Jump to content
GIGN Forum

kempa

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

kempa's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Saakshu ar to ka man bija liegta pieeja acc sadalai, tik nesaprotu kadel macho bija ta izdomajis,toreiz bija diezgan daudz rec, tacu ceru ka tagad viss varetu but ok Bet nu ja nee tad loti atvainojos.. Taatad sveiki visiem. Gribeju teikt, ka gignaa esmu jau diezgan sen, dazi mani zin ar niku answer, dazi tikai ar Kempa, Taatad ko es veeleetos un kaapeeec ? Es veeleetos : XKICK un XVOTEMAP tiesiibas, taadel ka diezgan biezi speeleeju serverii, vairak gan no vakariem un naktiim, daudzi ari to zin ka pa naktim kapaaju, tadel gribu vaicaat peec votemap acc, lai nebuutu jaspeelee milziiigaas kartes. xkick velos tadel, jo pedeja laikaa serverii sanak visaadi "kreisie" kas pa prikolam sak kko lamaaties vai saut saveejos. Ja godiigi tas reaali tracina..tadel domaju ka taadi butu pelniijusi kick Paldies par REC
  2. Man ari ir rozaja, un cik zinu tad jasprauz taja, bet nu driveri pahodu nevajag
  3. kempa

    4au

    Tu esi smiekliigs, labo zeen..
  4. Galvenais ka Tu saki kaa IZDARIIT serveri :D
  5. Varbut kads varetu iemest FIFA 07 cracku kas strada, jo izmegjinaju daudzus un neiet.. PALDIES
  6. Es neesmu negjeris salduminj Ir ok Kaa bosi teiks ta jadara
  7. Nu jaa, bet es vnk saku kaa man bija, jacer ka Tev tur nekas nav nodedzis
  8. Nu nezinu, bet noteikti vajag parbaudiit..
  9. Nu man ari bija bish vairak pa 2 gadiem, ta ka nesolu vai vaina ir pashaa kastes ieksienee, bet iespeejams..dereetu paarbaudiit..
  10. Manuprat Tev ir problema ar procesoru, man ari bija tiesi tapat vecajam datoram + pie taa zila errora ko izmeta dazreiz ari vnk pele apstajas un dators parstaja domaat, sakuma domaju ka video kartes vaina jo uzkaras tikai tad kad speleju cs, bet tad aizvedu uz remontu un pateica ka processors sadedzis un viss jamaina.. Tev jau ilgi tas PC ?
×
×
  • Create New...