Jump to content
GIGN Forum

AlusDaris

Mirstīgais
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

AlusDaris's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Sveiciens visiem giginiešiem. Gribēju noskaidrot vai kāds atcerās vai arī zin, kur pašlaik var atrast flash spēli, kas agrāk bija inbox.lv datubāzē ar nosaukumu Shoot Pidar, nu jau gadu vai divus ir izņemta ārā. Pieļauju, ka citviet uz web spēlei nosaukums ir mainīts (dēl vārda Pidar). Spēles gaita norisinās mežā, kur spēlētājam ir jāspēj nošaut pēc iespējas vairāk vīriešu, kas cenšas izvarot, ar katru nākamo līmeni šie tēviņi paliek vairāk un vairāk - pats trakākais, viņi ir pliki un nešķiro pretinieku. Vēl atliek piebilst, ka skats ir no augšas (top view). Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds atcerās šo bērnības spēli un spētu padalīties ar linku.
  2. AlusDaris

    * Prog

    Idiots! Padomā loģiski kur un ko tu prasi.
  3. saakumaa pameeginaaju un atsuva, kad tiku liidz 5 jaut. tacu peectam gibeeju redzeet jautaajumus un izgaaju visu.. (baigi garsh tas tests) uz beigaam vnk reeciigi jautaajumu.
  4. AlusDaris

    Bithack.lv

    Ja neesat ieveerojusi, tad tas prieks bithack.lv ir normaali. Tas ir taapat kaa iists cs speelmanis nevar iztikt bez cs, taapat arii bithack.lv bet lielajiem downtime`iem. Kaa mafijaa bija : Get Use To It
  5. es jau labaak iesaku nemt nost ranku, jo CSDM nav veerts no taa, jo tur tik prosta saudaas, nekas pat nav jaadomaa, tik sauj.. kr4 kkaads bezsakars,...
  6. kas speelees pirmo speeli? pilniigi nekaada infa nav par to...
  7. izklausaas peec ruutera. Pameegini forwardot portus.
  8. Atbilde jau stulba, tacu pareiza ir - Format C:
  9. nepareizi juus te domaajat. Tur pie vainas ir swds.dll
  10. mm, kkaa neliekaas, jo pasties 24/7 "one map" servers
  11. Man skiet, tas nav tas buutiskaakais pa cik tu to savu dzelzi pirki. Saaksim ar to, ka tu pateiksi savus datora parametrus... Un tad jau varees kko spriest.
  12. AlusDaris

    Iesakiet

    filemp3.org tur ir tikai jaunie albuumi, tajaa skaitaa arii kkas no hip-hop
  13. Zini, tad jau mees te visi esam tavas mammas, jo es domaaju taa teiktu neviens vien cilveeks. Vnk cik redzu, tad tev tik patiik kad visu iedod, tacu pats kko izdariit nespeej.
×
×
  • Create New...