HoLLow_LiFe Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 starp citu, man tagad non-steam cs arī neiet kopā ar busteri. steam cs iet, arī nonsteam gāja, bet tagad kādas 2 dienas jau neņem pretī busteri un izmet to sūdu, ka nevar tur k-ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 dā man vislaik rāda, ka nevar tikt klāt... pofig parāda vienreiz - aizveru, otreiz - aizveru a trešo reiz vis aiziet. vnk rubī iekšā kamēr aiziet. un atslēdz automātiskos apdeit savādāk 2 sek vēl jāgaida kamēr parbauda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 es tādu nevar tikt klāt uzrakstu esmu redzējis tikai kad czero vienreiz mēģināju palaist. tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Vienkārši nevaru tikt galā ar fps lagiem, īpaši jūtams csdm. Brīžiem uzspēlēt nav iespējams. Nekur citur nelago, izņemot gign. Izmēģināju visus piedāvātos variantus un nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezidents Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 kr4 ta es nokacaju busuteri sabazu vinu kujr vaig eju serveri speleju lidz maca beigam un tad izmet error :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 :D 1) Iemācies rakstīt! 2) Izlasi manu buster error un ja nesanāk tad nav LEMTS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 man ir neliels jautājums. cik saprotu, tad klienti ik pa laikam ielago dēļ bustera. pieņemu, ka lagi rodas skanēšanas rezultātā, ko veic busters. vai nav iespējams šo skanēšanu mazliet ierobežot, piemēram, lai skanē, kamēr ir iepirkšanas laiks, vai tad kad rounds ir beidzies vai players ir miris? savādāk bieži sanāk netrāpīt ar awp vai mirt apšāudes laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Man ir Kaspersky 6.0 un kad iesledzu Busteri ejot CS'aaa raada ka var buut kkaads viiruss "Invader" Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 uzliec Add to trusted zone Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) bet tad man tikai raada to maakoniiti un vienalga nevar Edited June 3, 2007 by lemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 kaadu veel maakoniiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 varbūt šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 oo vecais labais kājmākonītis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Vai ir kāda nozīme, kurā folderī Buster atrodas? Non-steam versijā es to iekopēju tur, kur atrodas hl.exe un viss ir kārtībā. Steam versijā es izdarīju to pašu, bet Buster visu laiku izmet kļūdu, ka tas nevar piekonektēties hl.exe. It kā mēģināju likt arī citos folderos, bet rezultāts tas pats. It kā palasīju šo forumu, un tāds pat kļūdas paziņojums ir minēts postā #5, bet uz to diemžēl nav dota nekāda atbilde. Vēl ir kaut kāds kreisais risinājums postā #226, bet arī uz to nav piedāvāts nekāds normāls risinājums. Tie, kas lieto Steam CS versiju - kādas sekmes ar Buster? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Stāv folderītī BUSTA uz desktopa un nav nekādu problēmu ar palaišanu/piekonektēšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Non-steam versijā es to iekopēju tur, kur atrodas hl.exe un viss ir kārtībā. Steam versijā es izdarīju to pašu, bet Buster visu laiku izmet kļūdu, ka tas nevar piekonektēties hl.exe. It kā mēģināju likt arī citos folderos, bet rezultāts tas pats. It kā palasīju šo forumu, un tāds pat kļūdas paziņojums ir minēts postā #5, bet uz to diemžēl nav dota nekāda atbilde. Vēl ir kaut kāds kreisais risinājums postā #226, bet arī uz to nav piedāvāts nekāds normāls risinājums. Tie, kas lieto Steam CS versiju - kādas sekmes ar Buster? ar steamu es, test2 un bloodlord lietojam busteri bez problēmām - stāv viņš pofig kur, tas nekādīgi neietekmē. Vot ali bija problēmas - viņam arī bij, ka nevar pieslēgties klāt. Nezinu kā viņš (un vai vispār) to risināja. a cs es tagad tikai ar stīmu spēlēju - vispār NEKĀDU gļuku. ar krakoto šitu pažizņi leca visādi errori un busteris arī neslēdzās klāt. A ar stīmu - palaid busteri, srazu palaid cs un viss čībā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 man arī ar stīmu busterim vienalga kur stāv - tāpat aiziet vienmēr. nu, un tāpat man arī ar no-steam nav bijušas nekādas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Steam, protams, ir labāk, ja tik šo kļūdu varētu kaut kā apiet. Edit: Noskaidroju, ka busteri bloķē Kaspersky ar Proactive Defense. Pievienoju exception list, bet tāpat neiet Kādi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 gordon: restartē basteri kopā ar cs, vajadzētuaiziet (vsmz man tā ir). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Hvz, sanāca kaut kā palaist, bet īsti nepārliecinoši, jo dažreiz iet, un dažreiz nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Karoča novilku busteri ieslēdzu ieeju serverī kā parasti izmet, ka neesi ielēdzis busteri WTF ieslēgts ir labi restartēju PC ielsēdzu bustrei ieeju cs.gign.lv aiziet nemet ārā. Nākamajā dienā atkal ierubu busteri ieeju cs.gign.lv izmet ar paziņojumu nolādēt busteri, bet man tak jau viņš ir un pat ir ierubīt. Kas pa vainu? jo man vienkārši negribas katru reizi, kad sagribas pielsēgties cs.gign.lv restartēt PC, jo es nemaz to nevaru darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Gordon, man tā pati šaize , tikai bez steama palaist bez izlecošā errora sanāk biežāk, arī nēsmu sapratis kur problēma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Man vismaz 2x jarestarte ir steam cs un busters lai tikai palaistos ko vajag dariit lietas labaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Palasi visus iepriekšējos postus, iespējams kādam bija līdzīga problēma un tā tika kaut kādā veidā atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleecis Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Problema tiesi tadipati bija! Vina paradijas no zila gaisa!! Karoc iesliedz vienlaikus 2-5 busterus! Man tas paliidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now