieliku. gignā es ielikt nevaru. ieliec kkur citur te tak nospragt var kamer sagaida pasaki kadu hub kuraa tu esi Edited December 16, 2006 by Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 kr4 beidzot esmu izguleejies un pokeri kaadam laikam buushu atspeeleejies D "ko reec blja" by jeremy => kr4 vajag aaatraaak movie uztaisiit jo nu no riita veel tika diezgan reexanas safimeets kr4 jautri lab benaar es pie tevis tgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Aaaa, bljadj, tikko pamodos Juutos pat tiiri normaali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Aaaa, bljadj, tikko pamodos Juutos pat tiiri normaali. aizej nopeerc sev kautko garshiigu @ Pain Edited December 16, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 aizej nopeerc sev kautko garshiigu @ Pain MUAQHAHAHA! Es biju savacis ap 30 sanjiem jau no paina! Tas prikols bija LABAAIS! Zel, ka pakasu to naudinu kaut kam deribas.. laikam maderam vai ari kadam citam! Beefy P.S. WOLFBLADE - Es ceru, ka tu neatceries, bet es no tevis aiznemos 10Ls! ;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 beefi labi ka atgaadinaaji D katraa iznjaa mees arii shvakar jau turpinam pokeri raut <c> MadeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Lol es pamodos mašīnā 10 no rīta Apzīmēts netiku BEEF pa 10Ls neko nezinu vai neaceros zinu tikai ka es adevu tev savāktos paina 0.13Ls Kopumā bija forši, galvanais ka muterīte atrada sev bariņu ar domu biedriem un mentus neizsauca. Kārtējo reizi nonācu pie secinājuma ka alu ar tekilu nav labi dzert kopā 3 Painta beibes arī bija labās intresanti bija skatīties kā daš labs mēģina visas 3 nokolīt, bet nekas nesanāk Ja kauko vel labu acerēšos tad uzrakstīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 pasaakums bija izdevies - ja vien nebuutu pamodies mazliet apkjeepaats. labi, ka vareeju doties maajaas ar mashiinu, un labi, ka maajaas atradaas acetons. bet smiekliigaakais ir tas, ka es to flomiiti notiiriju, bet spite no sava stulbuma tik viegli netiks valjaa () prieks, ka beidzot tiku valjaa no savas siicenes kokchiks: shnjabis - 1/8 burkas dzhins - 1/8 burkas shampis - 1/8 burkas melnais suuds (kraasai), kas laikam bija moka - 1/8 burkas aabolu sula - 1/2 burkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 pasaakums bija izdevies - ja vien nebuutu pamodies mazliet apkjeepaats. labi, ka vareeju doties maajaas ar mashiinu, un labi, ka maajaas atradaas acetons. bet smiekliigaakais ir tas, ka es to flomiiti notiiriju, bet spite no sava stulbuma tik viegli netiks valjaa () prieks, ka beidzot tiku valjaa no savas siicenes kokchiks: shnjabis - 1/8 burkas dzhins - 1/8 burkas shampis - 1/8 burkas melnais suuds (kraasai), kas laikam bija moka - 1/8 burkas aabolu sula - 1/2 burkas Kokchiks pwned es tagad pats taadu meginu uzmeikot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Bija jautri P.S. Taaks esu atklaajusi, ka wormija baseina chiibas ir aizmirsushaas. Bencik, ja redzi atliec kaukur. Tnx. labi, ka biksiites neaizmirsi p.s. tikko tiku pie kompja, skatos taa saspamots, ka man nav vairs, ko teikt, vieniigais, ko varu pateikt ir - ATKAARTOT! jaa un kaads no gignieshiem vareetu uzlikt duha bildes uz gign servera, vismaz vareetu tad shodien vinjas redzeet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 oooo! shodien juutos jau daudz maz normaali! p.s. spied te (duha rars) EDIT: klau, bencik, mans flash gadiijumaa arii pie tevis nepalika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 (edited) labriiit beidzot esmu maajaas, ejot dushaa pamaniju, ka man arii uz muguras saule uzziimeeta p.s. pirms paaris min pamodos Edited December 17, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 eiet dirst. man i5r ahuenas pohas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 njaa benaar shdien tev vinjas to4 vareetu buut jo kad jau 4os aizgaaju tu jau taaads brashi skjiibs izskatiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Pain apskatiishos flash, bet nemaniiju, taas chiibas arii nemaniju it kaa Par taam pohaam es nerakstiiju deadalive tikai izmantoja manu kontu, lai par mani pasmietos Pats tikai tiko atgriezos majaas, nakamo nakti arii nodevaam, no riita veel sanaca no majaam pazust, tiko atbraucu jasaak atkal kartot Karoch... Let's do that again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 nu tad jautaajums par flashu tiek nodots taalaak duham, jo vinjsh bija tas, kam vinju uzticeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 3 Painta beibes arī bija labās intresanti bija skatīties kā daš labs mēģina visas 3 nokolīt, bet nekas nesanāk Ja kauko vel labu acerēšos tad uzrakstīšu Man vairāk smiekli nāca par kādu čali, kas normālā tirtelī, tā "nemanāmi" mēģināja vienu no "Paina beibēm" nokoļīt. Vēlāk ar nedalītu pārsteigumu uzzināju, ka tas esot bijis WolfBlade Sharingan Es tevi redzēju? Neatceros galīgi. Hainy, es nebiju kluss, es šoreiz nebiju maksimāli aizlējis mūli, tāpēc es gluži vienkārši biju salīdzinoši normāls. cilveek, ja tu gribi kādam uzbraukt, tad pacenties to izdarīt tā, lai neizklausītos pēc absolūta "retard"a. Kopumā kaut kāda dīvaina sajūta, ka kaut kas nebija tā kā vajag. Ā, jā, te viens minēja, ka nebija neviena kretīna Tā persona laikam hivuci nepazīst Es nevaru vien beigt apbrīnot viņa bezkaunību un tizlo degunu. un tā apzīmēšana arī sāk besīt. Ok, vienreiz bija smieklīgi, bet tagad jau vienkārši tizli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 (edited) he he macho kuuls pacans tikai sava kompanija kaut kada tuseja un prosta parejiem taada abida jo macho ta tikai viens! Wormam ari tadi jocinji he he... bet nevaru saprast, vai vins jau atbrauca pali vai ari tads ir vienmer! Lai nu ka - par to apzimesanu mums ir vel labaks nofilmets, kur jimbuga vinekarshi tiek apdirsts 5 klases dzeku stila... diezgan tizli bet loti smiekligi! Jimby, driikst to video te iemest vai tu apvainosies? Mazliet bedajos, ka tikai tagad atklaju, ka tas kafijas kaut kas tur jajauc kopa ar pienu.. tik namiigs kokteilis! (paldies deadalive par padomu) Karoce - es jau planoju nakamo tusinu ta ka gatavojaties! Ko sakat par aprili kaut kaadu? Varetu saukties gign meet spring burzins! Beefy Edited December 17, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 abi bija samērā mierīgi. macho neaizlēja mūli bet kaut ko intīmā gaisotnē runāja ar peinu un viņa meitenēm (peins gan gulēja kādu laiciņu). Btw, liels paldies viņām un madball. un krišam worms nešķaidījās ar alu un vispār uzvedās diezgan mierīgi un civilizēti. nu "kuļturno posideļi" saucās a varbūt vienkārši alus bija par maz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now