GooD`MeN Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Da serverii netieku!ADMINU pa naktim vispar nava,nerunajot no rita! UN NETIEKU vairs servakaa un vakar jau raxtiju ka chiteri skraidaja,bet BUSTERS gulj!KAS NOTIEK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 pagaidaam kkads gljuks laikam... normaali speelaataaji serverii nav...tikai kkaadi boti ar wh sraida rinjkjii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) doma dazhe neprobival esho igratj, tak kak komp bil v remonte celij mesjac proboval igratj s internet kluba i vpravdu podlagovavalo, + pri mne zhe rjadom molodnjak begal s cdhackom imenno na gigne, vot takoje stichenije obstajatelstv, pozhe vinesu ip kluba, ctobi zakomplektovatj klub banom sprasivajetsja !? kakoj tolk ot bustera, esli citerov on ne vilavlivajet, lagujet u mnogih i kolicestvo igrakov gorazdo umenshilosj, kak dnjom tak i nocju, server nepohozh na prezhnij gign Edited November 25, 2006 by sye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Da serverii netieku!ADMINU pa naktim vispar nava Ja es dabūšu acc (cerams), tad pa nakti admins būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ja es dabūšu acc (cerams), tad pa nakti admins būs ja slishal takuju recj uzhe neodnakratno... no kak tolka poluchali access, po nacham igrali bukvalno paru nedelj i potom prosto chali na nocnije igri.. edinstvenij primer u nas eto denja... bolshe chem uveren cto, dazhe esili ti i dabudish access, s toboj prikljuchitsja takaja zhe istorija, kak i so mnogimi.. tak cto ludshe negovori lishnih slov, i prosto zdi rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ja es dabūšu acc (cerams), tad pa nakti admins būs sue pilnigi parerizi saka,ka visi kas solijis but nakts admini reali vispar nava,un savus solijumus nepilda!DiamonD tik tiesham dara brinumus,lai gana vinjai nereali lago un vinja visu laiku sudzas ka lago,vinja serverii parasti ldiz kadiem 3:00 patuse un palidz visamz mapes,uzlikt,tadas kuras atbilsts tautas daudzumam serverii!Bet nu lago nezheligi,bet PROBLEMA,kapec RADA KA BUSTERS nava palaists,ja VISU LAIKU VISS BIJA KARTIbA!Ah jaa,un vai gadijumaa nava taa ka VAC hacku,BUSTERS nespej nofikset,jo kjipa tas jau arii bija hacks ar kuru vareja screen shotus piechakaret,vai kas tamlizdzigs,bet paskaidrojiet,kaa man BUSTERI palaist lai atkal nekickotu!jeb WORMs,man var kadu specialu izlaidumu parsutit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 sue pilnigi parerizi saka,ka visi kas solijis but nakts admini reali vispar nava,un savus solijumus nepilda!DiamonD tik tiesham dara brinumus,lai gana vinjai nereali lago un vinja visu laiku sudzas ka lago,vinja serverii parasti ldiz kadiem 3:00 patuse un palidz visamz mapes,uzlikt,tadas kuras atbilsts tautas daudzumam serverii!Bet nu lago nezheligi,bet PROBLEMA,kapec RADA KA BUSTERS nava palaists,ja VISU LAIKU VISS BIJA KARTIbA!Ah jaa,un vai gadijumaa nava taa ka VAC hacku,BUSTERS nespej nofikset,jo kjipa tas jau arii bija hacks ar kuru vareja screen shotus piechakaret,vai kas tamlizdzigs,bet paskaidrojiet,kaa man BUSTERI palaist lai atkal nekickotu!jeb WORMs,man var kadu specialu izlaidumu parsutit! iesaku veco labo metodi. Raksti retry tik ilgi kamēr nemetīs man parasti ar kādu 10 reizi sanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 tas nekas ka lago ganjau pec kaada laika vis buus ok. Vieniigais kas man nepatiik ka nevienmeer var nobanot ar 1 reizi. Info nododas busteram a vinsh negrib banot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 karo4 hujna ir tas busteris veeee 2.0 nefuri4ii vins man un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 tagad jau pat briivajaa laikaa nevar uzspeleet gign'a, jo buusteris izdoma ka vinsh var mest mani aara.. datora restarteeshana, paarinstaleeshana bustera neliidz, tik un taa kaut kas neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nez , kas pa hujnju , bet visu normāli slēdzu iekšā un konsolē arī rādās buster - met ārā! