flashback Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Nu ko, iemēģinājāt jau? Kādas atsauksmes? Es pašlaik raroju vaļā, nāk miegs + skolai 2 darbi jāizdara, bet nevaru noturēties un neuzspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 es ar vakar uzx nakti uzliku kachaaties no riita skolu pa 5 min nokaveeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Tikko palaidu spēli un man liekas, ka es viņu jau tagad MĪLU!!! Viņu var braukt onlainā un nav vajadzīgi nekādi smirdīgi cd-keyi Bā, tikko jau normāli izdrāzu vienu k-kādu kreiso čalīti ar Camaro 1vs1 speedtrapaa LUV THIS GAME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Yeeej uzliku ka4aties!Gribu iemeginat,cerams ka bus labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 nez, tads mw un u2 apvienojums. Ar grafiku gan vini parcentusies. Max rezimaa visam kaut kads stulbs spidigums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 man ne ipasi patika MW dala , nezinu vaj likt kacaat vaj nee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nIp Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 (edited) man ar kompis deiz vai pavilks to wisu Edited November 2, 2006 by nIp Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 sar par sPaM bet SkaM lielakais dauns ko esmu redzeejis ! Tu jau ari esi daunis... P.S Carbon ka4aju 78.7% vel tikai 4ut 4ut, bet visi saka kad laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 es nemaz nemeeginaa;su kačāt jo cik zinu tad uz GeForce MX seerijas videokarteem vinja neiet...mašīnas ir baltaa kraasaa bet burtu vietaa ir debiili kvadraatinji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Drifts baigi labais Carbon`ā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Man par grafiku pofig, tāpat uz sūdīgāko braucu, kompis jau neko labāku nevelk, es tik uz gameplay skatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Runaajot, ka laba manta .. shite vismaz varot pats taisiit ma6iinu (iepriek6 bija detalju komplekti - sheit vari taisiit lielaaku/mazaaku, piem, spoileri utt.) Drifts arii esot labs... riit ie4eko6u pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 ak jā! Tu pat pats diskus taisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Varu tikai sapņot par to spēli, jo mans tagadējais kompis viņu nepavilks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 demku jaw pabraukaaju bet pilno nevareju nenovilkt pec 45min buus AAAAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 smird<--------Grafika smird<--------Engine smird<--------Gameplay smird<--------Mašīnu vadība tādas nav<---Fizika Daudzvārdsakot: Žēl tos nelaimīgos, kas šito EA atrabotku pērk pa naudu. paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 man arii ieaptikaas, vismaz kkas savaadaas un bik atskiraas no paareejaam daljaam. To Oddinsh: nepiekritiisu tev, varbuut nav tik labs kaa bija cereets, tacu tik slikts jau arii nav. es uzskatu, ka vareetu buut viena no labaakajaam nfs daljaam.Vismaz gameplay ir LJOTI mainiijies un vairs nav tik apniciigi... un engine.. ko tu visp. par to zini?es domaaju tu jau sajaa jomaa nebuusi tas iistais specis kam par to spriest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 nu nez nez pašas pirmās nfs dalas man ir kaukā tuvākas sirdij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 naakas atziit, ka katrs naakamais nfs siikvels peec nfs:porsche ir aizvien dranjkjiigaaks un dranjkjiigaaks. vai tieshaam ea nevar kautcik pacensties un uztaisiit kautko kvalitatiivu.. kur ir mans replays? kur ir mana atpakaljskata poga? un vel taa pretiigi spiidiigaa grafika... taa vien liekas, ka mw grafika bij labaaka. principaa, speele ir viens liels miinuss ar dazhiem plusinjiem: + drifts ir kautcik baudaams + laba ideja par pashrociigu detalju