MMX Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Mby...kaads no jums zin kaadu(us) straadajoshus mirc proxy? Diezmheel mirc`a bans :/ Kjipa kkaads k-line , bet bez mirc nav CW So iesakat kko buut labi ja uzreiz ieliktu IP/Portu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 A nevajag banus raut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Kad es noravu banu man bij 2 nedeljas Kr4 GAIDI !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 k-line ir un paliek k-line. tāpēc jau tas ir k-line. pat stariji mužiki no zonas baidās no k-line. arī ar vazelīnu k-line izdupsēs tevi uz dzīvi. k-line nav lācis - no viņa neaizbēgsi. labi ka tagad ir pēc pusnakts, bērni jau guļ, citādi par k-line runāt mēs nedrīkstētu. k-line ir tavs ļaunākais murgs... tikai viņš tevi piemeklē nomodā. ļaudis stāsta, ka k-line klīst apkārt pa pasauli, dieva nepieņemts, un izkropļo palaistuves, klaunus un mazus, pūkainus kucēnus... neviens nezina, ko palaistuves viņam tādu ir nodarījušas. k-line ir alfa un omega.. un zet. un omicron. un k-line mirst pēdējais... ja neņem vērā, ka viņš nemirst nekad. PH43R, U N00b!!!1~1!1!! t3h k-1!n3 h4th pr4wn3d U!1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 A nevajag banus raut... da burvīgais irc.lv ņezahuj tādus banānus dala. Un supports šajā sakarā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Man nesen nomainijas IP, jo provaiders pamainija kkadu augstakstavoshu shitu -.- Nu rezultaataa k-line. Rakstiju irc helpam uz meilu, sanjeemu atpakalj ljoti "laipnas" atbildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Vēl aizvakar norāvu banu uz irc.lv. Un visiem kam bija livas nets arī, bet pēc 30 min bans tika noņemts. Raktīt tiem main adminiem ir bezjēdzīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Kautkur sadabū BNC un sēdi mIRCā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 man arii ban neparko, kjipa taapeec ka SAVAA kanaalaa ieraxtiiju cs serveri un par to ban!!! saprotams raxtiiju meilus, atbilde sekojosha ka nevajadzeeja raxtiit, un ban man staav!!! vispaar vinjiem tur ir kautkaads bezsakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 un te vēl cilvēki brīnās kāpēc #gign nav uz tā sūda no servera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 (edited) Jums ta vismaz atbildēja! Mani e-maili tika ignorēti. Kaut gan tas bija pasen.. Kopš tās reizes neesmu centusies rakstīt - es tā teikt uz viņiem apvainojos . Nu vispār tagad man ir cits neta provaideris, tāpēc k-line arī vairāk nav. Bet tāpat joprojām izmantošu bnc un īsto ip paglabāšu gadījumiem, kad bnc nobruks. Vnk negribu lai arī tagadējo ip man uzreiz nobano par "proxy/abusive domain". Edited October 25, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 ierakstot guugle proxy list uzreiz pati pirmaa lapa ir pilna ar briiviem proksii serveriem. njem tik un testee katru peec kaartas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 k-line ir un paliek k-line. tāpēc jau tas ir k-line. pat stariji mužiki no zonas baidās no k-line. arī ar vazelīnu k-line izdupsēs tevi uz dzīvi. k-line nav lācis - no viņa neaizbēgsi. labi ka tagad ir pēc pusnakts, bērni jau guļ, citādi par k-line runāt mēs nedrīkstētu. k-line ir tavs ļaunākais murgs... tikai viņš tevi piemeklē nomodā. ļaudis stāsta, ka k-line klīst apkārt pa pasauli, dieva nepieņemts, un izkropļo palaistuves, klaunus un mazus, pūkainus kucēnus... neviens nezina, ko palaistuves viņam tādu ir nodarījušas. k-line ir alfa un omega.. un zet. un omicron. un k-line mirst pēdējais... ja neņem vērā, ka viņš nemirst nekad. PH43R, U N00b!!!1~1!1!! t3h k-1!n3 h4th pr4wn3d U!1!! nice izteele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now