m3rsy Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 mayb attaisat to topic kuru raxtija calens? kura tika izteiktas sudzibas apr gign adminiem vnk wsp es taa ierecu par to aapsi ka varetu turpinat to staastu par nabaga calenu kuram kkas wsp neatika wsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Neuztraucies calens muuzham dziivos muusu sirdiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 mayb attaisat to topic kuru raxtija calens? kura tika izteiktas sudzibas apr gign adminiem vnk wsp es taa ierecu par to aapsi ka varetu turpinat to staastu par nabaga calenu kuram kkas wsp neatika wsp labaak nee, mazie tur saaks veidot savu irc kanaalu. calens muuzham dziivos muusu sirdiis. nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 mayb attaisat to topic kuru raxtija calens? kura tika izteiktas sudzibas apr gign adminiem vnk wsp es taa ierecu par to aapsi ka varetu turpinat to staastu par nabaga calenu kuram kkas wsp neatika wsp te ir links uz origin postu http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=10079 Es tikai gribeju piemetinat, ka no GIGNa komuunas nekaada iecietiiba vai liidzjutiiba vai pofig kas jau nu tocna nav sagaidaama. Viniem patiik izsmiet citus cilveekus, kaut gan lielaaka dalja vinu tiesaam ir mataini metalika fani, iblji un laames... zel gan... puisi - luuk ko es jums teiksu - lai gan kaadu izsmiet ir "forsi" un var rasties iespaids, ka to darot juus paliekat krutaaki - it kaa sevi izceljat un meginat izcelties uz citu fona meginot izdomat aizvien krutaakas apdirsanas - tomer jasaka, ka tada veida draugus iegut nevar, jo neviens jau negrib draudzeties ar cilveku, kuram patiik citus apdrist - un vel publiski.. skat, ka pasu nesaak draugs apdrist. Nu ceru, jus sapratat, ko es ar to gribeju pateikt? Milestiba, iecietiba un draudziba un dzive bus daudz gaisaka. Domaju, ka daziem no jums vajadzetu calenam atvainoties.Calens noteikti ir jauns jauks puisis un tagad juutas riktiigi apbedinaats. Galu galaa - mes visi reiz bijaam jauni. Ir ari citi veidi, ka dzekam pateikt to, ko jus meginajat pateikt (ne jau to, ka vins ir lohs u.t.t., bet to par to, ka caleens jutaas bisku paraak kruts). Galu gala - caaleens tikai gribeja ka labaak! Sis citats manuprat bija dieviigs - RIPUK: Atbalstu calenu , vinam ir kaut vai calja smadzenes nevis jums sunja zarnas. Lai veicas! Veidojat draudziigu un iecietiigu komuunu! Labs piemeers - www.rgv250.co.uk tiesam draugdziigi keksi! Cheers, Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Beef ,nekad nēesi domājis par mācītāja karjeru ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ' date='Oct 20 2006, 09:00'] Beef ,nekad nēesi domājis par mācītāja karjeru ??? Es savu laik (raksta kopa vai atseviskji?) stradaju par pasniedzeju... :/ vispar laikam 3x jau visadas vietas visskautko esmu macijis.. forsi! Bet pasaki, ka nesaku taisnibu... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) Neviens jau vinju publiski neapd****...vnk cik loliigi vinjsh uzdeva jautaajumus, tik pat loliigi visi vinjam atbildeeja! Neesmu redzeejis, ka kaadu sakariigu chali, ar savu viedokli un galu galaa, smadzeneem, sheit kaads norietu! Un draudziiga komuuna veidojas no sakariigiem un pusliidz logjiski domaajoshiem cilveekiem, ko nevareetu teikt par caaleenu! Katrs vinja ieprieksheejais posts bija dumjaaks par naakamo, so kaada tur veel komuuna?! Un galu galaa, chalim pat nav 18 g., lai gan gign aprindaas ir daudz nepilngadiigo, kuru intelektuaalais liimenis ir pat augstaaks, nekaa dazham labam pilngadiigam. Tad par ko mees te vispaar runaajam...?! Man tieshaam nav veelmes komuniceeties ar kkaadu jaunieti, kursh neko sakariigaaku kaa "wsp wsp wsp", tizlu rieshanu mikrafonaa, utt., uc., bla bla bla, nespeej izteikt! Edited October 20, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Neviens jau vinju publiski neapd****...vnk cik loliigi vinjsh uzdeva jautaajumus, tik pat loliigi visi vinjam atbildeeja! Neesmu redzeejis, ka kaadu sakariigu chali, ar savu viedokli un galu galaa, smadzeneem, sheit kaads norietu! Un draudziiga komuuna veidojas no sakariigiem un pusliidz logjiski domaajoshiem cilveekiem, ko nevareetu teikt par caaleenu! Katrs