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 manas domas pie kaa paliksu: 1. pirms sii izcila suuda ierubisanas Gign bija labs serv ar daziem 4iteriem bet tagad tas ir tukss serv ari ar daziem citeriem MUAHAHHAHA meginaju nobanot, bet NEHUJA TAPEC teiksu taa - nav jegas no taa suudam, ja dzeku kam ir WH nevar izbanot apskatit sodienas 12:45 - de_odigy vidus dalu 2. Ja sitaa ari turpmak bus, ka ir jaziile, kad varesu normali tikt ieksa un vel jo vairak, vai dargais busteris pienems XB pieprasijumu, tad nahuj man tas tiesibas vajadzigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nu ustonovil cs vsjo udachno necego nelagujet... no estj odno no, nehvatka naroda + inogda vikidivajet, problema s busterom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Driizaak ne suudziiba, bet gan mierinaajums par to meshanu laukaa. Nez, mani kaut kaa nemet, dazhreiz, uzreiz peec buster palaishanas, cs izmet gljuku un no jauna cs jaapalaizh, shad tad pirmo reizi piekoneketeejot peec cs palaishanas, izmet aaraa, bet tas ir tikkai pirmoreizi, peec tam seko retry un nekaadu probleemu. Es nespeeju iebraukt juushu aaraa meshanaa. Par ban'oshanu. Ir obidna, ka visi ban'i iet caur mistisku buster chekoshanu. Nu stulbi vienkaarshi. Manupraat, Buster'im ir tikai jaasuportee adminu riiciiba(tas ir PAPILDUS jaacheko), nevis maniakaali jaaizlemj vai admina bans bijis pamatots vai nee, lai tie, kas juutas nepamatoti nobanoti, turpina suudzeeties forumaa. WORM, tava alfa/beta/gamma testa stadija var ievilkties gadiem ilgi, jo tavs garadarbs tomeer ir viena cilveeka darbs, tests notiek viena servera ietvaros, kaa arii tu pats arii straadaa lai pelniitu, kas noved pie daudziem neapmierinaatiem player'iem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Da viss normaali iet... Nah taada čīkstēšana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nedaudz jau tracina tas, ka daudziem ir problemas ar "buster" un tapeec normaali speeleetaaji ir pamaz serverii, bet boti ar 4iitiem rodas ar vien vairaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 tos, kurus met aaraa no servera, vareetu ieintereseet shis te Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Paldiess worm!Neliela problema atrisanata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudeboyz^^ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 nez man tas busters nelago izsledzu araa antiviirusu un vis 4ikenieka, bet tagad neesmu jav kadu laicinju spelejis jo cs vairs nav manaas rokas ^^ a un BusterHack is done njem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 tos, kurus met aaraa no servera, vareetu ieintereseet shis te super Worm paliidz Varu atkal gign normali bombiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 mani tapt izbombii ara no serwera ar to wisu busteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 varu jums visiem kam nepret buster's iteikt meegjinaat meegjinaat un veelreiz emegjinaat paarstarteet cs man tas paliidz, un nechiixteet katru dienu forumaa, esiet pacietiigi worm's jau arii ir tikai cilveeks. 2. variants atrodiet uz kaaud laicinju kameer salabos visus bustera bagus citu serveriiti 3. variants turpiniet besiities un iepeerciet labi daudz nervu zaales (arii tas man paliidz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 a kas tas par busterhack! dzeks jau chiitu uzkiileejis shtolji? kuru nevar uzraut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Vakar banojot kārtejo 4iteri bija baigi nepatīkamā lieta. Džeks pēc 5 minūtēm parādās serverī un sāk dirsties ka nav viņam wh utt. Mēģinu banot velreiz, bet busters nebano Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Vakar banojot kārtejo 4iteri bija baigi nepatīkamā lieta. Džeks pēc 5 minūtēm parādās serverī un sāk dirsties ka nav viņam wh utt. Mēģinu banot velreiz, bet busters nebano Bija taada lieta bija... man liekaas tikai diamond izdevas vinju nobanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts