calens Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 mdaa...neaizgaju uz skolu domaju japaspeele GIGNA cs , ok ieeju viss norm INFERNO 1vieta kr4 viss reali mainas uz dd2 ieejam pa T viss norm TEAMS ka TEAMS tad PTB mani samaina ar vienu 4uvaku ieeju pa CT , T es visiem teicu kur jaiet piem visi B vai kka tml.Pa CT ieejot es saku a2 , Orc man pasaka aizveries-es vinam saku preti Vai tew patiktu tu pasaki kur iet un uzreiz tew atbilde preti - klusee sieviete.Talak 'MaX' mani izkikoja : Reason : apniki wtf ko es vinam wsp izdariju es vnk pateicu vai patiktu tu pasaki kur iet un uzreiz tew atbilde preti - klusee sieviete p.s es to teicu Orcam vop6em welak iedoshu linku uz demku p.s vispaar ja godigi wel kad sn00ps iegaja inferno Ts zaudeja 8:0 bet vinsh uzreiz gaja pa CT un wel es vinam teicu tu vienmer ej pa tiem kas vinee? vinsh atbildeja ai zb tu man (nebija citu ko teikt) un tad sekoja no [GIGN] EDDa Llama uz 1 roundu es pateicu par ko tas vinsh neatbildeja un nakoshaja raunda nonema Llamu wsp nezinu kapec pret visiem tie GIGN ta izturas kas citi ir sunji nevis tadi pashi dieva radiiti cilveki ka GIGNieshi.Mdaa bus par ko padomat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Tapeec, ka visi ir sunji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 tu ar galvu draudzejies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOky Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Vai tu visiem teici uz kuriem spotiem iet pa mikrafonu? Jo ja tu taa dariji es ticu ka par to var dabut kick/ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 nea pa teamchatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Nābadziņš, Tu visiem saki, kas jādara, lai komanda uzvarētu, un šie nūbi Tev neklausa un vēl runā pretī. Iesaku vainīgos adminus sodīt ar access noņemšanu, EDDu un Sn00p izslēgt no GIGN klana, pārējos, kas bija neiejūtīgi un rupji, permanenti nobanot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Tu par mani nirgajies?Es speleju cs ilgak neka tu kopsh cs 1.3 ja zini kas tas tads wsp ir tu doma ka esmu kaartejais LOXS kas neko nejedz mo6 tu wsp taads esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Tu par mani nirgajies?Es speleju cs ilgak neka tu kopsh cs 1.3 ja zini kas tas tads wsp ir tu doma ka esmu kaartejais LOXS kas neko nejedz mo6 tu wsp taads esi 1.3 oooo iespaidīgi, ja neņem vērā to, ka es no 1.1 spēlēju. Un ar tiem LOXS (lai kas tas arī būtu) uzmanīgāk, man tas vārds nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 NU BET TU DOMA ka tu mani vari izsmiet???Tas ka tu esi forshais admins tu esi 100x KRUTAKS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Jā. Sūdzība sūds jau tāpēc vien, ka zināmas iesaistītās personas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 bet tu esi tads pats cilveks ka visi nevis kkads UUBERREALAIS un wsp ja tu nebutu GIGN komjuunitija tu sedetu bikses Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Ai labi ej dirst, man apnika. Vismaz dabūju 4 poustus un labu garastāvokli, kas palīdzēs manai kuņģa darbībai. Dodos pusdienās, atā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 man dikti gribās turpināt šo diskusiju tāpēc attaisīju topiku snoop nekad nav bijis gign klanā un tādus mikrofona piedirsējus - uz sārta. Un to ka tu calens spēlē cs no 1.3 tu mums visiem ieliki kloķi wsp es speeleeju cs wsp no 1.0 un wsp man liekas ka tu wsp neko nejeedz. Wsp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 ehe.. heeee hee.. heh... te tagad iederās kā arī un wsp tāds āksts, vienkārši unikāli. apbižotā nabaga dvēselīte.... AWWWWWWWW, HOW SAD!!! pirmkārt, es tev llama uzliku, jo tu biji bots ar lielo burtu, bet bez waypointiem un mani tevis dēļ novāca. es vienkārši pat uzmanību nepievērsu tiem infantilajiem tekstiņiem, kas no tevis nāca laukā. ehh, normāls paldies vismaz par to, ka labi izsmīdināji! p.s. wsp es arī atļaušos atbildēt uz to jautājumu, ko tu allwortham uzdevi: NU BET TU DOMA ka tu mani vari izsmiet???Tas ka tu esi forshais admins tu esi 100x KRUTAKS? jā. kāpēc lai es nevarētu tevi izsmiet, ja tu atklāti rādi foršu stulbību? p.p.s. es cs spēlēju no 7.1 betas. un atšķirībā no tevis, apzinos, ka tas vismaz tiešām IR kaut kas tāds, kurā es lielu daļu citu spēlētāju pārspēju. idiņš wsp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 ti sam za soboj smatri i otvechaj za svoi postupki, a ne uchi drugih cto delatj i kak delatj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 calen , man liekas , ka tev nav nemaz tik daudz gadu lai tu no 1.3 spēlētu! vismaz te tā izklausās! Paldies , ka uzlaboji garīgo ar saviem kewl textiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 HA man garaaks, es kopsh 6.1b saaku speleet pateicoties sarge-f kursh maini aizvilka uz kaut kadu smirdigu interneta klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuuKEE Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Es taa iedziljinaajos un arii saaku bi6ku reekt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 snoop nekad nav bijis gign klanā Ā, likās, ka tas ownas feikniks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 psc jus jau realie cs speletaji bet vislielakais DALBAJOBS ar lielo D un ir tas jobanais aanuss EDDS man pat par vinu fragi labaki bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 aj, es nevaru vienkārši calens, man liekas, ka tu kļūsi par manu elku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 suka olas tu tikai visiem lien pakalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 un ko mees no shaa visa maacaamies, beerni? skolu bastot nav labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 man sapeja veders jo apeedu PELMENJUS ar KREJUMU a pelmenjos iekshaa uudens nedaudz bija davaj tapat ielej kruze udeni sajauc ar krejumu un izdzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Nābadziņš, Tu visiem saki, kas jādara, lai komanda uzvarētu, un šie nūbi Tev neklausa un vēl runā pretī. Iesaku vainīgos adminus sodīt ar access noņemšanu, EDDu un Sn00p izslēgt no GIGN klana, pārējos, kas bija neiejūtīgi un rupji, permanenti nobanot. alvis Jokpeteris :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts