anfisa Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 (edited) Paldies visiem balsotājiem, balsošana ir noslēgusies! Nu, tā, griežos te ar mazu lūgumiņu, jo šodien (cik sapratu) ir pēdējā diena, bet balsis tā pamaz. Jūs varētu ieiet http://rudens2006.delfi.lv un nobalsot par mana onkoļa Vitauta Almanas (mammas brālis + radlera krustēvs) gleznu "Oranžā figūra" (11. rindā). Tik tur lieta tāda, ka jāizvēlas piecas gleznas. Tāpēc, lūdzu, apskatiet rezultātus jau iepriekš un tad atzīmējiet 4 gleznas ar vismazāko punktu skaitu + protams Vitauta gleznu . Neņemiet galvā citas gleznas, kas jums varbūt liekas smukākas/skaistākas/pievilcīgākas/whatever ^^. Būšu pateicīga . Apakšā pievienoju dažus foto no izstādes. Pa kreisi grafiķe Kate Seržāne un pa labi mākslinieks Vitauts Almanas Marģers Martinsons (baigi reāls, starpcitu!), Vitauts (nu viņš ar ir reāls, tapēc balsojam) un tyke. Blakus viņam atrados es, tikai izgriezu, jo izskatījos baigi pretīgi! Nu tas pie Vitauta gleznas Balsojam! P.S Ceru, ka mani neviens par šo reklāmu netrenkās . P.P.S Iztiksim arī bez komentāriem par tyke. edit: Rekur vēl viens foto . Edited October 25, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 lol ta vecene izstaas kaa kristiine. mm imants mm ingo smuki bet 140 balsis pa vienu dienu no foruma dabut? tev vajadzeja buchu katram balsotajam piesolit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Neraksturīgi savam slinkumam ziedoju 2 minūtes un to izdarīju. Tagad jūtos tāds kā anfisas varonis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 (edited) Nu.. vismaz 3. vietu.. Vai 2.. Nu tak jūs esat propropro, kas čītot nemākat? edit: Vai, AllwOrth, paldies . Edited October 24, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Atzīmēšu, ka Marģeris Martinsons vienmēr ir bijis viens no maniem favorītiem Latvijas saprātīgāko personību vidū, sarakstā tikai pāris vietas zem Pasaules Valdnieka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 nobalsoju. p.s. 2. balsis līdz 3. vietai Kāds sadabū milzīgu sarakstu ar strādājošiem proxy serveriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 (edited) poxodu nobalsoju, o bla jau 3. vietaa P.S. lol, postu skaits - owned? Edited October 24, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 Paldies, liels, liels paldies visiem! Sākumā Vitauts visu laiku bija 2. vietā un glezna "Akvārijs" (nav jau glezna, foto kaut kāds..) 1., stulbā krāniņjūra . Tagad kaut kādas stulbas ogas apdzinušas. Pat "[mjau]" atpaliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 owned tad kad sakritīs ar pieregošanas nr. vai kā viņu tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 lol skābu kāpostu bļodiņa un tektonika pwnz bet visfeinākā tomēr bija čiksa ar motorzāģi. Paduse gan cītīgi konkurēja ar viņu, bet nesanāca. ā jā, nobalsoju. p.s. opā, Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 vēl 100 balsis vajag, davai gignieši, saraujam. nobalsoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Nobalsoju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 neaugliigais iiblis, tjipa izcelshos un teikshu ka nobalsoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Noblasoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 oo jau kaut kadas 80 balsis + vajadzeja atrak shito topiku taisit tad ari butu 1 vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 nobalsoju.... P.S glezna "Gjenerators' vnk spaardija Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 netgeimos arii esi pacentusies, kaut kaa mani nepiesit taas gleznas godiigi sakot - galiigi neskaistas, drhosivien gandriiz visiem balsotaajiem nepatiik neviena no vinaj gleznaam, + turklaat ats nav godiigi pret citiem gleznotaajiem, avrbutu citi arii taa dara piespamo forumus + visiem paziistamajiem liek balsot, ta4u es to neuzskatu par pareizu riiciibu, jaavinnee tam kuram skaistaaka bildiite nevis kuram vairaak balsu kipa papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 pavisam noteikti citi taa arii dara protams ka tas sux bet nu viss vairak man tomer patikas taa bilde ar to peli luupaa taada forsha nez smuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Darīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakura-Chan Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 (edited) Tjukinsh Muusu smukulinsh! Ir balsots=) Edited October 24, 2006 by Sakura-Chan Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 (edited) jerrico, tā jau ir, bet vai tad Tu gribi teikt, ka Ogas un Akvārijs ir baigi skaistās gleznas? Vitauts da best! Nu, es jau netgeimos liku gleznas, kuras man patika, bet tad nu te vēlreiz: Ļoti skaists gobelēns - Šis tilts man izstādē uzreiz iekrita acīs, iepatikās - Nū, vnk smuki - Vnk skaisti uzgleznots - Starpcitu, tās gleznas izstādē izskatās daudz labāk. P.S Jā, radler, es jau gribēju agrāk likt, bet nezinu kāpēc, tomēr neieliku. Vajadzēja likt . Edited October 24, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 UZMANĪBU! Izskatās, ka šodien vēl var balsot! Tā kā go on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now