Jump to content
GIGN Forum

Kick,slay,votemap Un Xban...


Nelly^
 Share

Recommended Posts

Speleju jau gadus 8 cs,taka nav ko gari te stastit,tie kas zin tie zin....speleju ar niku Nelly jau kops pirmas dienas.....GIGN speleju jau apmeram 2gadus..spelesanas laiks nav ierobezots,jo man ir mainju darbs..speleju ritos ,vakaros un naktis...katru dienu...Speleju normali,neesmu jau nekads smiliez.de_2524.gif

Gribu jums palukt sis tiesibas...

Pielietot,kad tas bus vajadzigas.... 10cms.gif

Link to comment
Share on other sites

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

Tiko piereģistrējies.... UN jauu amd prasa... smiliez.de_2125.gif

tb. ANTI

lala , tas ka tikko ir pieregjistrejies foruma neko nemaina , kada jega vinjam vienkarshi naakt te foruma un kaut ko bezjega dirst , taka to dari tu ?

ps: par tiesiibaam , nu itka serveri ir redzeets biezhi , spelee ari tiri labi tikai nezinu ka buus ar to 4iteru kjershanu ..

Link to comment
Share on other sites

Nelly^ serverī nav izraisījis nekādas negatīvas emocijas, vienīgi, kad šis ir ielicis lodi kāda pierē happy.gif , bet tā šķiet, ka sakarīgs kekss. Protams, adminu jau ir dahuja, bet man nekad nekas nav bijis pret daudzajiem adminiem. Jo vairāk, jo labāk. Mans nenozīmīgais Rec-yo.

Link to comment
Share on other sites

es vēlētos teikt dažus vārdus.

NEKĀDUS REC, BĻA. un arī REC ne. un +rec arī ne. TE IR GIGNS. te nav nekāda "savāc-10-rec-no-saviem-3-draugiem-un-7-feik-accountiem, tad dabūsi tiesības" sistēma. šeit to, vai jūs saņemsiet tiesības, nosaka tas, vai cilvēki, kuru viedoklis tiek ņemts vērā (un tādu ir gaužām maz, skatīt http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=365 ) jūsu gadījumā izdomās tērēt savu dārgo laiku un uzrakstīt par jums kādu labu vārdu.

p.s. nē, REC NAV LABS VĀRDS.

F.A.Q.

Q: Bet...

A: NĒ!!!

ATTIECĪGI, ir cilvēki, kuriem vienkārši NAV VIETAS tiesību sadaļā. labi piemēri no šī topika ir lAlA, spyker-cs, kempa un kopumā daudzi, neskaitāmi citi. SAPROTIET TO VIENREIZ PZL. un PZL DIE. vispār, drošāk jūsu atpūtai šajā serverī un adminu psihei būs, ja nerakstīsiet vispār neko, ja vien neesat admini uz cs-servera (es domāju GIGN, nevis jūsu smirdīgos cs-serverīšus ar war3 un amx_exall bind F12 say CHEATS DETEKTED PRESSEDED BUTON F12), vai arī nevarat uzrakstīt kaut ko gudru un sakarīgu. kā noskaidrot, vai jūs varat uzrakstīt kaut ko gudru? ieejiet http://www.iqtest.dk un ja jums ir zem 110, tad droši tūlīt metaties ārā pa logu.

p.s. "REC" NAV nekas gudrs vai sakarīgs. arī adminam ne.

tātad, es noprotu, ka moderating teams ir bijuši nedaudz par maigu. no šīs dienas, domāju, jāatgriežas pie vecās labās sistēmas - ja raksti tiesību (un patiesībā jebkurā) sadaļā, neizlasījis pinnotos topikus, TAD MIRSTI BĻED. moderatoriem iesaku tādus atvaļināt uz nedēļiņu thumbsup.gif

par lietu - par nelly. zinu, ka ik pa laikam spēlē, spēlē it kā labi un ne ar ko sliktu, cik atceros, nav izcēlies. bet vismaz man ne ar ko labu arī nav palicis atmiņā. neesmu teiksim, vispār redzējis, ka šis kaut ko runātu. tas tā.

a vot otra lieta, kas man vienkārši BESĪ, kā jau esmu izteicies, ir cilvēki, kuri nezina, kad īsti cs parādījās. nu tad lūdzu, atkārtošos ento reizi - 1999. gada jūnijā iznāca 1.0 BETA. then tell me how on earth could you have been playing it for 8 years when it wasn't even MADE 8 years ago??? starp citu, atklāju, ka pats spēlēju cs no 3.1 betas, nevis 7.1, kas bija vecākais skaitlis ko atcerējos. how do I know? tapēc ka atceros, ka pirmoreiz spēlēju 1999. gada oktobrī.

p.s. n00bs, S T F U. komentāri vienkārši nav vajadzīgi.

Link to comment
Share on other sites

agrāk ļoti bieži viņam parādoties servakā es zināju, ka pienāks tas mirklis pavisam drīz ka viņš tekošajā mapē būs ff!! pēdējā laikā itkā no viņa vairs neesmu to pamanījis, bet domāju , ka ne slap slay un votemap viņam nevajag - jo pārsvarā ir viens no tiem kas bieži ir pēdējais dzīvais ..

XB var jau likt , bet ja liek to - tad vajag arī xchat - tas ir - admin chat - jo bez tā , nu kaut kā stulbi būtu...

karoče gavarja, 50/50 wink.gif var dot - var nedot! man mazāk ko darīt/nedarīt biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

edd tu laikam tā kārtīgi uz to lala un kempu nepaskatījies, viens atvadījās no foruma uz nedēļu, otrs uz divām, par atkārtotu daunisma izpausmi.

xb un adminčatu (team_say @ blabla) tiešām var uzlikt bez ilgas domāšanas. par slay un votemap nezinu...

xk arī pielikšu - lai nav visi akūtie freefragi jābano.

Link to comment
Share on other sites

Nu cik sapratu tad jau tiesības viņam tika iedotas, bet man pret tiem sēdētājiem adminiem ir kā ir! Kāds viņam ponts no tiesībām, ja paliek vienmēr pēdējais... kaut ko skraida un frago. Tur no admina nekas īpaš nesanāk, bet tās tikai manas mazvērtīgās domas! sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Nu cik sapratu tad jau tiesības viņam tika iedotas, bet man pret tiem sēdētājiem adminiem ir kā ir! Kāds viņam ponts no tiesībām, ja paliek vienmēr pēdējais... kaut ko skraida un frago. Tur no admina nekas īpaš nesanāk, bet tās tikai manas mazvērtīgās domas! sad.gif

tas nelly spēles stils tāds, neko nepadarīsi. To viņam pārmest nevar. Galvenais, ka viņš grib kā labāk wink.gif

kas attiecas uz topiku, te jau viss pateikts.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...