veidoshanu, bet izpildiijums vareeja buut labaaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 U2 patika vislabāk. šitas pat sliktāk par MW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 NFS 1-4 - bija labākie drivingi uz pc (tajā laikā) NFS 5 Porshe unleashed - bija ļoti laba, ar porshe vēsturi un vēl alternatīvo karjeru kā porshe darbiniekam. NFS 6 aka underground - lieliska grafika (tam laikam) un geimplejs, tūnings utt. NFS 7 aka u2 - underground otrabotka (bet visiem jau patīk) YO! Lai neatpaliktu no tā laika grāvēja GTASA ir iespēja pašam braukāt pa pilsētu un meklēt neskaitāmās sacīkstes. Apnicīgi gari un vienveidīgi. NFS 8 aka Most wanted - tresho otrabotku kauns laist ārā, tāpēc no naksnīgajām ielām pārvacamies uz spožo dienasgaismu (YO) un pieliekam tik ļoti iecienītos mentus no trešās daļas. NFS 9 aka Carbon - Arī šogad novembrī ir kaut kas jāizlaizh, tāpēc iemetam mixerī underground un mw, un pasniedzam OMG lielisko, jauno NFS versiju. pa vidu šitam (precīzi pirms undergrounda) iznāk Motorcity online - lai arī izstrādes stadijā lika visu sirsniņam pukstēt straujāk, pēc tam par šo spēli praktiski nekas vairs netika dzirdēts. Tika uzturēts 2 gadus. un lielākā EA haltūra, kurai pat negribas dot nummuru un vispār aprakstīt - NFS Hot Pursuit 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 (edited) smird<--------Grafika smird<--------Engine smird<--------Gameplay smird<--------Mašīnu vadība tādas nav<---Fizika Daudzvārdsakot: Žēl tos nelaimīgos, kas šito EA atrabotku pērk pa naudu. paldies par uzmanību. Odinj pilniigi manas domas, tapat ka iepriekshejie underground, tapat arii shitas ir liels suuds, tikai sitam sudam ir lielaakas iespejas un grafika labaaka... Ar porsche beidzaas normalie Need for Speed, protams patrenkaat autinjus var, bet man arcade nav patikushi un nepatiks.... Fizika SUUUUUUUUUDs pilniigs besii araa !!!!! Edited November 2, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Neesmu to ūbergeimu vel spēlējis, bet cik saprotu viss mēsls izņemot sižetu. Rīt būs jāiemēģina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 LOL Oddish tu savaa review storiju aizmirsi. tas gan tur ir izcils p.s. NFS 2 FOREVER!!! ja taa padomaa, cik stundas uz taa esmu pavadiijis, tas nopietni ir PSC. btw Odinj, tu jauc, menti tachu bija arii pirmajaa NFS... tas arii ir normaali atspeeleets savukaart treshais bija pwnt pwnage ar eL NINO.... ahh teh good ol' times. nu ja, un Porsche unleashed es tachu pirmo reizi izmeegjinaaju manuaalo kaarbu un normaali arii iePWNEEJU vinju nu ja, kaa jau teicu doog OLD times Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 nja, otrajā nfsā es biju kārtīgs zadrots, grieķijas labāko laiku ar maklārenu pārsitu ar indigo,bet pēctam atkal ar maklārenu. Pilsētā vispār - biju nobraucis tik daudz reizes, ka ievēroju apļa laikus pa sekundes desmitdaļām. Lielākā mīla joprojām ir 4ais NFS ar savām bonusmašīnām un trasēm & to šotrkatiem. Poršs arī būtu paticis, bet mana mīļā roķene tur bija skujova uztaisīta. pārējās daļas vispār īsti neatceros. Kaut kādi undergroundi, most wantedi. Neatšķiru viņus, jo neviens nav īpaši palicis atmiņā. Tad jau labāk es GTA:SA ar mašīnām pabraukāju - i to prikolīgāk. man arii ieaptikaas, vismaz kkas savaadaas un bik atskiraas no paareejaam daljaam. To Oddinsh: (...) un engine.. ko tu visp. par to zini?es domaaju tu jau sajaa jomaa nebuusi tas iistais specis kam par to spriest! LOL tu ķipa esi īstais specs, kurš spriedīs par to, kurš ir īstais specs, kad runa iet par endžiniem. vismaz kkas savādāks... Labs iemesls lai kaut ko taisītu - tā lai būtu kaut kas savādāks. Varētu uzlikt NFS: NASCAR kur brauc tikai pa apli - vo būtu interesanti, jo būtu kaut kas savādāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now