blade Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Nupat ar ierados maajas. Tuss vienkaarshi pa pirmo! Paldies visiem, ceru ka kaadreiz varees ko liidzigu atkaartot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) kAROCHE PARTY vnk pwned,es tiko griidas pabeidzu mazgaat :D Denja tikai tagad pamaniija, kad vinjam arii visa mugura ir nokraasota un vedeers(mikimaus bija vnk lol). Aizgaaju guleet veel 3 pilnigi paali (beefy,mader un jimmy mauca poker uz naudu), kad piecelos biju jau atstaats viens. Barclay atbrauca pakal mashinai tiko Atraak lai macho ieliek bildes, es ar vinja fochuku taadas bildiites sataisiiju, varees redzeet visus pwned by gign feisus Karoch pie maniim party turpinaas Gan jau vel kaut ko tadu uzmeikosim Edited December 16, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Karoch pie maniim party turpinaas Gan jau vel kaut ko tadu uzmeikosim cerams, cerams, vismaz meegjinaashu uz to tikt! ps. cilveek tu gan esi aprobezhots pidinjsh, es labraat tevi kaadreiz satiktu dziive Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 oj cilveeks mēs vakar tieši pa tevi runājām un secinājām, ka hujova, kad tu nēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Duh mle man tas rar fails nevelkaas Bet bildes labas, it sevishki tie upuri rulle Vo vo vakar par cilveeku runajaam un nospriedaam ar kaut ko kopa, kad vins ir kercham tikai lidz kaajstarpei, karoche atrubit vinju pat varetu meginaat ar pim..., ja nesanaaks tad ar kreiso akji uz leju un knockout Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Bildes rarā ceru, ka ātrums būs ok. pein - kokteiļa recepti, bļa! edits - bildes nevilkās, jo es tās aploudoju, ākst Edited December 16, 2006 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Bildes rarā ceru, ka ātrums būs ok. pein - kokteiļa recepti, bļa! edits - bildes nevilkās, jo es tās aploudoju, ākst Piedod man acis veel neraada bildes dabuuju Megarofl mana muteriite arii ir bildee vineaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Un man likaas ka tu esi resnaaks Bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 ooo, mēs ar tavu mucīti normāli klačiņu uzsitām. mierinājām, tā teikt p.s. atejā ūdeni nesalauza atkal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 gribeeju tik jautaat : pein tu taads ikdienaa izskaties jeb tik taa pa prikolu shovakar lai ir par ko pasmieties sataisiijies un sageerbies? ja taads vislaik essi tad gl , ka izciet sabiedriibas lomu kaa klauns ;DDD gribeeju tik jautaat: tu taa pa prikolu forumaa idiotu teelo? vai arii ikdienaa taads esi? ja ikdienaa taads esi, tad man tieshaam ir zheel tavas maates un tevi (lai gan tev to nesaprast, jo daunji jau neapzinaas savu daunismu) p.s. a nee, man tavas maates nav zheel, jo pati vainiiga, ka gruutnieciibas laikaa lietoja narkotikas p.p.s. saraksts, ar cilveekiem, ko veelos redzeet mirushus, ir papildinaats (nejau ar cilveeku, jo vinja deelj es pildspalvu neteereeshu) EDIT: p.p.p.s. aizmirsu ielikt bildes no cilveeka dzemdiibaam. spied te te, ja tev ir stipri nervi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 ja pasakums bija labs... bet denja bija vislabakais.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) diveranst, kas i ? ko aizbrauci ?? eeeee..taa nu izdomaaja vilkt bauskjinieki uz maaaju pusim es tik pievienojos! bet denja!!!!! LOOOL tas bija kadrs kura deelj man likaas ka es no smiekliem nolikshu kjellli!! peec kaa visnh izskatijas un ta miiliiga seja apzimeta ar laaciisiem utt un vispaar tusinsh bija ideaalus.... taa ka paldies riikotaajiem! Edited December 16, 2006 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Nafig man arī mugura ir aprakstīta? Pasākums bija foršs, gaidu, kad bildes būs novilkušās Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Bled kuces kursh mani aprakstija es tak teicu ka man jaait uz darbu. Bencik es paarguleeju ar suni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Bled kuces kursh mani aprakstija es tak teicu ka man jaait uz darbu. Bencik es paarguleeju ar suni Pidars!!!!! kaa tu vareji ar manu sunii Nekas Jimmy sagaidiisim Macho bildes, vot tur ar tevu un suni ir provocejoshas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 denja atkal bija savā elementā, jo ejot viņu apzīmēt iekāpu kautkādā šķidrumā pie gultas kurā viņs gulēja ! Bet vislabāk man patika, ka jimbuga aizdomājās par sunīti un sniedza arī viņam kādu prieciņu, jo pēc tam suns izskatījās tik apmierināts un laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Tattad, kas pie maniim ir aizmirsts... Pain pie maniim ir pults projektoram Dyversant tava rokas spraadze arii ir pie maniim Kaut kaada shalle arii nepazistama ir palikusi Zheel, kad barclay autinju savaca, to varetu labi nopardot pavism piemirsu Beefy pastiprinataju ar tumbaam arii aizmirsa, bet man vee vins noderess shovakar Veel atstatas ir kurpes melnas... Balta cepure ... Melns kreklins Varbuut veel kaut ko atradishu Edited December 16, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Tattad, kas pie maniim ir aizmirsts... Pain pie maniim ir pults projektoram Dyversant tava rokas spraadze arii ir pie maniim Kaut kaada shalle arii nepazistama ir palikusi Zheel, kad barclay autinju savaca, to varetu labi nopardot pavism piemirsu Beefy pastiprinataju ar tumbaam arii aizmirsa, bet man vee vins noderess shovakar Varbuut veel kaut ko atradishu ee ben4ik hmmmm.. nu buuus jadomaa kkad satikties par alinju savakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Tattad, kas pie maniim ir aizmirsts... Pain pie maniim ir pults projektoram Dyversant tava rokas spraadze arii ir pie maniim Kaut kaada shalle arii nepazistama ir palikusi Zheel, kad barclay autinju savaca, to varetu labi nopardot pavism piemirsu Beefy pastiprinataju ar tumbaam arii aizmirsa, bet man vee vins noderess shovakar Varbuut veel kaut ko atradishu Vai tad peina laptopu vēl neesi atradis? Viņš tak stāvēja priekštelpā! P.S man ir iesnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 karoche atrubit vinju pat varetu meginaat ar pim..., ja nesanaaks tad ar kreiso akji uz leju un knockout AHAHAHHAHAH LOOLll sry par sp Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Paina laptops meetaajaas hvzkur.. tas bija DRIIIIIIIIIIIMA laptops priekshtelpaa.. piechaapoju maajaas tiko, jaauzeed myb.. jaaiet apakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Eh, tikko pamodos. Jāmazgājas un jātaisās uz nākamo pasākumu. Vakardienas tusam nebija ne vainas. Atkal daži klāt sejā satikto pleijeru sarakstam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Karoch izradaas esam iebraukushi minusos, veel ar pasakumu - 25 ls Bencik Edited December 16, 2006 by sparky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 mmm, jauki pametinājām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 nu man tas rars vilksies paaris dienas raada 50h veel remaining Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now