vinja ieprieksheejais posts bija dumjaaks par naakamo, so kaada tur veel komuuna?! Un galu galaa, chalim pat nav 18 g., lai gan gign aprindaas ir daudz nepilngadiigo, kuru intelektuaalais liimenis ir pat augstaaks, nekaa dazham labam pilngadiigam. Tad par ko mees te vispaar runaajam...?! Man tieshaam nav veelmes komuniceeties ar kkaadu jaunieti, kursh neko sakariigaaku kaa "wsp wsp wsp", tizlu riehanu mikrafonaa, utt., uc., bla bla bla, nespeej pateikt! BET MAX! Vins tacu ir jauns! Kur tad iecietiiba, liidzjuutiiba? Nu puisim gadijaas... vai tapec vins sliktaaks? Nu palika jau vina atbildes aizvien loliigaakas un loliigaakas, bet vareeja just, ka dzeks riktiigi apbizojies un taa... nu cmon.. kur ir tas sirds siltums tavs, max? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Nu nemaz tik jauns vinjsh neizklausiijaas, pa mikrfonu aardoties! Un runa jau nav par iecietiibu vai liidzjuutiibu, bet gan par logjisko domaashanu! Tu tachu pats labi zini, ka nevienaa forumaa neciesh spamerus, izleceejus, nesakariigi domaajoshus tautieshus! Vai tad kaads no gignieshiem veera valjaa jaunu topicu, lai caaleenu norietu?! - NE! Taa teikt, pats sev izraka bedri, kuraa iekrita! Man jau nekas personiigs pret vinju nav, taapeec arii nepiedaliijos taalaakajaa diskusijaa, bet palasot citu domas un caaleena, secinaajums viens - Caaleenam jaaizaug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 mayb attaisat to topic kuru raxtija calens? kura tika izteiktas sudzibas apr gign adminiem vnk wsp es taa ierecu par to aapsi ka varetu turpinat to staastu par nabaga calenu kuram kkas wsp neatika wsp Man liekas ,ka tu ar šito textu pierādīji ,ka tev ir vel mazākas smadzenes nekā calenam. Nē nu mūsdienās tā jau ir iekārtots ,ka tik ieriebt kādam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Nē nu mūsdienās tā jau ir iekārtots ,ka tik ieriebt kādam. Mhm, kad tik kādam ieriebt! Ja ir iemesls nu tad tas ir piedodams, bet piemēram vakar gājam ar draugiem pa ielu un gāja garām viens pusaudžu bariņš un dzirdēju sakarīgu bazaru- ''B*a, ja man būtu lodes tajā stroķī es viņu nošautu uz vietas n**j!'' otrs-''Vo vo, es tam kroplim gribēju ar dēli zobu izšķaidīt!'', tad uzzināju kad viens no šiem ''izsitējiem'' ir no bērnunama man radās aptuvens priekšstats par viņiem. Itkā jau es to cālēnu reāli gribēju pārmācīt [es to arī būtu izdarījis ja viņš būtu atbildējis uz manu pm], tas bija tikai tādēl kad man smagi uz nerva uzkāpa un tajā vakarā kautkāds shitīgs garīgais bija. Nu kr4 jācenšas vienam otru īpaši neapcelt. P.S. m3rsy tik ļoti gribās apbižot kādu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 1. sito neraxtiju es bet gan mans mazais bralis,kurs ir parskatijies cartoon network (ka jau multenes iekartots,apdirst citam citu) 2.beef es atvainojos caaleenam jo wsp man vaidzeja uzspiest log out bet es to neizdariju wsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 1. sito neraxtiju es bet gan mans mazais bralis,kurs ir parskatijies cartoon network (ka jau multenes iekartots,apdirst citam citu) 2.beef es atvainojos caaleenam jo wsp man vaidzeja uzspiest log out bet es to neizdariju wsp wsp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) 1. sito neraxtiju es bet gan mans mazais bralis,kurs ir parskatijies cartoon network (ka jau multenes iekartots,apdirst citam citu) 2.beef es atvainojos caaleenam jo wsp man vaidzeja uzspiest log out bet es to neizdariju wsp wsp tev tas avatars norada uz ko citu. skatos beefy jau izveidojis savu sakaru centraali, labi vien ir, jo caaleens ir jauks puisis. Itkā jau es to cālēnu reāli gribēju pārmācīt [es to arī būtu izdarījis ja viņš būtu atbildējis uz manu pm] itkaa es jau tevi virtuaali vareetu nobanot [es to izdariitu ja man buutu taada iespeeja] wsp tas tavs piemeers par gangsteri no beernudaarza ir paradokss. Edited October 21, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Sākumā visi ir pokemoni, n00bi ... Pieredze nāk ar laiku un cilvēks sāk domāt ko, kā raksta, jautā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Un kur paliek iecietība un līdzjūtība? EDIT: blood, neievēroju, ka tik vecs topiks! Taisam ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts